Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

bjooork  :kwiatek:

róż to jest moje odkrycie roku dla niego  😁

(gdybym była już zmotoryzowana i nie kończyła pracy o 18 to pewnie jeszcze bliżej by mnie ciągnęło ) 🙂
wątek zamknięty
Czy sa w PL sklepach polderki dralonowe eskadrona?
wątek zamknięty
Misia, co ty boski jest, bierz! 😀

wątek zamknięty
crazy półderke można spokojnie kupić na volcie lub na allegro.
wątek zamknięty
Ale mi sie schoko marzy :P roz roz:P
wątek zamknięty
Wisi roz w ogłoszeniach ale nie wiem jaka to kolekcja.
wątek zamknięty
Ubrałam dzisiaj Posmana w błękit, pomyślałam - zrobię zdjęcie, pięknie się ustawił, zapozował... Na aparacie foto wyglądało ok, zgrywam na kompa... Dramat, prześwietlone masakrycznie. 😵

To naprawdę jest eskadronowy Sky + polary Horze 😉
wątek zamknięty
Pursat, mi tam się podoba.
Jak ja się patrzę na nasłoneczniony obiekt własnymi oczami to widzę go dokładnie tak samo.

wątek zamknięty
hej, ma ktoś pasiaka jarpola przebiśnieg-szafir? Jak wygląda na koniu? Jakby ktoś miał i mógł fotki wstawić to bym wdzięczna była... :kwiatek: bo choruję na niego😉
wątek zamknięty
Gniadosz w cottonie limette. Tylko oczywiscie swiatlo sprawilo, ze koloru to prawie wcale nie widac. :/

wątek zamknięty
Klami- wrzucałaś chyba w KR zdjęcie na którym imo fajnie widać kolor, takie dosyć od przodu 🙂
wątek zamknięty
Podmienilam  zdjecie. Tylko wydaje mi sie, ze znowu na tym slabo widac masc.
wątek zamknięty
ale kolor dobry 😀 Dziewczyny jest druga paczka! a że miałam awarię samochodu i będę jutro to powinnam mieć już wszystkie graty!!  😅 😅
wątek zamknięty
xxagaxx, a kiedy robimy to nastepne zamowienie ??
wątek zamknięty
no ja zamawiam teraz 😉
wątek zamknięty
xxagaxx, teraz, znaczy teraz juz zaraz ??
Czy teraz jest to domowienie ??
wątek zamknięty
No ja zamawiam wszystko co chcę i nie wiem czy będę domawiać jeszcze w lipcu. No jak będzie duże zainteresowanie to najwyżej się tym zajmę. Ale to pewnie na początku sierpnia bo jak się okazało od poniedziałku zaczynam już praktyki  😵 😵
wątek zamknięty
xxagaxx dalej chodzi o petrole i gelby czy o co ?? co można jeszcze domawiać ??  👀
wątek zamknięty
xxagaxx dalej chodzi o petrole i gelby czy o co ?? co można jeszcze domawiać ??  👀

Tak chodizło o petrole gelby i pare innych 😉 Było WIELKIE ogłoszenie 😉

a tak na zachętę dziewczyny 😀

Rosa  😍 😍 Nie lubię różu ale to jest CUDO!!

oraz Pink (jedyna odważna na rv co zamówiła, sorki za podpis ale musiałam pozaznaczać bo bym się już dawno pomyliła)

wątek zamknięty
w ten czas było kiedy ja nie miałam dostępu do neta i jak juz zamówiłyście to sie skapłam 🙁(

przyjmujesz jeszcze jakieś zamówienia albo gdzie to można zamówić
wątek zamknięty
Możliwe ze będę zamawiać w sierpniu. Teraz już zakmnęłam zamówienie. Czekam na fakturę i jak dobrze pójdzie w piątek (no nie jutro oczywiście) będę miała już wszystko w domku 😀
wątek zamknięty
Pursat bo temu czaprakowi chyba nie da się zrobić normalnego zdjęcia  🤣

xxagaxx prawie na pewno będzie tak że trafi na śierściucha mojej przyjaciółki bo jednak dla mnie to chyba jednak zbyt różowy jest  😁
wątek zamknięty
No spoko 😀 Mój samochód już działa. ok 19-20  będę w wawie (już innych kataklizmów nie przewiduję)
wątek zamknięty
kotbury Precelek - dzięki, zawsze to jakieś pocieszenie. 🤣

Zrobię takie zdjęcie, że będzie dobrze widać. Po prostu źle ustawiłam aparat i wybrałam zbyt nasłonecznione miejsce. Jutro powtórka. 😁 Ale Posmanowi bardzo ładnie jest w takim jasnym kolorze. 😍

Rosa jest przecudowna, dobrze że to VS. 😉
wątek zamknięty
Da, takie nie do końca normalne 😁

wątek zamknięty
DL też jeszcze jest  😀iabeł: 😀iabeł:
wątek zamknięty
[img]http://i11.photobucket.com/albums/a163/albido/1-28.jpg?t=1278010949[/img]
[img]http://i11.photobucket.com/albums/a163/albido/2-28.jpg?t=1278011065[/img]

Kurcze coś mi się porobiło z dopasowywaniem rozmiaru zdjęć:/ Ciągle albo za małe albo za duże
wątek zamknięty
xxagaxx

Ten pink to prawdziwe cudo  😀 chociaz różowy to nie mój kolor  😡
wątek zamknięty
A ja na cale szczescie przystopowalam ze szmatkami. Jedyne co kupuje to od przypadku do przypadku jakiegos cottona.
wątek zamknięty
xxagaxx no i po co mówiłaś, że DL jest 😫 Będzie teraz za mną chodził... 🤔wirek:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.