ech i zupełnie niepotrzebnie obejrzałam ten katalog bo zakochałam sie w kantarze czerwono-granatowym (lub granatowo-czerwonym jeszcze nie mogę się zdecydować) i padzie bordowo-granatowym - jest cudowny, jeśli się wyrobie z innymi wydatkami to możliwe, że się skuszę, a jak nie na niego to chociaż bordowego cottona.
jak większość powyżej na widok nowej kolekcji zrobiłam tak: 😵 i tak 😜 i tak 😍 ponieważ nowe koniska-jeden nawet z niespodzianką-szukują się meega zakupy bo to moje ulubione kolorki 😀 2 dralony, kantarek, derka polarowa, cotton, pad i może coś jeszcze...
a mam pytanie co do Brillantów, bo ktoś pisął kilka stron wcześniej że są niewarte swojej ceny. nie opłaca się?
Ludziska błagam niech ktoś wstawi fote tej kolekcji navy/chilli bo mi sie ten katalog ni hu hu otworzyc nie chce 🙇 a jestem mega ciekawa bo granat + pomarancz bardzo lubie
ech i zupełnie niepotrzebnie obejrzałam ten katalog bo zakochałam sie w kantarze czerwono-granatowym (lub granatowo-czerwonym jeszcze nie mogę się zdecydować) i padzie bordowo-granatowym - jest cudowny, jeśli się wyrobie z innymi wydatkami to możliwe, że się skuszę, a jak nie na niego to chociaż bordowego cottona.
Monny jak nie lubię różowego, tak ten Brilliant jest przecudny! 😍
Jejku.... Derka kusi strasznie, tylko trza się pozbyć innych, by było na nią miejsce. Coś czuję że rodzice mnie zamordują 😁 No i coś białego na zawody, pewno cotton bo po derce będę biedna, a poza tym wszystko inne ma nierozsądną cenę a cottony mi się ładnie pod siodłem układają (Jak chyba mało komu...)
Kusi, kuusi 🤣 Powiem szczerze, że pierwszy raz tak dużo rzeczy (4) chciałabym mieć z tej kolekcji. Przez ostatnie dwa lata w zasadzie żadne zestawienia kolorystyczne z Eskadrona mnie nie powaliły. Za to tym razem...
Obliczyłam, że żeby kupić z tej kolekcji wszystko, co bym chciała, musiałabym wydać 500zł 😵