Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Anky Olimpia blue na " brudnym " kasztanie

( ps nie kupowałam tego padu dla niego tylko dla siwego 😀  ale dziewczyny chciały olimpie - to mają olimpie  😂 )

wątek zamknięty
dziewczynka ale świetna ta dera! 😍
wątek zamknięty
dziewczynka wbiła mi nóż w serce tą derką...  😕
wątek zamknięty
juliadna tak mnie to intryguje: dlaczego zawijasz tylko na przody? (zauważyłam to na większości twoich fotek)
wątek zamknięty
juliadna - super, cudnie wyglada!

Ja się pochwalę nowym kantariem 🙂 świątecznym :P

wątek zamknięty
dziewczynka, super taka 'sukieneczka' dla kobyły 😉

Gagulec, też chcę taki!  😜
wątek zamknięty
galeria - po :

1- jest okuty tylko na przody
          2 - kopie jak sie coś robi z tylniki nogami , trudno jest wyczyścić , a owinąć to chyba z pół dnia by mi zajęło ;/

wątek zamknięty
juliadna, fajnie wygląda ta Olimpia, aczkolwiek jest stworzona dla siwków, nie dla kasztanów 🙂

Gagulec, jaki fajowy!
wątek zamknięty
dzięki dziewczyny 🙂 też mi się wyjątkowo podoba 😍 koleżanki się dzisiaj śmiały, że nauczyłam konia pozować  🤣
wątek zamknięty
A ja z przerażeniem przeliczyłam liczbe szmat na skłądzie...i o zgrozo...większosć to ES są!!!!
wątek zamknięty
Dziewczynka przepięknie! ale Poli we wszystkim ładnie 😀
wątek zamknięty
galeria - po :

1- jest okuty tylko na przody
          2 - kopie jak sie coś robi z tylniki nogami , trudno jest wyczyścić , a owinąć to chyba z pół dnia by mi zajęło ;/

ło jezu, to jak sobie kowal daje radę??
wątek zamknięty
Wiadomo, kowale mają te swoje sposoby. Złapie tak że koń nie wyrwie nogi i już  😉
wątek zamknięty
xxagaxx, jak to jak? sedalin i jechane 😉 😉

galeria bardziej bym podejrzewała kary cielesne przy akompaniamencie łaciny podwórkowej niż magiczne trzymanie nogi by 500 kilo konia jej nie wyrwało.😉
wątek zamknięty
nom ale to koń który za młodu był bardzo agresywny i miał i iść na rzeź bo był tak niebezpieczny  , a teraz spoko ale trzeba uważać , podszczypuje , nie wiążemy go bo się odsadza itp

ale kowal mówił że u niego jest taki sposób że do puki chce trzymać to spoko ale jak zaczyna wyrywać to trzeba puścić , bo tak to wpada w szał ...

A pod siodłem to aniołek 😀D
wątek zamknięty
Juliadna, ładnie mu bardzo 🙂
Dziewczynka, a do mnie w ogóle nie trafia, ale może dlatego, że cała tegoroczna niciakowa kolekcjia mi się nie podoba 😉

Stałam się dzisiaj szczęśliwą właścicieką cottona petrol, i żeczywiście jest dużo ciemniejszy niż na większości zdjęci.  😜
oraz derki chili, fakt, że do niczego mi nie pasuje, ale to byłby grzech nie wziąć jej za 150zł. Co prawda będę ja miała w domu dopiero w połowie grudnia. Jestem strasznie ciekawa jak będzie wyglądała na rudej  😁
wątek zamknięty
dziewczynka, sięga jej do kopyt.. masakra..  😲 Pola taka malutka?
wątek zamknięty
edit: zdublowal mi sie post i dodal drugi raz, przepraszam
wątek zamknięty
juliadna to nie ten wątek, ale naprawdę takie zachowania można praktycznie zniwelować do 0.

arivle po petrol to taki kameleon.. nie da się go idealnie pokazać na zdjęciach  😁
wątek zamknięty
165 cm nie taka znowu mała, derki eskadrona zawsze wyglądają na niej jak sukienki ale ta bije długością wszystkie

teoretycznie ten sam rozmiar (145) 😉

wątek zamknięty
dziewczynka, właśnie te wyglądają normalnie ale niciaka to bym chyba skróciła bo jej nóg nie widać.. 😉

juliadna seriously? Masz czas na kompleciki, szmateczki, jazdę ale za ciężko nauczyć konia nogi podawać? SERIO?? 🤔
wątek zamknięty
założona na sprzęt daje radę, a my głównie tak użytkujemy, ogierów w stajni nie ma więc girami nie musi świecić tym bardziej, że ma nieogolone  🤣
wątek zamknięty
Hahah dziewczynka, padłam, dobry tekst! 😀
wątek zamknięty
może przestańmy dyskutować o diademie bo i tak w wątku o szmatkach tego nie obgadamy ...
wątek zamknięty
Gagulec skąd masz taki kantar?  😜

edit. Literówka  😁
wątek zamknięty
laga, ..skąd. a nie z kąd.. 😉

wątek zamknięty
dziewczynka, nie pokazałaś mi dzisiaj nowej derki !  🤬 No ale dobra, faktycznie Pola ślicznie wygląda 😍 no i jakie tło ładne na zdjęciu... 😉
wątek zamknięty
sama nie wiem który bardziej mi sie podoba  😍
jak dla mnie ta kolekja jest najlepsza 😀😀

ma ktos juz moze grey?

edit : przepraszam za jakoś zdjec....
wątek zamknięty
A mi te pasiaki Nici wyjątkowo nie leżą. Koń wygląda jak w babcinym kocu i jeszcze ten kolor lila, brrr
wątek zamknięty
jezu jak mi się podoba!!! Jak ją chce!! bym sobie na urodziny zażyczyła ale wtedy to już ich pewnie nigdzie nie będzie  😵
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.