ok mam zdjęcia turf vs brown ale z góry przepraszam... Byłam dzisiaj w stajni od 8.30 do 14 i niemalże palce mi odpadły z zimna... Zdjęcia robiłam w trybie mega szybkim, w stajni ciemno, ale coś widać. Ja jestem z turf 🙂
xxagaxx - chyba wstawiłaś te same zdjęcia... Papi- ja też nie wiem co o tym myśleć, dobrze że Zairka wybawiła mnie od problemu, bo do niej pójdzie moja ostatnia kasa jaką mogę wydać na konia w tym miesiącu 😉 Dramka- to czekamy niecierpliwie!
EDIT: jedzie do mnie zółty eskadron...jakie sa zolte eskadrony? jakie pasuja owije do niego?tyko nie eskadroowe... I jeszcze cerwony bedzie na dniach i co do niego takie samo pytanie jak do zoltego heheh
szczerze mówiąc - nie mam pojęcia, ale gdzieś pewnie kiedyś były... bardzo się różnią kolorem te dwa czapraki od siebie? bo jeśli nie to możesz kupić owijki brown, bo lamówki na niej nie ma a ni nic 😉
nooo a polar jak polar. Mnie nie powala. Wolałabym szczerze mówiąc coś w granicach 50 zł dostać.. ale... trudno mi będzie coś dobra myślę. Dzięki mtl 🙂 :kwiatek:
wcześniej ceny owijek eskadrona były bardziej znośne, 69 zł... 90 zł już przeżyć nie mogę, więc kupuję same czapraki 👿 PS. zawsze możesz poczekać na jakieś wyprzedaże, ale niekoniecznie się doczekasz 🙄 ech... musisz sama podjąć decyzję 😀
Do lutego/marca jestem bez kasy. Chyba ze coś sprzedam z moich gratów 🙂 Ale i tak muszę trochę pasa docisnąć, za dużo kupiłam ostatnio 😡 😡 zobaczymy, ale dzięki 🙂