Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Frania, jak czegoś się dowiesz to pisz :P
wątek zamknięty
Frania, na koniku popytaj 😉
equi.dream, rzeczy z HKM, jak dla mnie tanie i dobre 🙂 mam sporo sprzętu dla mnie i dla konia i baardzo fajnie sie wszystko trzyma 😉

to mnie bardzo cieszy bo mają na prawdę piękną kolekcję 🙂 Zamówiony już jeden komplet 😀 i szukam czegoś białego na zawody, gdzie ankowe standardy można dostać najtaniej ?
wątek zamknięty
pomożecie ? Mam koniowatego mojego stosunkowo niedługo i nie umiem się ciągle zdecydować na jakiś kolor, błękitny mu nie pasuje wg mnie bo jeden błękitny czaprak mam :P
teraz kupiłam coś jak beż ale jeszcze nie wypróbowałam, co Wy na to, doradzi mi ktoś ?  :kwiatek:
oto i koniowaty :
wątek zamknięty
beżyk, szarość, zieleń, granat, czerwień, bordo, pomarańcz
przecież do takiego to wszystko pasuje 😉
ja bym widziała w beżyku  😍
wątek zamknięty
SiwulkaB według mnie w beżowym będzie super, beżowy do każdego pasuje, a do gniadych szczególnie. Jak byś chciała coś bardziej kolorowego to możesz spróbować jakiś zimny fiolet, bordo czy granat. Raczej jakieś stonowane kolorki bym dała 🙂 Ja to dopasowuję tak:
Paint zawsze pomoże 🤣
wątek zamknięty
Atamanka, moim zdaniem ta śliwka wygląda najfajniej 😉
wątek zamknięty

A tą derkę gdzie można kupić? Nie musi być koniecznie w PL...

Taką mogą ci sprowadzić w koniku 😉 bo dzisiaj się dopytywałam o wszystko z tej kolekcji 😉
Jedyne co mają na sklepie to kantar uwiąz reszte na zamówienie
wątek zamknięty
W ŚLIWCE BOSKO !!  😍 😍 😍
że też na to nie wpadłam 😀 dziękuje bardzo  :kwiatek: to następna będzie śliwa  😀iabeł:
wątek zamknięty
modowe maniaczki znajdę gdzies czapraki itp w 3 kolorach czerwień-żółty-zielen jednoczesnie? :kwiatek:
wątek zamknięty
sorki za refleks szachisty, ale wczesniej z powodów technicznych nie mogłam dodać tych fotek :kwiatek:

oto ten sam szokmolowy czaprak - moj ulubiony, najintensywniej uzytkowany czaprak jaki mam:
1. za nowości - w 2008 roku, jeszcze bez drugiego haftu: http://re-volta.pl/galeria/foto/438
2. w 2009 roku, już z haftem, którego niestety nie widac za bardzo na żadnym zdjęciu: http://re-volta.pl/galeria/foto/4488
3. i aktualnie, w 2010 roku: http://re-volta.pl/galeria/foto/8797

tak, wiem, ot nic wielkiego, biały czaprak, normalnie wielkie łaaał 😉 ale z drugiej strony - ten sam czaprak już trzeci rok! i ulubiony-najbardziej i najczęściej ciorany - a nadal w doskonałym stanie - przyznacie, że to juz zasługuje na prawdziwe łał 🙂
wątek zamknięty
czym się różni blillant od impulsa?
wątek zamknięty
brilliant - jest z takiego bardziej śliskiego materiału wierzchniego
impuls - jest z bardziej zamszowego materiału wierzchniego
wątek zamknięty
caroline, ja uwielbiam kolorki i chyba ciężko byłoby mi się przestawić na same białe, chociaż bardzo bym chciała, bo wygląda to bardzo elegancko  😍

No i szok, że biały czaprak przeżył tyle lat treningów!  😉
wątek zamknięty
Ja jak założyłam na trening białe ochraniacze, to trener aż się skrzywił. Dla niego to jest straszne marnotrawstwo. A co dopiero gdybym założyła biały czaprak. Chociaż przyznam, że ten biały z szarym mnie kusi. Najchęniej wzięłabym oba 🙂
wątek zamknięty
modowe maniaczki znajdę gdzies czapraki itp w 3 kolorach czerwień-żółty-zielen jednoczesnie? :kwiatek:

ja też z ciekawości podpinam się do pytania  :kwiatek: taki rasta czaprak  👀
wątek zamknięty
o, ja też chętnie się dowiem, trenerowi na urodziny bym kupiła 🙂
wątek zamknięty
A ja mam pytanie z innej beczki: czy któraś dobra dusza ma może zdjęcia Jarpolowych padów - limonka i bakłażan - na karuskach?  :kwiatek: Z góry dziękuję 🙂
wątek zamknięty
znajdę gdzies czapraki itp w 3 kolorach czerwień-żółty-zielen jednoczesnie? :kwiatek:

Nie, ale pewnie Jarpol taki uszyje
wątek zamknięty
Żegnajcie czapraki wiosenne limonkowe,
Żegnajcie żółcie słoneczne
Żegnajcie róże i pomarańcze
Żegnaj piękno intensywnych kolorów... do zobaczenia w zimie ...
                                                                                            jak dupsko wymrozi wszystkim meszkom...

............. myślałam wczoraj, że zostanę zjedzona żywcem przez robactwo - moja zieleń przyciągała to dziadostwo jak jakaś lampa! One się normalnie od tego czapraka odbijały z impetem tak do niego ciągnęły na pełnym gazie!
wątek zamknięty
A mnie zycie zmusiło do puszczenia w świat Stripe In Black-Fuchsia-white  nim jeszcze go nawet odebrałam 🙁
wątek zamknięty
A mnie zycie zmusiło do puszczenia w świat Stripe In Black-Fuchsia-white  nim jeszcze go nawet odebrałam 🙁

o matko a czemu?? Nie był nic mniej cennego do puszczenia w świat??
wątek zamknięty
Najmniej do niego jestem przywiązana plus jakoś na Burned Orange nikt się nie chce skusic 🙁

A po drugie moze rzeczywiscie wystarcza już tego sp...lenia ogra samym Max Fuchsia
wątek zamknięty
[quote author=armaquesse link=topic=14623.msg583586#msg583586 date=1273616827]

ja też z ciekawości podpinam się do pytania  :kwiatek: taki rasta czaprak  👀
[/quote]

chyba tylko mattes z kolorowymi sznureczkami

lub jak ktoś szyje ładne DIY to jakiś strip in (ale dawno temu robił ktoś wizualizację i wyglądało to okrponie!)
wątek zamknięty
było okropne bo ktoś wybrał strasznie jaskrawe kolory 😉
wątek zamknięty
takie typowe rasta 😀iabeł:

moj komplet toffe wisi pod znakiem zapytania i jest mi smutno  🙁

asds musisz mi to robic w takim momencie 🙁

doszły dzisiaj wkoncu owijki eskadrona Royalblau i idealnie pasuja do delfta 💃
wątek zamknięty
Co do schockemohle to jakis czas temu ktoś prosił o zdjęcie jak sie zachowuje czy ze sznureczkami się nic nie dzieje itd, więc wstawiam swojego białego po jakims roku uzytkowania ale tylko na zawodach. Pierze się bardzo ładnie mimo, ze byl naprawde mocno brudny po jednym razie w pralce jest czysty.

wątek zamknięty
Na razie stripe wstrzymałam, wrzuciłam max'a na allegro
wątek zamknięty
Medziiik lepiej zadzwonić 😉
szary czaprak mają na pewno (widziałam na żywo)
szarych owijek z herbem w ogole nie wyprodukowali (są tylko białe, szare można dostać skorupki)

co do derek: ja wolę brązy niż szarości, więc ta brązowa z herbem to dla mnie ideał 🙂 tylko niestety znalazłam ją tylko w rozmiarze 125.
wątek zamknięty
Magdzior, trochę go odprasuj i będzie jak nowy. Wczoraj prałam swojego zielonego szokmola, po dwóch latach wciąż wygląda jak nowy. Tylko, że ja też okazyjnie zakładam  😉
Mam wkońcu Altrose Anky  😍
wątek zamknięty
sluchajcie , Burza pisalala kiedys ze w konskim swiecie beda zdjecia nowej kolekcji ANKY  i do te pory nie ma  🤔

i pytanko do was , kto widzial w realu pad pink i kantar pink ? podobne sa do fuksji euro-stara ?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.