xxagaxx mi tez sie podoba 😉 na pewno starczy dla Ciebie🙂 ja na szczęście dopiero co miałam urodziny i sobie zażyczyłam komplet 🙂🙂 a co do derki to kolega sie śmiał ze prześcieradło .... 😎 no ale co kto lubi , ja bardzo lubie fiolet i granat wiec wyjątkowo mi sie podoba 😉
Co do prania białych pasów, mam polarówkę silver z jednej ze starszych kolekcji. Używana na codzień już parę lat. Dopiera się idealnie zwyczajnie wrzucona do prali.
[quote author=Klami link=topic=14623.msg779261#msg779261 date=1290362251] Nie wiem... jak patrzę na tą derkę to dostaje oczopląsu. Za dużo tych pasków.
zgadzam się ! [/quote]
no dokladnie dziewczyny. uwielbiam niciaki, ale ta dera jest masakryczna. lubie pasiaste dery ale ta to jest przegiecie. chociaz kolory bardzo ladnie do konia pasuja, jednak jej kroj no i to pasiaste szalenstwo.. nieeeeeeeee
Co do prania białych pasów, mam polarówkę silver z jednej ze starszych kolekcji. Używana na codzień już parę lat. Dopiera się idealnie zwyczajnie wrzucona do prali.
Powiem tak...
My gruby jest koniskiem o wybitnej potrzebie leżenia/tarzania sie w własnej kupie...nawet jedzenia siana na leżąco..... A więc derki dość często musze prać po jego dosychaniu po jeździe
Te paski są w felerną stronę przez to wydaje się, że jest ich dużo. Lepiej jak są poziomo do ziemi.
Burza - coś o tym wiem 🙄 Dawno się wyleczyłam z cukierkowych kolorków bo nijak mi to do wielkiego (175cm), masywnego i ogierzącego się Waldka nie pasują 😉 U nas dość smutno bo granaty, szarości i czerń. Chociaż chodzi mi po głowie ten brąz z nowej kolekcji 👀
tulipan, bo ja wiem czy smutno, ja was uwielbiam w graficie np 🙂
Ja dziś widziałam w Aro ciemnogniadego konia w takim Es Plus owijki pod kolor brandy- i przyznaję że aż przysiadłam tak pięknie wyglądał. A szmata niby taka sobie. Całośc lekka i elegancka.
tulipan, widziałam go dziś na żywo na gniadym koniu i ten czaprak zdycha jeśli chodzi o kolor. Ledwo widać lamówkę zlewał się, był szary. Szukaj dalej.
Złudzenie optyczne na zdjęciu w stój to mało prawdopodobne. Najładniej by było w butach do jazdy zamiast gumaczków, ale to takie moje zboczenie (elegancki sport = elegancki ubiór).
[quote="Burza"]gdyby koń nie był osiodłany na szyi mogłoby być ładnie.[/quote] [quote="tulipan"]Najładniej by było w butach do jazdy zamiast gumaczków, ale to takie moje zboczenie (elegancki sport = elegancki ubiór).[/quote] [quote="LOVELY"]poluzowałabym też podgardle i podciągnęła nachrapnik[/quote] oooo tak, zdecydowanie. I nie rolowałabym tak tego konia jak na pierwszym zdjęciu, bo to się naprawdę źle ogląda.
To w końcu GALERIA, a w tego typu miejscach zdjęcia mają być super-hiper-eleganckie, przynajmniej ze strony jeźdźca i konia.
tulipan, Czapraka na żywo nie widziałam, więc nie wiem czy na serio się zlewa, ale.... pewnie może, biorąc pod uwagę fakt, że nawet lamówka jest brązowo-turkusowa. Gdyby była tylko turkusowa pewnie wyglądałoby to lepiej. Ja bym na Twoim miejscu szukała dalej. 🙂 edit: o, pomyłka w wyobrażeniu - tę lamówkę widać! 😀 ale i tak jakoś kurczę "zlewająco się"