zairka a łącznie ile ich masz? I tak dobrze, że coś dałaś na odstrzeał... Mnie rozstawanie się z rzeczą, która do mnie trafi przychodzi bardzo ciężko... 😵
akzzi nie jestem taka maniaczka jak ty 😉 nie wiem ile ich w sumie mam bo sa porozrzucane troszke ale mysle ze kolo 20 mi tez ze szmaragdem ciezko sie rozstac ale sprzedaje ujezdzeniowke a on pod moja mala skokowka nie wygląda 🙄 i przekonało mnie tozę z moim obecnym kobylem mi sie zlewa 😉
Dobrą decyzje podjęłaś, bo ten szmaragd wyjątkowo mi sie nie podobał na Twoim konisku. Za ciemny był... W zamian za to napewno znajdziesz cos ciekawszego, a moze juz masz coś na oku??
w zamian za niego ida 2 😉 juz idzie do mnie deepblue impuls briliant wine komplet cotton pink z owijami cotton hazel + owijki horze przyszedl rozowy pad no name ale nie podoba mi sie komplet cotton creme z owijami (chocochip pink) cotton chocochip zamowiony jest ES light cord Rosa 😜 a ostatniego nie zdradze dopuki nie oplace 😉
insanity mniam juz sie doczekac nie moge 😜 Burza Kiwoszek jest narazie w scieslej 5 😁 a nie spelnil nadzieji rozowy no name na fotkach mial ladniejszy odcien ( a mialy byc narazie samotnym no name u mnie w kolekcji...)
[quote author=ms_konik link=topic=14623.msg517369#msg517369 date=1268406123] insanity normalnie 😜 😜 😜 No i dodatkowo 👿 👿 👿 [/quote] ms_ i tak kupno wine jest cezkie, chodz na niemieckim ebay pelno
ktos pisal, ze do wine mial skompletowane owijki waldhausena bordowe i ze nie była duza roznica. Gdzies to jest wczesniej na stronkach, zaraz po tym jak wrzucilam wine 😉
ja pisałam - miałam taki zestaw, pasowały praktycznie idealnie - do cottona, moim zdaniem do brillanta tez będą pasowały, bo on przez swój połysk wydaje się minimalnie jaśniejszy
A mi mama powiększyła mój niciakowy kantar i tak mi się podoba, że nawet konika nie odczepiłam 😜, w sumie on jest tylko do czyszczenia na zmiane z innymi, bo na pastwisko Likier chodzi nagi 😀
milusia- ale wiesz, że zdobycie DL-a graniczy z cudem :/ Na ebayu w dużej ilości występują vs i poniaki. Jak dotąd przyobserwowałam jednego (!) DL i osiągnął niebotyczną cenę 60 euro 🙁