Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Nie wiem  😁 Ale ładny  😀

Kolory błękit z brązem
wątek zamknięty
Dramka, zdjęcia, niekoniecznie na koniu, jakiekolwiek! bo inaczej  🤦  🤬
wątek zamknięty
Dramka - odpisała że można odebrać osobiście, ale zdjęć nie ma.. kurcze, nie wiem.
Ja też chcę zdjęcia dralona 😍
wątek zamknięty
ok mam zdjęcia turf vs brown ale z góry przepraszam... Byłam dzisiaj w stajni od 8.30 do 14 i niemalże palce mi odpadły z zimna... Zdjęcia robiłam w trybie mega szybkim, w stajni ciemno, ale coś widać. Ja jestem z turf 🙂

brown

i turf

wątek zamknięty
OK. Jak tylko baterie do aparatu mi się naładują  👿
wątek zamknięty
xxagaxx - chyba wstawiłaś te same zdjęcia...
Papi- ja też nie wiem co o tym myśleć, dobrze że Zairka wybawiła mnie od problemu, bo do niej pójdzie moja ostatnia kasa jaką mogę wydać na konia w tym miesiącu 😉
Dramka- to czekamy niecierpliwie!
wątek zamknięty
sorki ale żle kliknęłam 🙂 w ogóe to one takie podobne  🤔wirek:
wątek zamknięty
turf lepszy🙂
wątek zamknięty
faktycznie chyba turf lepszy
wątek zamknięty
Wy w ogóle widzicie różnicę?  🤣
wątek zamknięty
Ej.... ja tez nie widze roznicy. Przynajmniej w odcieniu, bo lamowka inna. 😉

Dramka, zdjecia ! Ja od dawna poluje na dralon brazowo-blekitny. Bezskutecznie.

Niewidzialna,, dostalas moje pw? 
wątek zamknięty
Widać lekko miedzy 2 a 3 zdjeciem. Gdyby zdjecia były lepsze to trochę lepiej by to było widoczne 🙂

różnica jest dokładnie taka:

wątek zamknięty
xxagaxx Ja jestem za truf, brown wygląda wyblakle.

Mój dralon jest tego samego koloru co ten twój na fotkach  😎
wątek zamknięty
mam ujeżdzeniowego eskadrona brąz z zieloną lamówka, ale teraz widzę z lamówka fioletową i szczerze mówiąc bardziej mi się podoba  😜
wątek zamknięty
a ja wlasie kupilam owijki eskadrona i derke polarowa z kolekcji tej cos tam brown  😀
wątek zamknięty
ok zostanie turf 🙂

Kto chce kupić browna?? 😀😀

a jakie owije będą pasowały do trufa?? Obojętna mi firma, Tyle ze to musi być ciemny brąz.... jak gorzka czekolada.

o akzzi to może chcesz czaprak do kompletu?
wątek zamknięty
Wszystko przez was babajagi jedne 🤬
Zachorowałam na czarnego dralona z herbem 😵

... poważnie się zastanawiam czy nie powinnam iść na jakiś szmatowy odwyk  🤔
wątek zamknięty
akzzi, możesz mieć jeszcze czaprak do kompletu 😉
wątek zamknięty
mam juz czaprak browna cottona tyle tylko ze DL.

EDIT: jedzie do mnie zółty eskadron...jakie sa zolte eskadrony? jakie pasuja owije do niego?tyko nie eskadroowe...
I jeszcze cerwony bedzie na dniach i co do niego takie samo pytanie jak do zoltego heheh
wątek zamknięty

a jakie owije będą pasowały do trufa?? Obojętna mi firma, Tyle ze to musi być ciemny brąz.... jak gorzka czekolada.

może poprostu owijki z Eskadrona?  😉
wątek zamknięty
a turf też są?? a gdzie dostanę?? (boże muszę do marca z zakupami poczekać niestety ;/)
wątek zamknięty
szczerze mówiąc - nie mam pojęcia, ale gdzieś pewnie kiedyś były... bardzo się różnią kolorem te dwa czapraki od siebie? bo jeśli nie to możesz kupić owijki brown, bo lamówki na niej nie ma a ni nic  😉
wątek zamknięty
mtl spójrz na zdjęcie wyżej. Gdyby się w ogóle nie różnicy to bym nie miała dylematu który brać. Brown owije będą za jasne...
wątek zamknięty
pytałam, bo wiadomo że zdjęcia nie oddają rzeczywistego wyglądu w 100%, albo mogła być jedynie nie wielka różnica  😀

hmm wpisałam w google iiii: http://www.okser.pl/eskadron-owijki-polarowe-kolekcja-jesienzima-2009-p-3705.html no a innych stronach też powinny być 🙂 z tym że owijki eskadrona to ostatnimi czasy równają się cenie czapraków  🙇
wątek zamknięty
pytałam, bo wiadomo że zdjęcia nie oddają rzeczywistego wyglądu w 100%, albo mogła być jedynie nie wielka różnica  😀

hmm wpisałam w google iiii: http://www.okser.pl/eskadron-owijki-polarowe-kolekcja-jesienzima-2009-p-3705.html no a innych stronach też powinny być 🙂 z tym że owijki eskadrona to ostatnimi czasy równają się cenie czapraków  🙇

nooo a polar jak polar. Mnie nie powala. Wolałabym szczerze mówiąc coś w granicach 50 zł dostać.. ale... trudno mi będzie coś dobra myślę. Dzięki mtl 🙂  :kwiatek:
wątek zamknięty
z polarowo-elastycznych lubię te: http://amigo-konie.pl/product_info.php?cPath=13_78&products_id=905 ale kolor nie pasuje... no nic owocnych poszukiwań życzę!  🙂 🙂 🙂
wątek zamknięty
ehhh obawiam sie że stanie na eskadronie ;/ ale 90 zł?? wrwrrw normalnie zdzierstwo!!
wątek zamknięty
wcześniej ceny owijek eskadrona były bardziej znośne, 69 zł... 90 zł już przeżyć nie mogę, więc kupuję same czapraki  👿
PS. zawsze możesz poczekać na jakieś wyprzedaże, ale niekoniecznie się doczekasz  🙄 ech... musisz sama podjąć decyzję  😀
wątek zamknięty
Do lutego/marca jestem bez kasy. Chyba ze coś sprzedam z moich gratów 🙂 Ale i tak muszę trochę pasa docisnąć, za dużo kupiłam ostatnio  😡 😡 zobaczymy, ale dzięki 🙂
wątek zamknięty
aaaaaaaa...tyle razy sobie obiecalam ze nie wejde w ogloszenia!! i co? i normalie bankrutuje!!!
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.