Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

ninevet, Ja pierwszy raz się skuszę i kupię pad bordowo - granatowy  😍
Na derkę też się chyba skuszę (te romby) bo jest piękna 😜

A konia też nie mam x.x
wątek zamknięty
Mam dwa nie użyte polary... ale co tam.
Będzie trzeci.  😜
wątek zamknięty
ech i zupełnie niepotrzebnie obejrzałam ten katalog bo zakochałam sie w kantarze czerwono-granatowym (lub granatowo-czerwonym jeszcze nie mogę się zdecydować) i padzie bordowo-granatowym - jest cudowny, jeśli się wyrobie z innymi wydatkami to możliwe, że się skuszę, a jak nie na niego to chociaż bordowego cottona.
wątek zamknięty
jak większość powyżej na widok nowej kolekcji zrobiłam tak: 😵 i tak 😜 i tak  😍
ponieważ nowe koniska-jeden nawet z niespodzianką-szukują się meega zakupy bo to moje ulubione kolorki  😀
2 dralony, kantarek, derka polarowa, cotton, pad i może coś jeszcze...

a mam pytanie co do Brillantów, bo ktoś pisął kilka stron wcześniej że są niewarte swojej ceny. nie opłaca się?
wątek zamknięty
Brillianty są śliczne i eleganckie ale według mnie są podszyte kiepskim materiałem który nie schnie.
wątek zamknięty
Ja się chyba skuszę na pierwszego w życiu pasiaka, ale pewnie dopiero na wyprzedażach  😵
wątek zamknięty
och.. to szkoda
no ale teraz jestem pewna na Mattesa  😍 http://www.ihaha.pl/product_info.php?cPath=27_66&products_id=132
tylko teraz jakie kolory?
wątek zamknięty
Brilliant Pink + owijki Pink

wątek zamknięty
rany jak różowo!
wątek zamknięty
Ale ładnie 🙂
wątek zamknięty
Monny  pięknie !  😅
wątek zamknięty
Monny przecudnie 😀

Ludziska błagam niech ktoś wstawi fote tej kolekcji navy/chilli bo mi sie ten katalog ni hu hu otworzyc nie chce  🙇 a jestem mega ciekawa bo granat + pomarancz bardzo lubie
wątek zamknięty
Olga, wejdz na www.sprzetjezdziecki.com tam są na głównej zdjęcia. No i to niejest pomarańcz, tylko czerwien, która nawet wpada w bordo 🙂
wątek zamknięty
Monny, ukradnę Ci ten czaprak! 😍
wątek zamknięty
aaaa dzieki Moniska, to znaczy sie jest ta kolekcja na M wstawiana wczesniej? ale fo pa strzeliłam , myślałam że chilli to pomarancz  🤔
wątek zamknięty
ech i zupełnie niepotrzebnie obejrzałam ten katalog bo zakochałam sie w kantarze czerwono-granatowym (lub granatowo-czerwonym jeszcze nie mogę się zdecydować) i padzie bordowo-granatowym - jest cudowny, jeśli się wyrobie z innymi wydatkami to możliwe, że się skuszę, a jak nie na niego to chociaż bordowego cottona.

ja tak samo! prześliczne są 😍
wątek zamknięty
Monny jak nie lubię różowego, tak ten Brilliant jest przecudny!  😍

Jejku.... Derka kusi strasznie, tylko trza się pozbyć innych, by było na nią miejsce. Coś czuję że rodzice mnie zamordują  😁
No i coś białego na zawody, pewno cotton bo po derce będę biedna, a poza tym wszystko inne ma nierozsądną cenę a cottony mi się ładnie pod siodłem układają (Jak chyba mało komu...)
wątek zamknięty
Monny - jak dla mnie ZA różowo  😉
wątek zamknięty
My mamy kontakt z różowym tylko w tym zestawie:

wątek zamknięty
O, już są Eskadrony w sklepie!  🏇
wątek zamknięty
GDZIE?!!

edit: aaa!!!!! w mustangu! oszalałam  😜
wątek zamknięty
http://www.sprzetjezdziecki.com 😉 Ale wszystkiego jeszcze nie wrzucili.
wątek zamknięty
wątek zamknięty
no z BLOOM jest tylko cotton
ale ja chce wszystko z MARTITM 😜
nie widziałak katalogu - wprowadzili pasy - no i ceny dralonów   😲 😍
wątek zamknięty
99zł za owijki? ludzie...  😵
wątek zamknięty
A zauważyliście, że niektóre rzeczy są tańsze? np. cottony, teraz 109zł, a zawsze w Mustangu były po 115zł
Ten polar w romby/kratkę kosztuje 215zł.
wątek zamknięty
Cała kolekcja będzie pod koniec lutego 😉 już się pytałam  😎
wątek zamknięty
tulipan, a nie wiesz czy oni mają już to w magazynie? Czy jak za ostatnim razem - wstawiają i wysyłają za jakiś czas?

Fantazja, to samo zauważyłam, bo np. derka polarowa kosztuje tyle samo co ten szary new-cotton, 215zł 😁
wątek zamknięty
Myśle, że narazie wstawiają  -  i tak okres oczekwiania jest 2 tyg. 😉
Całość ma być pod koniec lutego, ale już można złożyć zamówienie 😉
wątek zamknięty
Kusi, kuusi 🤣 Powiem szczerze, że pierwszy raz tak dużo rzeczy (4) chciałabym mieć z tej kolekcji. Przez ostatnie dwa lata w zasadzie żadne zestawienia kolorystyczne z Eskadrona mnie nie powaliły. Za to tym razem...

Obliczyłam, że żeby kupić z tej kolekcji wszystko, co bym chciała, musiałabym wydać 500zł 😵
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.