Na pewno mój będzie polopad pasiak brązik z brązem i do tego owijki... chyba, że nie pokazali zwykłych polopadów i będzie jakiś cały turkusowy 🤔wirek Mam nadzieję, że nie pokazali także brillant'ów wszystkich bo mnie by interesował taki jasnobrązowy.
[quote author=mała mi link=topic=14623.msg692081#msg692081 date=1283173580] chmm.. nigdzie nie widze kraciastych dralonów, przezucili sie na paski? [/quote] ja tam widzę na zdjęciach
a mnie się to wszystko w ogóle nie podoba 😉. W ogole. Im dłużej patrzę - tym bardziej. Im dłużej patrzę - to coraz bardziej dochodzę do wniosku, że nie wolno mi patrzeć, bo cała piwnica zaraz będzie wyglądąć jak skład sklepu jeździeckiego. a ja sobie usiądę pod katedrą. Ciekawe, ile bym użebrała pisząc na tekturce: zbieram na niebiesko/brązowego eskadrona? a mojej niuńce tak pięknie iw brązie i w błękicie. 🤔
omnia, gdybyś z taką tekturką usiadła pod kościołem, albo gdzieś na chodniku. nieważne. ja bym cię poratowała groszem! zdecydowanie wolę rzucić na czaprak niż flaszkę 🥂 ja swoją drogą powinnam usiąść z tekturką 'zbieram na psa'...
Ja was wybije troche z Eskadronowego amoku... Zakochałam sie na nowo 😵 Własnie przyszedł do mnie niespodziewanie mój wymarzony, upragniony, upolowany, wyczekany ES Spotive Ebony... na zywo jest miliard razy cudniejszy niz na fotkach i do tegoz takiego przyjemnego materiału.... moj No 1 💘 😍 szkoda tylko ze jedyny model na jakiego niedlugo bede mogla go załozyc to prezentn urodziny mojego synka Przedstawiam wam Alberta 😉
A mnie się podobają te cottony z pierwszego zdjęcia katalogowego zielony i granatowy, wiec jeśli ten granatowy będzie miał fajny odcień (bo po małym zdjęciu niewiele widać) to bardzo prawdopodobne, że w końcu skopmletuję granatowy zestaw na zawody🙂
Caira, Bee. - osobiście nie sądzę, żeby Wasze cotton'y były z nowej kolekcji. Zazwyczaj kolekcyjne mają lamówki w trzech kolorach, poza tym te Wasze wydają się sporo jaśniejsze niż te na zdjęciach katalogowych.