Pianissima2003, uważam, że najpierw trzeba sprawdzić odcień tych owijek, czy będzie się zgadzać z odcieniem Krety. Jeśli tak, to wg mnie bedzie fajnie, nie tak zwyczajnie niebiesko po prostu. Dobry pomysł 🙂
Nirv – dzisiaj cyknę zdjęcia, zobaczymy! Medziiik – właśnie przeglądałam w KR zdjęcia i faktycznie mattes i beżowe owijki i kalosze – fajnie! Klami – bardzo ładnie, gustownie. Rexiu – mam taki jeden cieplejszy beż, zobaczę jak to będzie wyglądało. Hm. Teraz już sama nie wiem czy bardziej mi się podoba chłodny beż czy ciepły. Azbuka – też fajnie! Ale na kasztanie to można 😉 Zu – mi też w błękitnym średnio leży 🙁 rudazaraza - :kwiatek: Trolinka – si, si 🙂 są ciupeńkę jaśniejsze, ale fajnie to wygląda 🙂
LOVELY – mniej więcej różne warianty takiego zaginania (czarne – rzep):
Darolga, dzięki, chociaż Ty jedna zwóciłaś uwagę na rudego. Mnie najbardziej podoba się twoja wersja, ale to nie na kasztany 😉 Swoją drogą ten wątek coś zamiera, nikt nie ma się czym pochwalić??
Teraz pogoda dopisuje, to kazdy smiga na koniach i wykorzystuje szmatki, a nie siedzi przed kompem i kupuje nowe...hihi, poczekaj do zimy 😂
A ja ponieważ wczorajszy dzień mnie niesamowicie dobił to dziś postanowiłam się wziąć za porządki... i tym samym stwierdzam, że tyle szmat to nie wiem kiedy objeżdże...
Bilans: 42 sztuki 👿
I dopóki wszystkich nie objeżdże to napewno ZADNA z nich nie idzie na odstrzał...
przed jesiennymi kolekcjami i w trakcie będzie szał na ten wątek, mi się już marzy jakiś niciak z nowej kolekcji albo inny cotton, może jakaś anka . już się nie mogę doczekać . ; ))
darolga- tylko, że w tych owijkach jest wszyta ozdobna wypustka i właśnie zastanawiam się czy to od wewnątrze jest czymś podszyte czy może to widać? może rzep jest szeroki? sama nie wiem
[quote author=Weerka ] Absolutny hit tego lata 😀 DZIKA PANTERA : [/quote]
Boskie!
A ja bym chciała żeby eskadron wypuścił czapraki ujeżdzeniowe ale wycięte 💃... powód prozaiczny = możliwość dotknięcia konia palcatem bezpośrednio za łydką z poziomu siodła ujeżdżeniowego...
Klami nie-e... brzydal troche, ale to tylko moje zdanie. Nie lepiej samego pluma kupić? (chyba że już masz, nie jestem wtajemniczona) A masz zdjęcie tych ochraniaczy na Pączku?
Ramires, tez wlasnie srednio mi sie podoba... ale nie moge nic innego z plum znalezc. :/ Niet, zdjecia ochraniaczy na koniu nie mam, bo jeszcze konia nie mialy okazji zobaczyc.
Hmm.... VSD nie lubie. Szczegolnie, ze mam skokowke z tybinkami mocno z przodu. Beznadziejnie wyglada. A wlasnie wolalabym cos innego niz cotton. Ech.... pewnie skonczy sie jednak na cottonie.