Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

fin, heheh ja bym wybrała derkę  😉
wątek zamknięty
Hehe jakbym wybierała między czaprakiem a derką, to też kupiłabym derkę. Ale w zasadzie derki mnie nie interesują, bo czekam na swoje cudeńko od Deb 😜

Zgadzam się z tym, co mówiłyście ostatnio.
Nie mogę jeździć, jestem u konia tylko żeby ją polonżować bez obciążenia (miała ponaciągane mięśnie pleców) i dopiero teraz zrozumiałam o co chodziło. Odczułam to na sobie - im mniej się jeździ, tym więcej sprzętu chce się kupować 😂
wątek zamknięty
pisałam do nich-jutro wystawią BLOOM
MOŻNA JUŻ ZAMAWIAĆ!!!
wątek zamknięty
"im mniej się jeździ, tym więcej sprzętu chce się kupować "

Mam to samo  😅 Nazywa sie rekompensata  😉
wątek zamknięty
I ja też tak mam!  🤣 A jak przez styczeń konia ani razu nie widziałam, to kupiłam tyle rzeczy, co czasami przez pół roku nie kupowałam.
wątek zamknięty
O matko @_@ Te kolekcje są boskie. Kto idzie ze mną obrabować bank? :P
wątek zamknięty
Jaaaaaaaaaaa 🏇
wątek zamknięty
im mniej się jeździ, tym więcej sprzętu chce się kupować 😂

Ja bezhalowa, więc mam przerwę do odwołania ataku zimy i tylko siedzę, planuję wiosnę i kompletuję szmaty  🥂

Ta kolekcja jest cudowna. Pierwsza od dawna, która tak mi się podoba. Nie wiem czemu tak mi się to kojarzy, ale Kadeusz będzie wyglądał jak elegancki chłopak w mundurku.  😁
wątek zamknięty
ktoś już zamawia  😎 ?
wątek zamknięty
jaa ma zamiar dziś albo jutro  😁
wątek zamknięty
"A zauważyliście, że niektóre rzeczy są tańsze? np. cottony, teraz 109zł, a zawsze w Mustangu były po 115zł"

A w STAJNI 125zł  😤
wątek zamknięty
Ja mam taki plan, ale raczej nie dzisiaj. Zastanawiam się czy nie poczekać na inne sklepy 👀 I tak muszę czekać, bo nie wystawili jeszcze tego uwiązu, który mi jest potrzebny 🤣
wątek zamknięty
tulipan, ja już zamówiłam.gdzie indziej 😉
wątek zamknięty
Mnie strasznie kusi owijki i cotton chilli, nawet już klikam dodaj do koszyka. Siwej ładnie będzie?  😁
wątek zamknięty
Ktosina, a gdzie? 😁

Kayra, też mam już otwartą stronę Mustanga i zapełniony koszyk 😁

Widziałyście, że nowa kolekcja już jest w bestsellerach Mustanga?
wątek zamknięty
Ludziska !

dylemat mam ! co wybrac ? plum czy zielen ? na kara ? dodam ,ze jestem fanka różu , duzo sie rozni od PINK?  🤔 🤔 🤔 🤔

aha , ktore sklepy juz sprzedaja kolekcje , oprocz olinkowanego ?
wątek zamknięty
Kayra, siwkowi będzie pięknie zapewniam - miałam już siwka i teraz mam drugiego i to zdecydowanie najlepszy kolor! choć ja zamawiam ten granatowy cotton i maase innych rzeczy

Naciu, bierz obydwa!  😀 bierz ten który ci się bardziej podoba, oba beda wyglądały kontrastowo na karym
w sumie ja się tez chyba skusze na Plum bo jest sliczny
wątek zamknięty
mała mi, a liczyłam po cichu, że ktoś powie nie i zaoszczędzę 😁 Dzięki :kwiatek: 🙂
wątek zamknięty
[quote author=mała mi link=topic=14623.msg481472#msg481472 date=1265911182]
Kayra, siwkowi będzie pięknie zapewniam - miałam już siwka i teraz mam drugiego i to zdecydowanie najlepszy kolor! choć ja zamawiam ten granatowy cotton i maase innych rzeczy

Naciu, bierz obydwa!  😀 bierz ten który ci się bardziej podoba, oba beda wyglądały kontrastowo na karym
w sumie ja się tez chyba skusze na Plum bo jest sliczny
[/quote]

o mamo  😵 😵 hehe , jednak wezme pluma łezke  😁 ale gdzies w marcu  😤
wątek zamknięty
Kayra, upss..  😀
no ale nie jestes sama, obie niezaoszczędzimy

do usług i polecam sie na przyszłość
wątek zamknięty
wiecie co? Jakoś mi się ta kraciasta derka odwidziała 😁 (na szczęście to było chwilowe zauroczenie). Ale za to na pewno dopadnę cottona chilli i może tą derkę całą chilli   😜. Będzie czerwień pasować do gniadego?
wątek zamknięty
no ja tez się zastanawiam na tą derą..  wiesz w sumie na zdjęciu jest skarogniady, rozjaśni się tu i tam i tadam jest gniady!
wątek zamknięty
Ludzie, dlaczego ten PLUM jest niebieski ??

Muszę go zobaczyć na żywo, myślicie, ze kiedy w Polsce bedzie mozna gdziekolwiek je zobaczyc???
wątek zamknięty
w equi shopie koniec lutego-ale ostatniio tez obiecywali wcześniej a było miesiąc później  😵
więc pewnie inne sklepy marzec
wątek zamknięty
Już szukam owijek które będą pasować oprócz eskadronów i w sumie mam dwóch kandydatów.
mała mi Musi pasować. Nie ma innej opcji. A poza tym ładnemu we wszystkim ładnie  😁
wątek zamknięty
Mam w domuowijki w kolorze takim jak wygląda niby ten PLUM, ale dla mnie ten PLUM to jest niebieski;/ Nie wiem, czy ten ESKADRON to tak dziwnie nazywa, tak jak hazel eskadrona, zupełnie inny niż hazel euro-stara...
wątek zamknięty
Ludzie, dlaczego ten PLUM jest niebieski ??

Muszę go zobaczyć na żywo, myślicie, ze kiedy w Polsce bedzie mozna gdziekolwiek je zobaczyc???

na pewno na Torwarze.
wątek zamknięty
helcia, sie wie  😎
wątek zamknięty
mała mi kurcze, sprawdziłam te owijki i są za jasne  🙁 ( 1. nr. 30 http://www.okser.pl/hkm-owijki-polarowe-p-398.html i 2. nr. 3 http://www.okser.pl/jumptec-owijki-polarowe-p-1534.html ) dalej szukam 🙄
Czy eskadronowe polary mają normalną rozmiarówkę czy mniejszą/większą? M to 135cm?
wątek zamknięty
Ja chce  🙁 Ja bardzo chce  😕 Tunrida wiem co teraz czujesz... 😵
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.