Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Nie wiem... jak patrzę na tą derkę to dostaje oczopląsu. Za dużo tych pasków.
wątek zamknięty
xxagaxx mi tez sie podoba 😉 na pewno starczy dla Ciebie🙂 ja na szczęście dopiero co miałam urodziny i sobie zażyczyłam komplet 🙂🙂 a co do derki to kolega sie śmiał ze prześcieradło ....  😎 no ale co kto lubi , ja bardzo lubie fiolet i granat wiec wyjątkowo mi sie podoba 😉
wątek zamknięty
agata* wątpię ze do marca gdzies będzie do dostania w rozmiarze dla mojego mamuta 😉 Ale moze teraz jakoś uzbieram 😉

edit: a gdzie je u nas w polskich sklepach można dostać??
wątek zamknięty

zgadzam się !
wątek zamknięty
Mi też średnio się podoba. Sam czaprak fajnie, ale derka niee.
wątek zamknięty
xxagaxx ja kupilam w okserze , mają juz tylko S i M , na pewno w koniku są, to może na święta ?😀
wątek zamknięty
czy ja wiem derka jest b.fajna.

Ale osobiście by mnie przerażała wizja dopierania żółtych plam na białych pasach
wątek zamknięty
Co do prania białych pasów, mam polarówkę silver z jednej ze starszych kolekcji. Używana na codzień już parę lat. Dopiera się idealnie zwyczajnie wrzucona do prali.
wątek zamknięty
[quote author=Klami link=topic=14623.msg779261#msg779261 date=1290362251]

zgadzam się !
[/quote]

no dokladnie dziewczyny. uwielbiam niciaki, ale ta dera jest masakryczna. lubie pasiaste dery ale ta to jest przegiecie. chociaz kolory bardzo ladnie do konia pasuja, jednak jej kroj no i to pasiaste szalenstwo.. nieeeeeeeee
wątek zamknięty
Co do prania białych pasów, mam polarówkę silver z jednej ze starszych kolekcji. Używana na codzień już parę lat. Dopiera się idealnie zwyczajnie wrzucona do prali.

Powiem tak...

My gruby jest koniskiem o wybitnej potrzebie leżenia/tarzania sie w własnej kupie...nawet jedzenia siana na leżąco..... A więc derki dość często musze prać po jego dosychaniu po jeździe
wątek zamknięty
Dla mnie ta dera jest piękna 🙂 ale mój koń dziwnie wygląda w takich 'cukierkach' 😉
wątek zamknięty
Te paski są w felerną stronę przez to wydaje się, że jest ich dużo. Lepiej jak są poziomo do ziemi.

Burza - coś o tym wiem  🙄 Dawno się wyleczyłam z cukierkowych kolorków bo nijak mi to do wielkiego (175cm), masywnego i ogierzącego się Waldka nie pasują  😉 U nas dość smutno bo granaty, szarości i czerń. Chociaż chodzi mi po głowie ten brąz z nowej kolekcji  👀
wątek zamknięty
tulipan, bo ja wiem czy smutno, ja was uwielbiam w graficie np 🙂

Ja dziś widziałam w Aro ciemnogniadego konia w takim Es

Plus owijki pod kolor brandy- i przyznaję że aż przysiadłam tak pięknie wyglądał. A szmata niby taka sobie. Całośc lekka i elegancka.
wątek zamknięty
rudy w komplecie w kratke z siodlarni🙂
wątek zamknięty
chilli2, to dopiero oczopląs 🙂 ale generalnie fajnie 🙂
wątek zamknięty
Apropo tego brązu, czy mi się to z koniem nie zleje ?

Tu ogolony, czyli wersja zimowa

Tutaj normalnie

Na żywo ten brąz jest troszkę jaśniejszy, więc sama już nie wiem
wątek zamknięty
tulipan, widziałam go dziś na żywo na gniadym koniu i ten czaprak zdycha jeśli chodzi o kolor. Ledwo widać lamówkę zlewał się, był szary. Szukaj dalej.
wątek zamknięty
ES max czekolada  😉
wątek zamknięty
Naciau : ale Ci koń zarósł  😁
wątek zamknięty
Naciau, gdyby koń nie był osiodłany na szyi mogłoby być ładnie.
wątek zamknięty
Burza moze takie zdłudzenie na fotce , ale zakładalam uj. z dobrym pingwinem , nie wiem

zaraz lokne inne foty
wątek zamknięty
Nie ma mowy o złudzeniu jeśli siodło jest na łopatce tak mocno aż siedzisz pod górkę.
wątek zamknięty
Złudzenie optyczne na zdjęciu w stój to mało prawdopodobne. Najładniej by było w butach do jazdy zamiast gumaczków, ale to takie moje zboczenie (elegancki sport = elegancki ubiór).
wątek zamknięty
poluzowałabym też podgardle i podciągnęła nachrapnik  😉
wątek zamknięty
nie wiem , moze sie w trakcie jazdy przesunelo , nie wiem
wątek zamknięty
Widać czas się dowiedzieć.
wątek zamknięty
wiem , ale termobuty zalałam sobie  😡 i nie wyschły do dzisiaj rana

z uj.siodełkiem mam stycznosc od 2 jazd
wątek zamknięty
tulipan, ubierz go tak:
jak dla mnie, super :]
wątek zamknięty
[quote="Burza"]gdyby koń nie był osiodłany na szyi mogłoby być ładnie.[/quote]
[quote="tulipan"]Najładniej by było w butach do jazdy zamiast gumaczków, ale to takie moje zboczenie (elegancki sport = elegancki ubiór).[/quote]
[quote="LOVELY"]poluzowałabym też podgardle i podciągnęła nachrapnik[/quote]
oooo tak, zdecydowanie.
I nie rolowałabym tak tego konia jak na pierwszym zdjęciu, bo to się naprawdę źle ogląda.

To w końcu GALERIA, a w tego typu miejscach zdjęcia mają być super-hiper-eleganckie, przynajmniej ze strony jeźdźca i konia.

tulipan, Czapraka na żywo nie widziałam, więc nie wiem czy na serio się zlewa, ale.... pewnie może, biorąc pod uwagę fakt, że nawet lamówka jest brązowo-turkusowa. Gdyby była tylko turkusowa pewnie wyglądałoby to lepiej. Ja bym na Twoim miejscu szukała dalej. 🙂
edit: o, pomyłka w wyobrażeniu - tę lamówkę widać! 😀 ale i tak jakoś kurczę "zlewająco się"
wątek zamknięty
cieciorka - maść zbliżona do mojego i faktycznie się ten czaprak zlewa. Sama nie wiem czy mi się podoba czy nie  🤔wirek:

Sankaritarina - no właśnie, czaprak nijaki, lamówka brązowa. W sklepie wygląda fantastycznie, ale mój koń ma felerną maść  👿
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.