Ktoś dlaczego mi to robisz 🤣 a masz ceny sklepowe czy "dla ciebie" ? 😉 tzn ciekawa jestem w jakich cenach będzie ta kolekcja bo np chocochip-pink była droższa od lavender-stone
edit: ten z loesdau mi sie bardzo podoba ( ten pierwszy) i cena to połowa bicolora.
ciska, -już kiedys pisałam sznurce,ja mam losdau pasiak,tzn.wrotki uzytkuje...super,zyje,mimo męskiego traktowania...ale na gniadym bardziej mi pasuje niż na rudej.
tulipan, -czy pan o którym piszesz,to ten sam,który w Niemcolandi handluje i bywa na zawodach w POlsce i miewa np. owijki eskadrona za 40 zł?
Ktoś aha to musiałam nie zauważyc 🙂 mi to na rudą nic nie pasuje tak naprawde wiec czapraki musze kupowac sobie 🤣 tzn kupuje bo mi sie podoba a nie ze mi pasuje do konia bo na moim koniu to chyba tylko 2 kolory dobrze wyglądają 🙄
Dramka- wiesz, że mi nie dogodzisz. Jak się na coś zaprę. W Loedau nie podoba mi się, że ma lamówkę a Busse ma tylko jeden pasek. Gdyby Loesdau nie miał tej lamówki, to możliwe, że bym się skusiła.
ladny bordo pasuje do rudych +)) czerwony nie bardzo faktycznie, aczkolwiek chyba sprobuje brilliant ściągnąć . ew. będzie kolejny czaprak kupiony dla rudego, a okaże sie ze pasuje tylko na skarogniadego 😉
A mi na Czardaszu Sierry podobają się tylko eleganckie kolory 😉
Po części zgadzam się z Ciską. Uważam, że nie wiele kolorów naprawdę-naprawdę pasuje do kasztanów. Zwłaszcza kasztanom innych odcieni niż klasyczne wiewiórki. Ale ponieważ zawsze powtarzam, że: "koniowi jest ładnie w tym, w czym podoba się właścicielowi" biorę poprawkę na to, że moje odczucia są ściśle powiązane z moim prywatnym gustem 😉
Jak to wrotki mawia - "każdej mordzie ładnie w bordzie" 🙂 mi sie bardzo kasztan w szafirze i w granacie podoba,ale to są takie moje osobiste halucynacje 😜