Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

A do mnie przyszedł mój śliczniutki biały briliant chcokochip... och ach ... srach - gdzie ja teraz owijki dostane jeszcze do tego. chyba najładniej do gniadego będą wyglądać różowe... chyba, że doradzacie jednak czekoladki...Bede wdzięczna za info.

LUKE - przez ciebie zaczęła mi sie podbac Lavender 😵 ja wcześniej tak cottona z owijkami nie widziałam obok siebie a tu proszę! Piknie

poka, poka! a ja właśnie dogaduję zakup impulsa z chocochip 🙂  zen  :kwiatek:
wątek zamknięty
zbankrutuję przez tą kolekcję... 😍
wątek zamknięty

poka, poka! a ja właśnie dogaduję zakup impulsa z chocochip 🙂  zen  :kwiatek:

No i teraz wyszło jaką jestem wieśniarą... leży w chacie zapakowany w 'oryginalną' foliówkeczkę' i czeka na swą premierę.. czyli jak mi się uda za dnia (światło dzienne) męża do satajni wyciągnąć = fotograf lub trzymacz konia.

Ale serio - rzadko mi się zdarza piać z zachwytu nad białymi czaprakami- tak ten jest piękny. Muszę natchnienia nabrać na sesje... 😍
wątek zamknięty
Likier, w ogłoszeniach.

pandora, to Euro Star Max kolor szmaragd 🙂

No i nie mam trawkoanki! Wyszły! Okser dał znać, że nie ma owijek, a bez owijek nie chcę 🙁 więc biorę grey bo w szarym mi się Piorek podoba najbardziej.
wątek zamknięty
zbankrutuję przez tą kolekcję...
Doookładnie...
Jestem totalną maniaczką granatów i innych 'klasycznych' kolorów, NIESTETY.  🤔wirek:
I tak jak mi się nigdy czerwone czapraki nie podobały tak w tej kolekcji wyglądają świetnie! Może gdyby miały bardziej bordowy odcień...?

A do mnie właśnie dotarła ankowa banana... Wszystko przez szmatoholików! 🤦  😁 Pierwsze wrażenie jak dotknęłam: Puchata, misiata kołderka!  😍
Foty na modelu, kiedyś...;p

wątek zamknięty
Dzieki Burza...ech trzeba bedzie sie zastanowic nad kupnem😀
wątek zamknięty
pandora, szybko się zastanawiaj bo ostatnio dziewczyny większość wykupiły, nie wiem czy jeszcze są 😉
wątek zamknięty
Pandora ja do lavendera mam owijki cottage craft w fioletową karatke  koło 50 zł chyba kosztują .
teraz wyszły nowe owijki Horze o nazwie hortensja i widzi mi sie ze mogą pasowac ( 40 zł )
wątek zamknięty
Dzieki ciska :kwiatek:

Burza a w jakiej on jest cenie ??? Myślicie ze teraz trafie na jakieś przeceny??? 😍  😍
wątek zamknięty
Dzieki Burza...ech trzeba bedzie sie zastanowic nad kupnem😀

No no Polciak bd szalał 😀
wątek zamknięty
pandora, nie, na przecenę nie masz szans. Koło 200zł, nie wiem ile kosztuje nowy?
wątek zamknięty
jednak jest impuls🙂
no i widać kolejną nowość - new cotton

ocb? jaki nowy cotton?
wątek zamknięty
Niech ktoś napisze, że beluga do mojego konia to bez sensu. Poza tym mam brązowego stripe in i czekoladową Ankę. Prooooooooszę.
(a tak naprawdę, to chcę, żeby ktoś napisał, że koniecznie muszę mieć i wtedy z czystym sumieniem -moim - kupię, a będzie na WAs)
wątek zamknięty
To poszperam jeszcze ... w karzdym razie dzieki Burza :kwiatek:

Tak laga poszaleje aaaa co!!!! 😀
wątek zamknięty

ocb? jaki nowy cotton?

W linku, który wrzuciła na poprzedniej stronie luke jest katalog z nową kolekcją eskadrona, a tam podpis pod jednym czaprakiem "new cotton".Dla tych, ktorym się nie otwiera katalog wklejam zdjęcie  😉

wątek zamknięty
pokemon, a jaki to wlaściwie kolor ten beluga, bo też się zastanawiałam...
wątek zamknięty
No brązowy, jak te wszystkie chyba brązy eskadronowe.
O a ten new cotton całkiem przyjemny 🙂
wątek zamknięty
Jakoś mi się nie widzą te nowe rodzaje? czapraków z eskadrona, oprócz padu bicolor. Zarówno ten micro cośtam, jak i ten nwe cotton. Jakieś to to nie ciekawe takie według mnie..
wątek zamknięty
tam w ogóle w tym pliku jest full jakichś innych czapraków/derek niż dotychczas...
wątek zamknięty
Ależ tak kolekcja bloom jest obrzydliwa  🤔
Jedyna fajna rzecz to derka dla psa.
wątek zamknięty
Tunrida W STAJNI (Zajączka) był tylko jeden bicolor ale lavendar za 315zł  😵 Były na promocji dralony za ok 290zł.

Spodobał mi się czaprak EQUI..
wątek zamknięty

Kolory upiorne, jakieś takie odpustowe, bleee. 😁

tam w ogóle w tym pliku jest full jakichś innych czapraków/derek niż dotychczas...

Moim zdaniem za dużo tego... Na siłę chyba udziwniają. 🙄
wątek zamknięty

Ja pierwszy raz miałam odruch wymiotny widząc kolekcję eskadrona 😁
wątek zamknięty
To są kolory polówek i swetrów graczy w golfa.
Koniom tego zakładać NIE WYPADA po prostu.
Masakra jakaś ...  😵
wątek zamknięty
Istne koszmarki  😵

Nie mogę się doczekać zdjęć w komplecikach z tej kolekcji na niemieckim forum. Znając tamtejsze fanki eskadrona, zaraz będą się pojawiać hurtem zdjęcia w tych paskudach  🤣

wątek zamknięty
Spodobał mi się..

Czy ktoś nie miał takieg do sprzedania nie dawno na volcie??
wątek zamknięty
Nieprawda to wszystko razem wygląda tylko tak okropnie :P Ja bardzo jestem ciekawa czy zielony będzie taki oczo-rzutny :P  Moim zdaniem też na siłę udziwniają ;/ Ta sama kolekcja a derki się różnią np. eh.... W amigo walentynkowa promocja http://amigo-konie.pl/index.php?topSsid=cf9d7d68db784359c32d17780bcdeea7
wątek zamknięty
W katalogu widać zdjęcia niektórych rzeczy na koniu i wcale nie wyglądają lepiej 😁
wątek zamknięty
Widzieliście torbę na owije? Super sprawa!
wątek zamknięty
Razem nie razem - ja tego nie widze za dobrze.
Ujmuje to elegancji 😉

Zapodajcie linka do jakiegoś wątku niemieckiego o czaprakach  😎

Torba na owije pierwsza klasa !
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.