moniska, buuuuu.... Nie dosc, ze tez numer za mala to jeszcze i tak nie chcesz sie pozbyc. Buuu.... Ciekawe czy gdzies wynajde wreszcie cos XL. Pewnie marne moje nadzieje.
Lwinka, wiesz Ty co !! 🤬
Bee, jak gdzie?? Wiesz gdzie jest supermarket Auchan w Gdansku przy obwodnicy ??
Bee, aha.... O to chodzi. Sklep to masz obok, miedzy marketem a Jyskiem chyba. W tych rejonach w kazdym razie. Zoolandia a wewnatrz calkiem niezly dzial konski. 😉
magda, domyslam sie, ze chodzi o lavender, tak ?? Sa polo pady.
Klami ja mam co prawda pół derke treningową dralonową z kolekcji Aqua i kocham ją miłością wielką, a jeszcze większą dla tego, że nie widziała jeszcze konia i można się poprzytulać 😁
Ps. Są jeszcze gdzieś polopady Lavender do kupienia 😀?
polopady wygooglalam, ale srednio mi sie podobaja w sumie. cos z anky nie bedzie pasowac? nie musi byc idealnie ten sam kolor, wiadomo przeciez ze dera albo zakrywa pad albo idzie out i nie lezy raczej jedno przy drugim 😉
magda, ciężko Ci będzie dopasować do niej coś z innej firmy (z tych które wymieniałaś) bo jednak odcienie się troszkę różnią.. Mnie się najbardziej widzi do tej derki, albo polopad lavender, albo brillant pierwszy lub drugi http://equi-shop.pl/zobacz,757,kat,173,eskadron-czaprak-brillant
m0niSka, od szmatoholikow zaczelam, ale mam wrazenie ze tam na kazdym zdjeciu toretycznie ten sam pad inaczej wyglada. plus to ze nie mam totalnie rozeznania co w ogole jest do dostania. co mi z tego ze upatrzylam sobie dwa anky pady jesli nie dostane ich nigdzie.. a o nowki chodzi..
Moja koleżanka ze stajni miała taki tylko że brązowy 🙂 Są naprawdę fajne.. tylko jakoś wyjątkowo do nich przyczepia się końska sierść.. którą potem ciężko usunąć :P Ale czaprak bardzo fajny 🙂 wychodzi w miarę duży
Dla mnie 3 polary to max, jeden po powrocie z padoku ewentualnie jak koń niederkowany, jeden na stepa po jezdzie, ostatni na koncowe schniecie w stajni. I wystarczy.
Reszta to nie jest potrzeba, a szmatoholizm, bo ładna derka :P 🙂
Cieciorka- mogę napisać to samo co Kcj90. Czapraki Stalion są stosunkowo duże, grube, sierść się wbija od spodu bardzo mocno ( jednym to przeszkadza, innym nie), wykonany jest ładnie i porządnie.
Ejj to ja jestem z innej epoki, bo od 3 lat mam 1 (słownie: jedną) polarówkę HKM 😲 🤣 Chociaż teraz zamienię ją na nowy polarek Jarpol, bo już najwyższy czas 🙄