A do mnie przyszedł mój śliczniutki biały briliant chcokochip... och ach ... srach - gdzie ja teraz owijki dostane jeszcze do tego. chyba najładniej do gniadego będą wyglądać różowe... chyba, że doradzacie jednak czekoladki...Bede wdzięczna za info.
LUKE - przez ciebie zaczęła mi sie podbac Lavender 😵 ja wcześniej tak cottona z owijkami nie widziałam obok siebie a tu proszę! Piknie
poka, poka! a ja właśnie dogaduję zakup impulsa z chocochip 🙂 zen :kwiatek:
poka, poka! a ja właśnie dogaduję zakup impulsa z chocochip 🙂 zen :kwiatek:
No i teraz wyszło jaką jestem wieśniarą... leży w chacie zapakowany w 'oryginalną' foliówkeczkę' i czeka na swą premierę.. czyli jak mi się uda za dnia (światło dzienne) męża do satajni wyciągnąć = fotograf lub trzymacz konia.
Ale serio - rzadko mi się zdarza piać z zachwytu nad białymi czaprakami- tak ten jest piękny. Muszę natchnienia nabrać na sesje... 😍
No i nie mam trawkoanki! Wyszły! Okser dał znać, że nie ma owijek, a bez owijek nie chcę 🙁 więc biorę grey bo w szarym mi się Piorek podoba najbardziej.
zbankrutuję przez tą kolekcję... Doookładnie... Jestem totalną maniaczką granatów i innych 'klasycznych' kolorów, NIESTETY. 🤔wirek: I tak jak mi się nigdy czerwone czapraki nie podobały tak w tej kolekcji wyglądają świetnie! Może gdyby miały bardziej bordowy odcień...?
A do mnie właśnie dotarła ankowa banana... Wszystko przez szmatoholików! 🤦 😁 Pierwsze wrażenie jak dotknęłam: Puchata, misiata kołderka! 😍 Foty na modelu, kiedyś...;p
Pandora ja do lavendera mam owijki cottage craft w fioletową karatke koło 50 zł chyba kosztują . teraz wyszły nowe owijki Horze o nazwie hortensja i widzi mi sie ze mogą pasowac ( 40 zł )
Niech ktoś napisze, że beluga do mojego konia to bez sensu. Poza tym mam brązowego stripe in i czekoladową Ankę. Prooooooooszę. (a tak naprawdę, to chcę, żeby ktoś napisał, że koniecznie muszę mieć i wtedy z czystym sumieniem -moim - kupię, a będzie na WAs)
W linku, który wrzuciła na poprzedniej stronie luke jest katalog z nową kolekcją eskadrona, a tam podpis pod jednym czaprakiem "new cotton".Dla tych, ktorym się nie otwiera katalog wklejam zdjęcie 😉
Jakoś mi się nie widzą te nowe rodzaje? czapraków z eskadrona, oprócz padu bicolor. Zarówno ten micro cośtam, jak i ten nwe cotton. Jakieś to to nie ciekawe takie według mnie..
Nie mogę się doczekać zdjęć w komplecikach z tej kolekcji na niemieckim forum. Znając tamtejsze fanki eskadrona, zaraz będą się pojawiać hurtem zdjęcia w tych paskudach 🤣
Nieprawda to wszystko razem wygląda tylko tak okropnie :P Ja bardzo jestem ciekawa czy zielony będzie taki oczo-rzutny :P Moim zdaniem też na siłę udziwniają ;/ Ta sama kolekcja a derki się różnią np. eh.... W amigo walentynkowa promocja http://amigo-konie.pl/index.php?topSsid=cf9d7d68db784359c32d17780bcdeea7