jak masz papiery to nie mozesz amatorow jechac? on jest na 2 listach, bo gosia musi rozprezyc swoje dziewczyny na normalna L-ke i nie wiedziala jak to czasowo wyjdzie.
Klami, czarnego pojezdziam dzis tylko bo gocha nie miala kiedy wsiasc, procz tego ze nogami hale bronowalam, to fajne to zwierze jest :P a na Edziu jade P, moj czempion hahahah 😁
Sigma, niet. Wracam do Trojmiasta w niedziele dopiero. Takze zdjec z zawodow by me nie bedzie. 😁 Tylko dorwalam sie tu wreszcie do neta. Nie ma to jak uzaleznienie. 😉
Sankaritarina, odwiedziłam was wczoraj 🙂 pooglądałam treningi i wymiziałam Twojego Pluszaka. Ma śliczny kolor sierściuchy! Claudia, najlepszego dla Was!
ewciaa_ - ale fajnie siedzisz. Wyglądasz na tak wyluzowaną, jakbyś jeszcze mogła tam dzisiejszą prasówkę przeglądać 😀 Zresztą na konisku też można na dłuższą chwilę oko zawiesić... Coś więcej o nim opowiesz? 😉 Masz jeszcze więcej takich fajnych zdjęć? 😀
Sigma myślę, że będę najpóźniej o 10 na koniu. A Ty?
Tak w ogóle to zła jestem jak dziki osioł. Parę rzeczy mi się ostatnio przydarzyło, cała jestem roztelepana, od poniedziałku nie dogaduję się z Barkim i jakoś nie widzę tego P 👀 sztywna jestem jak badyl, macie na to jakiś sposób?
nie wiem jak Dzionki ale Gil i ja wszystkie chetne rekreantki zapraszamy 🙂 Gilkowi w nowym miejscu najwyrazniej sie podoba bo chodzi coraz lepiej, jest grzeczny i wesoly jak dawniej. Zeby nie bylo tak rozowo, pracy nadal nie znalazlam, mam nadzieje ze cos sie ruszy w ciagu najblizszego miesiaca bo jak nie to chyba zaczne z puszka "na owies" pod kosciolem na starowce stac 😵 ale nic to, poki co ciesze sie ze Gil sie cieszy i z nadzieja patrzymy w przyszlosc. Rok 2010 zaczal sie iscie przebojowo, mam nadzieje ze bedzie juz tylko z gorki 🙂
wyobrazacie sobie rude arabskie na czworoboku? 😂 jutro plan kierunek stajnia. z jednej strony w koncu, z drugiej to bym chetnie caaaly dzien nic nie robila. NIC. od przyszlego miesiaca bede miec pod domem bar mleczny, to chyba w domu oprocz obslugi kota nie bede robic NIC tylko spac. poczte sprawdze w pracy, forum nie jest niezbedne do zycia 😎 gazete raz w tyg dostaje to i jakiestam info co w swiecie slychac bedzie. zaczne kursowac spanie-praca-obiad i kot-konie-spanie. i tyle mnie zobaczycie 😀iabeł:
Ojj dziewczyny fajnie macie, tak późno starty... Ja jutro mam o 10.15, a oczywiście wszystko zostawiłam sobie "na jutro" bo myślałam, że będę miała start popołudniu 😉
Jutro cały dzień okupuje halę (wraz z kamerką), więc jakby któraś chciałaby żeby sfilmować jej przejazd to niech napisze na pw 😉
Claudia, tak z ciekawości, bo często widziałam jego zdjęcia przy jakiś dzieciach czy coś 😉 no i w ogóle takie spokojne spojrzenie ma 😀 Klami, właśnie, co u Pączunia? Jak leczenie? Rzadko tu zaglądam, wiem że siedzi w klinice, ale jest już jakaś poprawa czy rokowania?