Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Ja mam taki szary Eskadrona:

To bardzo stara kolekcja, ale z tego co wiem był jeszcze w Mustangu ostatnio. To model Impuls i sprawuje mi się super. Bardzo ładnie wygląda, pierze się dobrze, ogólnie wszystko na plus🙂
wątek zamknięty
dziewczyny, wcinam się w dyskusję bezczelnie i pewnie to już było gdzieś poruszane ale naprawdę nie chce mi się szukać🙁 w okserze są 4 oznaczenia cottonów - DL, VS, SR, Pony DR - to ostatnie to wiem:P VS - skokowy? DL - dresaż? a SR?? ehh:|
wątek zamknięty
sr to łezka 😉
wątek zamknięty
hmmm no i mam rozkmine teraz! dzięki😉
wątek zamknięty
Purchawa w opalu w paski od Argento🙂
Niestety wogole nie chcial wspolpracowac i ciagle ni uciekal z obiektywu :

wątek zamknięty
crazy czaprak jak czaprak, ale to siodło + ogłowie 😜 😜
wątek zamknięty
crazy- slicznie 😉
pasuje do siodełka 😉 swoją drogą- co to za siodło?
wątek zamknięty
Dziekuje, wiedzialam ze to siodlo przycmi kazdy czaprak. Mam takie samo czarne i ono az tak nie zachwyca  mimo ze jeszcze wygodniejsze:P Bede podmianke do zdjec robic.
A siodelko francuskie Luc Childeric
wątek zamknięty
crazy, czaprak śliczny ale to siodło... 😜 Wydaje się takie wygodne.
wątek zamknięty
To ja moze wstawie fotke do "siodel ujezdzeniowych" ;p

Siodelko jest miekke przezajefajnie.. mega miekkie, wszedzie, nawet tybinka jest taka ze palec sie zapada🙂 poduszka taka
wątek zamknięty
Crazy Mam ogłowie PRESTIGE brązowe z jasnym podszyciem które idealnie pasuje do twojego siodła 😀
wątek zamknięty
crazy masz BOSKIE siodło 😜

Dziewczyny przez was te szarości jeszcze bardziej mi się spodobały, chyba zacznę tak Papiego na codzień ubierać bo coś mi się widzi że będzie bardzo elegancko ^^

Ok zdecydowałam że wezmę albo cottona ze standardów, szarego ze srebrną lamówkę, lub drobnopikowanego HKM. Ponawiam pytanie - który mi dłużej posłuży? Wiem że to nie jest jakaś super jakość (no i cena niezbyt duża), ale mimo wszystko wolałabym wybrać trwalszą opcję
wątek zamknięty
Crazy Mam ogłowie PRESTIGE brązowe z jasnym podszyciem które idealnie pasuje do twojego siodła 😀

Ale pewnie nie meksykan... Wiec odpada..
Zreszta ja tylko p.Marka uznaje...
wątek zamknięty
Papi Mój mąż miał HKM i mu bardzo długo służył, dalej mu służy. W ogłoszeniach był ładny szary czaprak drobnopikowany.
wątek zamknięty
Papi - ja jestem za Eskadronem 😉

Nie wiem, może trafiłam na jakiś wadliwy egzemplarz, ale mój HKM już po drugim praniu wyglądał nieciekawie.
Z kolei moje cottony po x praniu nadal dobrze się prezentują 😉
wątek zamknięty
Mam  😍
W rzeczywistości troszkę mocniejszy odcień.

A HKM kocham miłością wielką i to już mój 3 🙂
wątek zamknięty
Daniela, no no, szalejesz, a teraz zdjęcia na modelu  😀
wątek zamknięty
Tiia szaleje jak nie wiem, cały 5 czaprak w szafce 😉
A na modelu może w weekend sie uda 🙂
wątek zamknięty
No to ja chyba źle trafiałam na cottony, po pierwszej jeździe mi się "strzępią" (no takie kulki się zrobiły) przy popręgu 🤔wirek:

Doobra, biorę HKMa. Drogie toto nie jest specjalnie, jeszcze nie miałam.. można zaryzykować.
wątek zamknięty
HKM  😅
wątek zamknięty
Teraz nie wiem czy łez, czy pełny.. 👀 Czapraków jest zdecydowanie ZA DUŻO na świecie.
wątek zamknięty
Łezka 😉 Szczególnie, że w zawodach skokowych startujesz. Poza tym (moim zdaniem) bardzo fajnie pod siodłem wygląda.
wątek zamknięty
mrrrrrr, właśnie leże pod swoim dralonem petrolem  😜 jest cudny, mimo łatek już go kocham  😜

jak pierzecie dralony?
wątek zamknięty
Ja mam szara lezke HKMa  😜 Fajna , ale lamówka sie juz poprzecierała.
wątek zamknięty
Ja miałam jeden czaprak HKM i nie byłam zadowolona,bo po pierwszym praniu sprał się kolor.
wątek zamknięty
dziewczyny, wcinam się w dyskusję bezczelnie i pewnie to już było gdzieś poruszane ale naprawdę nie chce mi się szukać🙁 w okserze są 4 oznaczenia cottonów - DL, VS, SR, Pony DR - to ostatnie to wiem:P VS - skokowy? DL - dresaż? a SR?? ehh:|

DL- drezażowy
VS - vielsidichkeit- wszechstronny, gdy jest VSS- to jest wszechstronny o profilu skokowym.. czyli realnie skokowy.
SR... nie wiem... może miało być SpRingen-, że skokowy?

A to siodełko to co to jest za siodełko?
wątek zamknięty
ja dralony piorę normalnie w pralce na 40 st. lub ręcznie🙂
wątek zamknięty
crazy ja Cie prosze nie grzesz i nie lacz g..wna prestige z taka marka jak luc... u mnie w stajni jest skokowka  luca..eh miod malyna... jak sie spisuje to siodelko? no i co to za kolorki dokladnie na czapraczku w krateczke?
kurcze  ja mam faze na czaprak ,ktory byl w klinice swiata koni, jakis lami cell na bank..ale nie odkrylam  co za model- klinika u /szarych...wie ktos co to za czapraczek?
wątek zamknięty
Dorwałam papierową wersję katalogu Euro Stara na wiosnę/lato 2010, i chyba poza bryczesami i bluzami- nic mnie nie ujęło. Logo na niektórych czaprakach to jakaś masakra 😲
wątek zamknięty
w styczniowej klinice to był szary LC Collection
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.