A mi sie tak w sumie to prawie nic nie podoba. Wezme derki zimowe, bo sa mi potrzebne a Eskadronowe sa dobre i ladne. Brazowo-niebieski dralon, bo od dawna poluje. Pewnie jakies ze 2 cottony tradycyjnie ... i to by bylo na tyle.
Burza, bo podobac to tak w sumie srednio. Nawet ten dralon to tak w sumie dlatego, ze jest w tej kolorystyce a polowanie na ten wlasciwy aqua/brown mi sie znudzilo. Zimowki tez raczej dlatego, ze mam zaufanie do Eskadronow a w jakim bylyby kolorze.... takie jakie beda akurat. A cottony to nalogowo zbieram, tak jakos odruchowo jak mam wolna kase i akurat jezdziecki z Eskadronami na swej drodze. A niestety taki sklep jest jakies 30 m od stajni.
Burza, chcialam, ale w wiekszosci sa na zamowienie ( a wiadomo jak jest z braniem z Eskadrona czegokolwiek na zamowienie) a kolekcyjne beda od reki skoro teraz wchodza. I tak wezme granat i braz, bo te zielenie i petrole bylyby ciezkie to zniesienia na calej derce.
[quote author=xxagaxx link=topic=14623.msg700382#msg700382 date=1283891342] Burza czemu pasiaki są do bani?? Ja mam jednego i jestem zadowolona 😉
A w ogóle to witam po przerwie wszystkich szmatomaniaków. Dopiero nadrabiam 2 miesięczne zaległości w KRM 😉
w końcu żeś wróciła kobieto! [/quote]
Troszkę miałam zamieszanie w życiu ale już wszystko ok 😀 więc wracam i szykuje się na zakupy 😀 W sumie to już kupiłam brillanta vs petrol, owije petrol, polopadzik petrol/brown plus czekam na Dralonik 😀 Ehhh jak miło wrócić do życia 🏇 🏇
ja już wiem że rezygnuję z cottona choco. w zamian odnajdę turfa sr gdzieś do kupienia 😉
marone na 100% mój. petrol - ciągle się waham.
niciak granatowy 100% też mój 🏇
jak będą zdjęcia tych drugich cottonów takie dokładnie to też już może coś się konkretniej zdecyduję.
na razie w najbliższej przyszłości trafi do mnie upragniony es 💘 a przez minerwę zastanawiam się czy później jeszcze padu nie wziąć 😵 ten granatowy z pionowym hazelowym paskiem. cudo. ale może jednak czaprak? 😂
O ja cie pierdziele... tak więc podoba mi się: 1. cotton marone 2. cotton petrol... a do tego kolorku to muszą, musza być owijki! 3. brilliant ligtblue
Musze mieć: grantowy polopad!!!
Do rozważenia jest dera pasiasta chocko marone... tylko po jaki...jak mam już dwie polarówki... a jednego konia, hahha.
Stary mnie z chaty wydziedziczy... zamiast kibla będe mieć dziurę w ziemi (budujemy się...) bo kasa pójdzie na szmaty końskie. Za to już widzę, że przydadzą się dodatkowe półki w garazu.
Koniu! Zapomnij o jesiennych wakacjach z Pańcią! Będą szmaty - nie budziet relaksu! Będzie arbait w nowych szmatach.. ach, ach...
A nie podoba mi się cena cottona. jak były ponizej 100 to były akceptowalne a tak to mam jakiś wewnętrzny hamulec...
mnie wyrzuca z domu a paka sie rozerwie 😵 -cotton petrol -cotton marone -uwiąz -skrzynka -derka marone albo choco
a tak a propos, mógłby mi ktoś doradzić które z kolorów z tych kolekcji bedą do mojego Rudego najlepiej pasować? bo ja kupie to co mi się podoba, a w sumie to nie wiem jak bedzie na nim wyglądało