Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Zairka, Też się zastanawiam na ile to pomyłka 😉 ale myślę, że jednak tak.
Trudno, pojadę może coś ciekawego też przecenili, jakieś eskadrony np.
wątek zamknięty
ANKY maja za 175, ale tylko w dwoch kolorach:
- dusk blue
- dusty lilac.
wątek zamknięty
deborah, szałooowo. Nie mój styl, nie mój font, nawet i piktogram z konikiem mógłby być szczęśliwszy, nie cierpię pazłotek 😉 ale 10 punktów na 10 możliwych za utrzymanie stylu i konsekwencję, zaiste wyszło królewsko 😀

Zairka, mam owije USG do Stripe-Ina, pasują kolorem dobrze, ale polecam je średnio, bo to grubaśne, nieelastyczne szaliki i w dodatku będziesz czekać miesiąc na łaskę Mustanga, aż ten raczy wybrany kolor sprowadzić.
Rewelacyjnie pasują takie owije - kolor identyczny, trafiły do mnie przypadkiem:
[[a]]http://animalia.pl/produkt,6175,527,Eurohorseline_Owijki_we%C5%82niane__4_sztuki.html[[a]]
Kolor - zieleń, jakościowo to nie jest jakaś najbardziej wysoka półka, ale są o klasę lepsze niż USG i cena przyjazna.
wątek zamknięty
Medzik- ten polopad z mojego zdjęcia (pierwszy od prawej) jest właśnie z kolekcji aqua-brown-white

tak, ale zapewne dostępny już tylko u Ciebie 🙂 😁
wątek zamknięty
Pani z IA powiedziała, że Eskadrony owszem przecenione o 20%, ale od czasu ostatniej propocji nic z nich nie domówili, ani czapraków ani derek..
wątek zamknięty
Czyli jednym slowem bez szalu.
wątek zamknięty
deborah, boska kolekcja! 😀

Kucyk i eskadron nici

wątek zamknięty
ayra ale ciacho  😍 przytyło się troszkę? 😁
wątek zamknięty
exploited, dzięki 🙂 A no przytyło hehehe, ale uznajmy ze to zimowe futro! :P
wątek zamknięty
Pytałam o to w zeszłorocznej KRM ale nie moge znaleźć posta 🙁..
Czy bicolory Eskadrona farbują? - bo mam zamiar kupić ew. Bicolora Lavender Stone i Chocopik i tak mnie to gryzie  🤔
wątek zamknięty
Mam zagadkę:
Koń ma górą 150. Na codzień nosi 155. Ripstop eskadrona L na nim gigantyczna. Jakiego rozmiaru wziąć dralon ? (tak żeby wszedł na siodło)

zamotałam się  😵
wątek zamknięty
Kayra, super!
wątek zamknięty
A mi powiedzieli w INTER API że mają dwa kolory padów ANKY po 125, dzwoniłam, był dusk blue i dusty lilac🙂 A owijki za 75🙂
wątek zamknięty
to po ile w koncu te Anki??
wątek zamknięty
Ke ?? To jak w koncu??
wątek zamknięty
Ja tam nie wiem, dla mnie personel jest tam baaardzo słabo poinformowany, Pani, powiedziała, że to nowa kolekcja 2 PADÓW ANKY w kolorze "LILA I NIEBIESKI", kiedy, powiedziałam, że nie ma takich kolorów raczyła sprawdzić. Okazało się, że dusk blue i dusty lilac... Powiedziała, że po 125 ;]
wątek zamknięty
dostałam taki mail- sprostowanie

Drodzy Klienci,

W związku z błędem jaki wkradł się do oferty wyprzedażowej, niniejszym informujemy, że ofertą w cenie 125 zł objęty jest Alca Pad marki Scan Horse a nie, jak wcześniej informowaliśmy pad marki ANKY.

Jednocześnie informujemy, że Pady marki Anky również objęte są przeceną i w chwili obecnej kosztują 171 zł.
Przepraszamy za zaistniałą pomyłkę.

Aby zapoznać się z pełną ofertą zapraszamy do odwiedzenia Salonu Jeździeckiego Inter Api.
wątek zamknięty
?? Ciekawe.... ja tez sie dowiedzialam, ze to promocja na "ta nowa kolekcje". Jak sie okazalo chodzilo o dwa kolory (dusk blue, dusty lilac). I, ze sa po 175 zl. To bylo rano.
wątek zamknięty
🚫

Czy ktoś moze mi powiedziec jak adresowac do kogo pw do D&A? Cuągle mi pokazuje sie komunikat ze nie am takiego użytkownika
wątek zamknięty
D+A
wątek zamknięty
Chyba sobie w podpisie walnę,że trzeba D+A wpisać, bo prawie wszyscy mają z tym problem😉
wątek zamknięty
Dzięki Lajdis i sama zainteresowana 🙂😉

Deb
  co do nowej kolekcji swojej to oczywiscie na r-v zrobisz oficjalną przedsprzedaż coo ? 😉))
wątek zamknięty
aga mam nadzieję , że wstawisz zdjęcia swoich nowych czapraków . Jesteście świadome tego , że Irish Ebony nie wygląda w rzeczywistości tak cudnie ? Jest ciemniejszy i ta zieleń już nie taka ładna...

Oczywiście że wstawię. Ale jak dla mnie to Irish wygląda bosko 😀😀 Ja kocham właśnie taką zieleń. Ale nie wiem jak szmaragd wypadnie....

Możecie mi powiedzieć gdzie dostanę to owijki USG co są dobrane idealnie do szmaragda?? Zdjecie jest w szmatoholikach 🙂 te USG są elastyczne i własnie o takie mi chodzi 😀

Deb boskie 😀 Tylko ja proszę o jeszcze inne odcienie w najbliższej przyszłości 🙂
wątek zamknięty
asds, zrobię na 100% oficjalną premierę 😉
wątek zamknięty
asds, zrobię na 100% oficjalną premierę 😉

No ja mysle...od razu z 24 h przed wyprzedażowym powiadomieniem na pw 😉))
wątek zamknięty
xxagaxx,

Zairka, mam owije USG do Stripe-Ina, pasują kolorem dobrze, ale polecam je średnio, bo to grubaśne, nieelastyczne szaliki i w dodatku będziesz czekać miesiąc na łaskę Mustanga, aż ten raczy wybrany kolor sprowadzić.
Rewelacyjnie pasują takie owije - kolor identyczny, trafiły do mnie przypadkiem:
[[a]]http://animalia.pl/produkt,6175,527,Eurohorseline_Owijki_we%C5%82niane__4_sztuki.html[[a]]
Kolor - zieleń, jakościowo to nie jest jakaś najbardziej wysoka półka, ale są o klasę lepsze niż USG i cena przyjazna.
wątek zamknięty
Ktoś ja chyba ślepa...... 😡 😡
wątek zamknięty
🏇 🤣 😉

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Regulamin:
7. Nie pisz postów, które:
- nie wnoszą niczego do dyskusji (np. o treści "łał", "masz rację"😉
- składają się wyłącznie z emotikon
- nie są bezpośrednio związane z tematem wątku
🤬
wątek zamknięty
Deb, nie mam slow :kwiatek:.  premiera na zagersie, mam nadzieje ze sie szmatello pieknie spisze na sprawdzianie z odrabiania prac domowych.

mamy swoja kolekcje 😅 😅 😅 mam juz nowe pomysly... 😡
wątek zamknięty
lostak, strach się bać  😉 😉 🤣
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.