a do mnie wreszcie przyszedł mój wyczekany marine DL z siodlarni i powiem szczerze - jestem zakochana! 😍 i mogę powiedzieć, że pasują do niego owijki polarowo-elastyczne stalliona😉
Burza - obłęd w ciapki ! 💘 wiedziałam że będzie bosko !!! Ps. Owijki Grey posiadam i do fot mogę pożyczyć 😁 choć bardziej do niego pasują navy do lamówki .. do cottona grey pasują fajnie do padu już gorzej przynajmniej z tego co ja pamiętam jak porównywałam
Burza, naprawdę trafiony doskonale. Super są te pady, chyba ostatnia rzecz ze szmatek, która jeszcze wzbudza we mnie jakieś emocje 😁 Mi się marzy wyrwanie z jakiejś dziury nougata (bo coriander to jeden z moich ulubionych kompletów), ale ten szary, nono, ekstra pasuje Piorunkowi - do szmatoholików go! 😜
Burza pięknie Piorek wygląda! strzał w dziesiątkę 😜 btw to piękny jest też taki nowy eskadron w pionowe fale taki dziwno szary -ma boski kolor. Do Agra nie pasuje, ale wy wyglądalibyście bosko
a ja powiem tyle, że nowy petrol to chyba jeden z naszych najlepszych czapraków. Uwielbiam go! Co więcej SR świetnie leży pod moim siodłem, niestety już mniej podoba mi się na koniu, ale i tak petrol zostaje z nami. Przynajmniej na razie 🙂
ja się dołączam do ochów i achów widząc zdjęcie Piorka w tym padzie, genialnie wygląda 😍 nawet przez moment zaczęłm się zastanawiać jakby Reszce było w szarym.
Sei, postaram się, ale najprawdopodobniej dopiero w weekand, bo ja w stajni jestem jak już jest ciemno, a i z fotografem ciężko czasami. Sama postaram się coś cyknąć jak tylko będę wychodziła wcześniej do Rudej. Powiem ci tylko, że jak dla mnie kolor to absolutny szał 😁