Forum konie »

Kącik Rekreanta cz. III (rok 2010)

nirv ale ten pasek policzkowy Pamciowi w oczko wchodzi...

Bardzo ładnie Wam w niebieskosci 😉  Wiec dobrze, ze az tyle jej masz 😉
wątek zamknięty
Jeszcze my

wątek zamknięty
Burza: PRZEŚLICZNIE  😜
wątek zamknięty
Burza, cudowny Pioru zimowy! 😍
wątek zamknięty
Burza, super!!! Jak Ty to zrobiłaś?
wątek zamknięty
akzzi, wiem, niestety po zmianie ogłowia coś nie pasuje i muszę pokombinować z długością pasków.

Burza, urocza czapa  😉

trafiłyście na zły dzień  😁 teraz już jest ok  😂 wszyściutko się poukładało  😀
wątek zamknięty
Azbuka, Mia,  dziękuje.. 🙂

Alice, śnieg to nie moja sprawka 😁 a zdjęcia autorstwa ślicznej Raven

Nirv, babski akcent 😎 no może i na zły ale wiesz, wrażenie zostaje na długo 😉

wątek zamknięty
Burza a co się działo, że więcej tam nie pojedziesz? Zaintrygowałaś mnie 🙂

Nirv a jeździsz już z Kimś Z Dołu 🙂?
wątek zamknięty
Burza strasznie Was lubię razem!  🏇
wątek zamknięty
Dzionka, gdzie ja więcej nie pojadę, bo ja chyba nie rozumiem 😀

ovca, dziękuje, płonę rumieńcem 🙂
wątek zamknięty
Burza, aaale masz rozowa czape 😁 why na haku?

Losia co tam u Ciebie i rudej baby?

My wrocilismy wreszcie do podskokow. crossiu jak to on- wizjonersko 😉 tylko rozmijamy sie w zdaniu na temat naszego siodelka- on je uwielbia, ja... musze tolerowac, skoro P.Kostrzewa byl, wymierzyl,wymacal, posprawdzal i kazal pokochac 😁

wątek zamknięty
szafirowa, czaderska co? 😀 aaa takie tam, obtarcie, potem czekanie na weta, robienie zębów, teraz czekam na docelowe wędzidło ale tylko dzień jeszcze 🙂 może nie specjalnie lubię na haku jeździć ale trzeba sobie radzić.
Fajnie kicacie!
wątek zamknięty
Nirv, łeee, no ja tam więcej nie pojadę, wybacz, ale nie była to miła wizyta, pomijając Twoje towarzystwo 😉 fajne fotki, lubię jego oczy 🙂

O to mi chodziło. Czegoś nie skumałam 😀?
wątek zamknięty
Burza,powinnaś startować,żeby pokazać szerszemu gronu,że pączek też może być dresiażem 🙂
wątek zamknięty
szafirowa co to za nachrapnik?
wątek zamknięty
Dzionka, hmm jakby to delikatnie... byłyśmy z wizytą u Nirv, w stajni, stajnia w sumie ładna, lasek obok tylko osoba która tam nie wiem sprzątała/ wyprowadzała konie, była lekko niemiła. No nawet mocno.

Wojenka, do tego muszę się z kimś ogarnąć najpierw- są szanse na marzec na jakieś jeździectwo 'z kimś' 🙂
wątek zamknięty
wątek zamknięty
szafirowa jak zwykle  😜 😜 😜 😍
wątek zamknięty
Dzionka, byla z nami nawet ciocia Cieciorka 🙂 Gil podzielil sie z Dzionkiem marchewka, chyba ma sie dobrze jak pancia sobie walentynki urzadza 😀
a Gil... no jak to Gil - wrocila sztywnosc i notoryczne oszukancze ustawianie sie w jedynke. Coz, nie chcialam zeby mi dzieciaki marzly na hali to krocej chyba niz zwykle stepowalam. Widze ze musze wrocic do dlugiej rozgrzewki. no i do pomocy z ziemi oczywiscie... x.x tylko prace znalezc i bedzie dobrze... <i tak sobie powtarzam juz 3 miesiac...>

Burza, a czemu niemila?

Nirv cos Ci nie do konca wierze ze fotograf tak poucinal te fotki... niektore maja podejrzanie dziwny ksztalt 😁 ale zazdroszcze pogody, my 3 ostatnie dni polowalismy na taka co by sie nadawala na zdjecia i codziennie robilo sie tylko gorzej... a tu takie sliczne slonce! gdzie to tak?
wątek zamknięty
kujka, nie wiem czemu, może zły dzień miała 😁 nie jest to na tyle istotne, żebym miała się tu rozpisywać.
wątek zamknięty
kujka a co Gilek wyczyniał? Zajrzałaś do Dzioneczka, jak się miał 🙂?

Dzionkiem zajęłam się ja  😀iabeł:
chyba nawet mnie poznał, że to ciocia od cukierków i zaczepiał jak mało kogo, ale bardzo był miły 🙂
wątek zamknięty
Burza, Łaaa! Oto i Piorek! Śliczności zimowe 🙂🙂
Alice ładnie wyglądaliście🙂 Następnym razem pójdzie lepiej, grunt to się nie zrażać.

wątek zamknięty
darolga, szafirowa Nie załamujcie mnie, dziewczyny!  🙇 Ja Was lubię i chciałbym, żebyście jeszcze chwileczkę pożyły w dobrym zdrowiu  😕 U każdego normalnego trenera wyleciałybyście z hukiem po kaski!
Konie macie nieobliczalne - wiecie. Konie piękne, Wy - piękne. Kask urody nie da rady zabrać.

Dziś miałam rewelacyjną jazdę rekreacyjną  💃 Wyłącznie na dworze. Cieplutko było i ślicznie, śnieg mięciutki. Występowałam (tu są jeszcze problemy  🤔), rozkłusowałam. Potem dużo kłusa na dużej ósemce. Potem galop: pół placu, zmiana nogi z przejściem do kłusa, pół placu. Sporo. Bezbłędnie  💃. Odrobinę odkłusowałam i... pojechałam na spacerek nad jezioro  💃 Taki pół-teren, bo w ramach ogrodzenia. Wszystko przy spokojnym towarzystwie mojej psicy. Czułam się... jak "biały człowiek". Uwielbiam subtelne konie!
Jedynie mały problem wystąpił, gdy połać śniegu gruchnęła z dachu, ale Perełka szybciutko się uspokoił. Cywilizuje się z dnia na dzień. Nadal boję się zakochać się w nim bez pamięci, ale chyba już przepadłam  😡
wątek zamknięty
szafirowa ładnie hopsacie  😉

to i my się pokażemy, narazie bez siodła
[img]http://[/img]
wątek zamknięty
halo a czego się bać? Czyżby było jakieś ryzyko rozstania? Kiedy pokażesz jakieś nowe zdjęcia Perełki? Jakbyś była bliżej to bezczelnie bym się wprosiła i osobiście bym Cię obfociła  😍
kujka zapisałam Twoje GG i ciągle zapominam się odezwać  🙄... Ale zapiszę sobie gdzieś w widocznym miejscu zaraz i jak wrócę z ćwiczeń napiszę  😉
kasztankaija czemu tylko 1? Ładni jesteście!!! I jaka fajna odmiana! 🙂 Dawaj więcej! I pochwal mi się co to, bo niestety pierwszy raz Was widzę, a nie bardzo mam czas szukać  👀
wątek zamknięty
okwiat to koń!  🤣  NN (kompletnie  nie wiem niczego o jej pochodzeniu), kupiona od handlarza - tak nam się trafiło, mało tego : w paszporcie ma wpisany typ pogrubiomy i nazywa się .. uwaga, uwaga - Kasia  😡 🙄

a jak się podoba to proszę:
[img]http://[/img]
wątek zamknięty
Ja tak ostatnio czytam sobie w ciszy tylko, ale az sie odezwe 😉
Burza-marsz na zawody!!! co Ty pierniczysz z tym ruchem?moj tez sie rusza hmm, no tak sobie 🙄 ,i co z tego?zawody to doskonaly sprawdzian tego jak z naszym koniem pracujemy, a Ty patrzac po zdjeciach nie masz sie czego wstydzic.Wrecz przeciwnie, pokaz ile dobra praca moze z konia wyciagnac 😉
darolga, szafirowa-az mi sie poskakac zachcialo
halo-pokaz Perelke 🙂

No i ogromne gratulacje dla startujacych w ostatnim czasie, szczegolnie kate_ ze tak ogarnelas i siebie i tego swojego lobuza 😉  👍
wątek zamknięty
Burza Piorun - Piorunem, można się już po Was spodziewać spektakularnych zmian, więc nie będę się powtarzać, ale Ty fajnie usiadłaś! Nie wiem, czy to kwestia siodła (czy zmieniałaś), ale SUPER siedzisz w porównaniu do wcześniejszych zapamiętanych przeze mnie obrazków.
Wiesz, jak Ci 3 osoby powtarzają, że jesteś krową, to schyl się i żryj trawę.
Bez dyskusji: na zawody marsz!  😅
wątek zamknięty
barbor - oczywiście, oczywiście, masz absolutną rację  😡 mówię, jakoś tak wyszło... usprawiedliwienia nie szukam... no i dziękujemy za komplement!  :kwiatek:
Averis - o nie, zaraz w fotoszopie dorobię sobie kask, nie możesz pshestać mi komentoffać fot ;< ja tak bardzo Ciem loFFciam 🙁  a tak serio - wiem, wiem, więcej nie będę  😡
okwiat - no normalnie foch z przytupem! Na mnie krzyczysz, a na Szafirową to już nie 🙁  (chyba, żeby spojrzeć na to z innej strony - mnie kochasz bardziej i dlatego dbasz o moje zdrowie  😎 ); tak czy siak - więcej się to nie powtórzy!
Losia - ała, znów po tyłku dostaję  😁 dziękujemy za komplement!  :kwiatek: [priv nie dostałam 🙁 ]
Alice - ekstra foty! super wyglądacie!  😜
Burza - łaaaał, cudne fotki 🙂 uwielbiam na Was patrzeć, piękna z Was para, a Piorek w wersji Dressage - mniam!  😜 😜 😍 😍 😍
szafirowa - klasa, klasa! Ale latacie! <też bezkaskowiec z Ciebie, nu nu!>
halo - danke za troskę  :kwiatek: więcej się nie powtórzy, naprawdę, ale to była dłuuuuuga historia z tym kaskiem  (broń Boże względy estetyczne, to było nieco niezależne ode mnie) 😁  a co do Młodego, to zrobił się mega grzeczny! 🙂 wrzucaj foty Twojego Skarba! Super, że takie postępy!
kasztankaija - cuuuuudo!  😍
milusia - siodłaj, wskakuj, skacz i pokaż foty! 😉
wątek zamknięty
Burza,  ale śliczne się prezentujecie bardzo miło się patrzy na wasze postępy 🙂

Alice, No jaka elegancka para i głowa do góry następnym razem będzie lepej

kasztankaija, przepięknie malowany pysio zawsze mi się marzył kasztan o takiej odmianie

U mnie weekend spokojny nasz Kropek pierwszy raz był luzem z mama w głębokim śniegu był troche ździwiony wszystko go interesowało ale dzielnie podskakiwał w śniegu po brzuch.
Natoimiast Ruda jak zawsze grzeczna pod juniorka tylko kilka razy zrobiłą bunt na pokładzie z małymi dębami ale Młoda już się takich fochów Rudej nie boi i szybko ją sprowadza na ziemię. I nie wiem czemu ale największa radocha dziewczynek to jazda na koniec w derkach.

Tylko refleks juniorki uchronił je przed położeniem sie w zaspie hehe a było by wesoło

No i Kropek

I odpoczynek zmęczonego malca spał dosłownie jak zabity 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.