Ja właśnie złożyłam zamówienie w Mustangu, ale zastanawiam się czy nie lepiej poczekać aż kolekcja będzie w Okserze. Oni chyba mają taniej? Chodzi mi o cottony.
Pursat, a co zamówiłaś? ja chyba poczekam aż Inter Api bedzie miał tą kolekcję, no i może na Dzień Kobiet jakieś rabaty będą gdzieś Vuko kurcze, zawsze podobał mi się ten pad, a teraz.... 🤔wirek: przestał? i tak najlepiej w grassie 🤣 Trolinka w zieleni wydaje mi się, że będzie ładnie, w granacie też
Pursat w okserze mają zawsze najtaniej cottony 😉 Też czekam. Cena wyjściowa cottonów to ok 105zł a potem przeceniają na 99 😉 No i ja za zakupy mam rabacik 5% 😁
Dramka no przez Ciebie prawie bym fikła z krzesła 😂 reklama derki: "Derka siatkowa NA owady z nowej kolekcji Eskadrona. Twojemu koniowi życie nie miłe? Kup mu tą derkę! Problem rozwiąże się sam!"
Tylko mnie nie zeżreć proszę - ale mam pytanie, gdzie jest nowa kolekcja Euro-stara dostępna? W którym sklepie internetowym? Ten granatowy max pomimo okropnego herbu jest przecudny i muszę go mieć.
Quendi puść w świat, jak dla mnie trochę za bardzo zlewa się z koniem mimo niebieskiej lamówki. Widziałabym go bardziej w jakimś eleganckim odcieniu beżu 😉 jeśli zdecydujesz się dać go do ogłoszeń to masz ode mnie pw
Mia - nie chodzi o to, żeby wrzucać na konia toksyczną zieleń czy oczodajną fuksję - jest wiele pięknych spokojnych, eleganckich kolorów, a na Bartku w ogóle tego czapraka nie widać, zlewa się z nim. 😉
Pursat, A pamiętasz jak chciałyście Ritka wpakować w czarną ankę? Moim zdaniem ten kolor całkiem się nie zlewa (potrafię odróżnić gdzie się kończy czaprak, a zaczyna koń :hihi🙂 a wygląda bardzo elegancko i dyskretnie.
Mia, nie przypominam sobie, żebym brała udział w ubieraniu Ritka w czarną Ankę. 😉
Każdy ma swój gust. Elegancja elegancją, ale mi osobiście bardziej odpowiada taka elegancja, którą widać na koniu. U Quendi jest smutno, ponuro, nudno i mało widać, takie moje zdanie. 😎