Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

wątek zamknięty
dlaczego nie wyswietla mi sie post noen ?

nie wiem !!·Mi te si nie wyświetlił, chyba R-V ma jakiś błąd bo często widzę puste posty.

A ja napisałam do Agi : http://sprzetjezdziecki.com/pl,product,2275627,eskadron,derka,polarowa,nici,kolekcja,nici,jesien,zima,2010,2011.html  :kwiatek:
wątek zamknięty
A tam, a tam - marone jest piękny i tylko dlatego, że mówię NIE cottonom to się na niego nie skusiłam. Lamówka to cały jego urok.

Ale ten wine wystawiony przez minerwę na allegro to jest szał!... nieststy w tym miesiacu już sobie sprawiłam czaprak i kolejny to byłby idiotyzm 🤬
wątek zamknięty
mnie też się nie wyświetlają posty noen, dopiero po zacytowaniu mi się ujawniają.
wątek zamknięty
a mi nic  🙁 noen cos ty kobieto odwalasz
wątek zamknięty
Ja też muszę zacytować żeby zobaczyć  🤔wirek:

dzięki dziewczyny za info  :kwiatek:
wątek zamknięty
korsik, dla mnie na takim rudym kasztanie szał. na ciemnogniadym/skarym (nie za ciemnym) super. ale na takich prawdziwych skarych że koń kary i tylko śnupa gniada to już nie.
wątek zamknięty
Noen napisała do mnie PW, że nie wie czemu jej posty się nie wyświetlają i że nie może nic z postem zrobić, nawet nie widzi kolejnych. I ze przeprasza za to 😉

Swoją drogą to już ktoryś raz tak się robi w ostatnim czasie na forum..
wątek zamknięty
Kiedyś obiecałam Nirv fotkę zbiorów z kolekcji maritim.  😉
wątek zamknięty
Klami, WOW! Twoje ?
wątek zamknięty
Klami niezła maritinowa kolekcyjka 😀 
Ta derka w kratke jest super, bo taka uniwersalna kolorystycznie, do wszystkiego.

wątek zamknięty
Caira, moje. 😉
akzzi, jeszcze bym najchętniej kilka rzeczy zgarnęła, ale trochę późno.
wątek zamknięty
Klami, super kolekcja 🙂 Niesamowicie elegancko 🙂
wątek zamknięty
Ja już jakiś czas temu zwróciłam uwagę na tego pasiaka navy-chilii, nawet się nad nim zastanawiałam, ale przetłumaczyłam sobie, że pady są za duuze.

A co byś jeszcze zgarnęła? czyżby to była Twoja ulubiona kolekcja?
wątek zamknięty
Livia, właśnie ta kolekcja mną zawładnęła, że tak powiem.

akzzi, to jedna z moich dwóch ulubionych kolekcji, więc szaleję. Druga to aqua/brown, ale mam zdecydowanie mnie rzeczy, bo sie późno obudziłam.
Co bym jeszcze zgarnęła ?? Jeszcze jakieś czapraki, granatowy szczególnie, transportery i takie tam.

I jeszcze coś skoro już robiłam porządki:
1) brąz + róż --> 
2) aqua + brown --> 
wątek zamknięty
Klami normalnie szok. I to wszystko nowe??
wątek zamknięty
xxagaxx, większość jest nowa, bo niby kiedy miałam używać ?? Jakieś tam pojedyncze rzeczy widziały konia.
wątek zamknięty
Klami, brąz+ róż przecudowny!!!ślinka pociekła normalnie
a VS też taki był czy tylko DL?
wątek zamknięty
Dla mnie bomba  😜 😜  Fajnie musi taki cały komplecik na zwierzu wyglądać 😀😀 Ja muszę uzbierać kasę na kolejne szaleństwa zakupowe bo jest tyle rzeczy teraz na sprzedaż.

Zwłaszcza ze nasz wspólny "znajomy" likwiduje już swój włoski sklep do końca i ma takie ceny ze aż żal nie kupić...

i się zastanawiam jak wytłumaczyć rodzicom że kolejne ochraniacze i ogłowie są bardzo, bardzo niezbędne 😉
wątek zamknięty
Super kolorki Klami.  Ja to się zawsze zastanawiam, jak Wy te rzeczy układacie, że tak kolorystycznie Wam się to zgrywa i takie ładne zdjęcia wychodzą. Ja jakoś nigdy nie widzę kolejności poukładania rzeczy  😂 No i mnie sie nigdy nie chce wyciągać tych wszystkich ochraniaczy, owijek... za dużo roboty.
wątek zamknięty
majeczka, też mi się podoba. Niestety derka mała jest, ale co zrobić. Póki nie uda mi się kupić większej to jest sobie ta. Na zdjęciu jest VS, tylko akurat derka przykryła przód.

xxagaxx, likwiduje powiadasz?? I ma taaaakie fajne ceny. Chyba muszę się zainteresować. Ale ma sklep gdzie miał wciąż czy sprzedaje już tak przy okazji ??

akzzi, mnie się też nigdy nie chce. Teraz akurat sprzątałam, więc twierdziłam, że pstryknę fotkę.
wątek zamknięty
Klami Ola ma wszystko w domu 😉 Ja jadę do niej zrobić zdjęcia i pomagam w handlu 😉 Wrzucę zdjęcia do ogłoszeń 😀

wątek zamknięty
xxagaxx, ejjjj. i nic mi nie powiedziała !!! Ja się tak nie bawię !! Co tam macie ciekawego ??
wątek zamknięty
Klami, no to pięknie 👿 mam nowy obiekt westchnień 🤦
Na prawdę cudeńko 😍
wątek zamknięty
Też chce wiedzieć  😀iabeł:
wątek zamknięty
majeczka, hehe.... A ja się powoli zastanawiam czy nie puścić w świat tego czapraczka, bo moja skokówka jest dość spora i ma bardzo do przodu tybinkę. W efekcie ten czaprak pewnie będzie słabo wyglądał, bo jest dość mały w porównaniu do innych.

wątek zamknięty
Klami, jak coś to wiesz gdzie się odezwać;-) bo ja mam 16-stke i najlepiej mi pasują poniakowe czapraki;-)
wątek zamknięty
etosha, koń ma skandalicznie wąskie siodło, leży pod górkę...

korsik, dla mnie zieje nudą 😉

wątek zamknięty
Dziewczyny na pewno dam znać co będzie na sprzedaż 😉 Wiem ze trochę ogłowi, ochraniaczy, derek. Fajne są podkładki pod owije (stajenne) jeden komplet jest tak wielki ze szok. Można konia bez kitu owinąć ze będzie wyglądał jak w transporterach  😲 Wiem też że są kantary i czapraki. Ale wszystko leży u trenerki w kartonach więc muszę do niej pojechać i obfocić i wziąć cennik 😉
wątek zamknięty
[img]http://i13.photobucket.com/albums/a279/mikarulez/6112010093.jpg?t=1289078094[/img]

Kiepska halowa jakość - eskadron pasiasty z nowej kolekcji.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.