Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

a to nie byl kremowy HKM??

tylko moj jest nieco inny, bo nie ma tej bizy...

I chyba sobie pojdzie w swiat...
wątek zamknięty
Ja mam takie dwa  😡
wątek zamknięty
a ja sie dzisiaj zawiodłam kupiłam od zen owijeczki anky sand z przekreślonym sand dopisanym recznie pebble i liczyłam ze ebda peble i beda pasować do coriandera....
dzisiaj je przyłożyłam i chyba to jednak sand 🙁 🙁

Dzisiaj kobył chodziła w strip in szmaragdzie i chyba mimo wszytskich zalet bedzie to nasz ostatni strip in🙁 ujezdzeniowy przynajmniej bo vs musze jeszcze sprawdzic ale Czarna wygląda w nim jak w derce 🙁

tak ze dzisiaj mam zły humorek 🙄

wątek zamknięty
zairka- rzeczywiście troszkę duży, wiesz jakbyś kiedyś chciała się pozbyć tych owijek..  👀
wątek zamknięty
Zairka, pokaż koniecznie jak wygląda pod siodłem! Ja wolę duży, niż za mały.. Wygląda ok 😉
wątek zamknięty
wg. mnie wygląda ok, tylko trochę ciemno
wątek zamknięty
wszystkie sa takie ciemne 🙄

mi sie wydaje duzy..moze przytłaczajacy bo ona raz ze mala to jeszcze taki szczurek 🙁

LOVELY jestes 5 w kolejce jak cos 😉
wątek zamknięty
trochę rozjaśnić w programie (może nie cudownie, ale  😁 ) mam nadzieję, że nie obrazisz się Zairko.

ten ciemny pas trochę się zlewa z karą, ale i tak ładnie, może nie super-hiper, ale jak mała czarna nabierze kobiecych kształtów i mięśni będzie w porządku. nie sprzedawaj.  😁

EDIT: literówki.
wątek zamknięty
Zairko wytrzyj obsmarkany/zaparowany  obiektyw 😉

Smug z pyska nie umiałam delikatnie wykasować wiec zostawiłam
wątek zamknięty
Zairka, chodziło mi że czaprak+koń wyglądają ciemno, bo się czaprak trochę zlewa, a nie że zdjecie jest ciemne  😉

dlatego ja na moją prawie karą (tylko zimą) kobyłę zakładam ten czaprak z kremowymi owijkami
wątek zamknięty
Zairka, dziękuję Ci bardzo za te zdjęcie, bo oficjanie odkochałam się ze stripe in szmaragd  🙇

Bo na moim karym, pod siodłem, to tego zielonego to by już w ogóle nie było widać...

A pad jest piękny, ale na jaśniejsze konie...
wątek zamknięty
widziałyście gdzieś cottona nougta lub marzipana? chętnie jak by był z komplecie z owijkami  ❓
wątek zamknięty
wątek zamknięty
zairka wyjatkowo mi sie nie podoba to Twoje konisko w tym padzie... raz ze go nie widac, bo sie zlewa, a dwa ze jeszcze bardziej zmniejsza Ci konisko...
wątek zamknięty
wątek zamknięty
ale to jest coriander, a korsik szuka nougata albo marzipana. Swoją drogą ja tez 🙁
wątek zamknięty
Tattini - ale to coriander przecież. 😉
wątek zamknięty
Sorry, dopiero teraz popatrzyłam na lamówkę 😉
wątek zamknięty
czy ktos mi moze powiewdziec ktory pad jest ciemniejszy Dusty Lilac czy Modeira??
wątek zamknięty
ale to jest coriander, a korsik szuka nougata albo marzipana. Swoją drogą ja tez 🙁

Ja również. 😎
wątek zamknięty
Eskadron wine od forumowej buu  :kwiatek:  + owijki Waldhausen.
Brzydszego konia nie mogłam sobie wymarzyć, wiem  😀

wątek zamknięty
Kolebka - Co ty opowiadasz! Bardzo ładne konisko więc nie świruj tu i ślicznie mu w tym kolorze :kwiatek:
wątek zamknięty

Zdjęcie mojej powoli rozwijającej się kolekcji, mam jeszcze bright red, ale brudny, więc nie będę go ciągnąć do pokoju na zdjęcia 😉
Narazie wystarczy, czekam teraz na wyprzedaże nowej kolekcji eskadrona...  😍
Tylko czy w Lavenderze będzie mojej rudej do pyska?  😵
wątek zamknięty
ja swoja rudą lubie w fiolecie  🙂
wątek zamknięty
Ja nie mam odwagi eksperymentować z kolorami u Rudego. Nie wiem czemu, ale jakoś wolę iść w stronę klasycznych stonowanych kolorów. Muszę poświęcić więcej czasu na lekturę galerii, może przekonam się do jakiegoś koloru..
wątek zamknięty
Gdzie można dostać cotton ujeżdżeniowy ze standardowej kolekcji zielony lub granatowy??
wątek zamknięty
Przymierzyłam Euro stara cross in i ... KUPA.

Sam pad jest śliczny, gruby, dość twardy, ale się okazało, że ZA gruby i ZA twardy na mojego konia.
Mates mi się nie chce mieścić. Jak włożę Matesa to jest warstw jak na wielbłądzie i nie wiem czy siodło nie zrobi się za wąskie. (znaczy wiem...zrobi się)
A NIE CHCĘ rezygnować z Matesa.
I co ja mam zrobić???

Odesłałabym czaprak, ale zdążyłam go już pobrudzić w jednym miejscu.  😡

Kurde.....niby czaprak bardzo fajny, ale NIE dla mnie.
ODSZCZEKUJĘ WSZYSTKO CO MÓWIŁAM NA TEMAT ANKY.
WRACAM DO ANKY
pokornie, ze spuszczonym łbem. Takie cienkie padziki jak robi Anky są w sam raz na mojego konia i na moje siodło.

wątek zamknięty
Zairko wytrzyj obsmarkany/zaparowany  obiektyw 😉

Smug z pyska nie umiałam delikatnie wykasować wiec zostawiłam

to nie ja fotki robiłam, ale fotografa za to ochrzaniłam wczoraj 😉

korsik no właśnie... owijki sand idealnie pasują do tego paseczka 😉 tak jak eskadrony ,,czoko" do brązu

arivle mam nadzieje ze zadowolona jestes z lavendera :kwiatek: u mnie juz bylo sporo fioletu 😉
akzzi madeira jest ciemniejsza taka jagoda ze śmietaną- ponoc, do mnie juz jedzie  😉 ale na stronie ihaha właśnie madeira jest jaśniejsza wiec mam nadzieje ze nie przyślą mi dusty lilac 😁

w ogóle wczoraj porządkowałam pakę i zauważyłam ze starsze kolekcje eskadrona są sporo krótsze po długości grzbietu niż te nowsze 😲

3 pierwsze od gory to te starsze
brown VS, marine DL, copper VSS potem dla porównania coriander VSS, Aqua DL

czemu wzyscy szukaja nugata cottona?? nie chcecie impulsa 😁
u mnie w stajni jedna dziewczyna ma nugata cottona i wczoraj porównywałyśmy i owijki toffi super pasuja to tak jak by ktos byl ciekawy 😉 ja mam impulsa jest ciut jasniejszy ale tez ładnie wygląda

to jest moje oczko w glowie 😜 jego jednego mi szkoda na konia zakladac 🤔wirek:

gdzie jest aga? bo chciala bym wiedziec czy kiwi jest zblizone do Irisha? to zdjecie z owijka czoko dobrze oddaje jego kolor
wątek zamknięty
Zairka to cała kolekcja? ;> Co pochowałaś 😀
wątek zamknięty
Zairka Już wczoraj mówiłam, że go uwielbiam (zaraz po rozpakowaniu zresztą)
:kwiatek:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.