Może trochę nie ten wątek, ale chciałam Wam życzyć szczęśliwego nowego roku. Nie będę miała dostępu do neta, więc teraz życzę :kwiatek: Samych pogodnych dni i spełnienia marzeń (końskich i nie tylko)
Oj dziewczyny zazdroszczę Wam strasznie tych jazd 😉 Ja nie siedziałam na koniu już z pół roku 😫 Oczywiście główna przyczyna to brak czasu. W 2011 czas najwyższy przemeblować swój kalendarz! 600 stron wątku 😅
[quote author=Dzionka link=topic=14622.msg831700#msg831700 date=1293793549] baffinka, jednak nie ma czego zazdrościć, bo kujka zaspała 😀 Ale może korytarz postawię 🙂
przepraszam, nie zaspala, tylko zapila, ale uprzedzala ze tak sie moze zdarzyc! [/quote] Rozgrzewka przed dzisiejszym dniem? 🥂 ja rano też kacyka leczyłam 😁
Też Wam wszystkim życze wszystkiego dobrego w Nowym Roku, zdrowia, spełnienia marzeń i samych sukcesów! :kwiatek: :kwiatek:
Po ostatniej forumowej absencji, wpadłam tylko życzyć wszystkim Rekreantom Szczęśliwego Nowego Roku 😀 Zarośnięty Fuksior też oczywiście kazał wszystkich pozdrowić 😉
baffinka, rozgrzewka? poszlo nam 1,25 butelki wina na lebka, jestesmy masakrycznymi idiotkami, bo teraz ostatnia rzecz na ktora mialybysmy wszystkie ochote to impreza sylwestrowa... walcze ze soba, zeby nie pojsc spac i nie odpuscic sobie sylwestra w tym roku :P
Kujka, dobrze całkiem, ale przy lotnych zaczęło jej odwalać i sadziła barany ogromne, potem same skoki w porządku bardzo, a byłoby cudownie, gdyby nagle nie zauważyła bata leżącego na ziemi, który oczywiście zjadał konie, i w środku szeregu nie zaczęła robić jakiś dziwnych rzeczy typu baran + odskoczenie w bok. Rozstałyśmy się przed drugim członem 😡 Potem jakoś przez to przebrnęłyśmy, ale bat był taaaaaaaaki straszny 😜 Generalnie poprawa jest OGROMNA, co oznacza chyba, że już wszystko przeszło 🏇
Mało się odzywam,ale chciałam wszystkim życzyć szczęśliwego i zdrowego Nowego Roku,żeby wszystko się układało w życiu prywatnym i jeździeckim,spełnienia tych najskrytszych marzeń, dużo, dużo zdrowia i pieniędzy.
My z Młodym kolejny kryzys,ale mimo tego nie sprzedam go.
Wszystkim koniarzom życzę iście szampańskiej zabawy, by sylwester był odzwierciedleniem całego roku Niechaj konie będą waszą pociechą i spełniają Wasze marzenia
Z pozdrowieniem - nie mogąca się ruszyć Shantowa ..
Ja przede wszystkim zdrowia życzę wszystkim rekreantom a zwłaszcza koniowatym, nam trochę w ten ostatni dzień właśnie tego zabrakło, ale mam nadzieje że jutro będzie już lepiej.