Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Ktoś dlaczego mi to robisz  🤣 a masz ceny sklepowe czy "dla ciebie" ?  😉  tzn ciekawa jestem w jakich cenach będzie ta kolekcja bo np chocochip-pink była droższa od lavender-stone  

edit:  ten z loesdau mi sie bardzo podoba ( ten pierwszy)  i cena to połowa bicolora.
wątek zamknięty
oj tam, przy sympatycznym rabacie stałego klienta te ceny nie wyglądają tak źle,a ja dawno nic nie kupowałam 😉

ktoś szukał padu stone: http://www.calevo.com/cgi-bin/calevo/1020232a.html
wątek zamknięty
chyba zaczynam zbierać na darlon do konia którego nie mam  😵

Jeżeli obok padów bicolor, pod torbą na szczotki jest dralon to oświadczam wszem i wobec, że jest mój.

edit: po przyjrzeniu się to jednak polarówka, darlon leży po lewej całkiem.
wątek zamknięty
pod torbą na szczotki jest polar.
dralon lezy pod polopadem białym i szarym.
wątek zamknięty
ninevet ale to jest polar. To są romby takie dziwne O.o
Nie martw się, też mi się podoba  😵
wątek zamknięty
to jest jedyna derka która mi sie podoba  🙂
wątek zamknięty
w katalogu jest jeszcze ripstop i ochraniacze transportowe w ten wzór.wiem,bo chyba zamawiam 😡 😁 😜
wątek zamknięty
Jestem zakochana.
Pierwszy raz nie będę czekać na wyprzedaż i aż stanieje. Muszę mieć, jakaś duża. Lepsza za duża niż za mała co?  😁 jestem walnięta.
wątek zamknięty
Ktoś - ja też  😡
Dobrze, że u mojego ulubionego pana Kendla mam rabat  😎
wątek zamknięty
To nawet lepiej że to polar bo tańszy  😁

Ktoś to bedziesz miała wypasiony komplet  😎
wątek zamknięty
ciska dokładnie to samo pomyślałam po chwili  😁
wątek zamknięty
CISKA "ten z loesdau mi sie bardzo podoba ( ten pierwszy)  i cena to połowa bicolora"

A jakość taka sama 😉
wątek zamknięty
Może ktoś podać orientacyjną cenę tego polaru? I pasiaków?
wątek zamknięty
w equishopie pod koniec lutego będzie dostawa i już mam odłożoną tą derkę jeśli przyjdzie  🤬
(teraz muszę szukać pieniędzy...  😵 _)

helcia pewnie koło 250 zł jak zawsze
wątek zamknięty
polary zazwyczaj koło 200 zł  a bicolory 280 (?)  

Dramka właśnie nie miałam nigdy nic tej firmy , masz ten czaprak ?
wątek zamknięty
ciska, -już kiedys pisałam sznurce,ja mam losdau pasiak,tzn.wrotki uzytkuje...super,zyje,mimo męskiego traktowania...ale na gniadym bardziej mi pasuje niż na rudej.

tulipan, -czy pan o którym piszesz,to ten sam,który w Niemcolandi handluje i bywa na zawodach w POlsce i miewa np. owijki eskadrona za 40 zł?
wątek zamknięty
Ktoś - chyba nie 😉 Pan ten ma wielki sklep w niemczech i największy wybór oficerek w Europie (wchodzisz i wychodzisz z butami)  😉
wątek zamknięty
apropos..

czerwony pad wystawiony przez EQUISHOP to model Eskadron - Impuls PREMIUM

http://www.calevo.com/cgi-bin/calevo/1020237.html
wątek zamknięty
Ktoś aha to musiałam nie zauważyc   🙂 mi to na rudą nic nie pasuje tak naprawde wiec czapraki musze kupowac sobie   🤣  tzn kupuje bo mi sie podoba a nie ze mi pasuje do konia bo na moim koniu to chyba tylko 2 kolory dobrze wyglądają   🙄
wątek zamknięty
eee ciska nie przesadzaj, że do rudziaków nic nie pasuje. Wg mnie nie pasują czerwinie, bordo, róże i filoty itp - reszta raczej tak
wątek zamknięty
ja mówie o moim koniu a nie ogólnie o rudych bo np na Czardaszu Sierry podoba mi się wszystko  a na mojej.. no cóż  😉
wątek zamknięty
Dramka- wiesz, że mi nie dogodzisz. Jak się na coś zaprę. W Loedau nie podoba mi się, że ma lamówkę a Busse ma tylko jeden pasek.
Gdyby Loesdau nie miał tej lamówki, to możliwe, że bym się skusiła.
wątek zamknięty
ladny bordo pasuje do rudych +))
czerwony nie bardzo faktycznie, aczkolwiek chyba sprobuje brilliant ściągnąć .
ew. będzie kolejny czaprak kupiony dla rudego, a okaże sie ze pasuje tylko na skarogniadego 😉
wątek zamknięty
a do mnie właśnie przyszedł treningowy dralon aqua-brown  😍 nie mogę się doczekać keidy wyjdę z pracy!
wątek zamknięty
ANKY banan skokowa i niebieska ANKY ujeżdzeniowa w GNL-u  😉
wątek zamknięty
A mi na Czardaszu Sierry podobają się tylko eleganckie kolory 😉

Po części zgadzam się z Ciską. Uważam, że nie wiele kolorów naprawdę-naprawdę pasuje do kasztanów. Zwłaszcza kasztanom innych odcieni niż klasyczne wiewiórki. Ale ponieważ zawsze powtarzam, że: "koniowi jest ładnie w tym, w czym podoba się właścicielowi" biorę poprawkę na to, że moje odczucia są ściśle powiązane z moim prywatnym gustem 😉
wątek zamknięty
Jak to wrotki mawia - "każdej mordzie ładnie w bordzie" 🙂
mi sie bardzo kasztan w szafirze i w granacie podoba,ale to są takie moje osobiste halucynacje  😜
wątek zamknięty
o tak , w granacie  mi tez się bardzo podoba.  😉
wątek zamknięty
Co do granatu to zgadzam się z wami w 100%  😉
wątek zamknięty
apropos..

czerwony pad wystawiony przez EQUISHOP to model Eskadron - Impuls PREMIUM

http://www.calevo.com/cgi-bin/calevo/1020237.html

Te czapraki są boskie! Mam taki jeden(bezowy), lat ma "ze sto" a i tak jest cudowny!
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.