Hypnotize niezła osóbka ci się trafiła. Coś człowieka może trafić jak widzi coś takiego :/ Do mnie odezwała się kolejna osoba w sprawie Dzionka i współdzierżawy - chciałaby jeździć tylko w weekendy i nie lubi jak jej się mówi, co ma robić i ma nadzieję, że dam jej luz. Hmm. Czy ja jestem dziwna, czy tylko mnie takie coś odstrasza od oddawania komuś konia?
Apropo takich propozycji: sprzedaję teraz konia więc zamieściłam ogłoszenia tu i tam.. Ostatnio dostaję sms o treści "Witam, czy oferta jest aktualna?' Odpisałam, że tak, że jak najbardziej. Pip, drugi sms "tzn,bo ja mam 15 lat i zajmuje sie konmi od 2,czy ja moglabym sie opiekowac Atosem?' 🤔 🤔
kujka kusisz kusisz 😉 tylko ten wiatr na zewnatrz nie kusi.. (chcialam powiedziec ze za oknem ale tu okien brak 😂 ) wiecie ze jak sie ma swiadomosc, ze jutro sie ma wolne to i sie milo pracuje? 😀 no i jak sie nie sypie wszystko to juz w ogole! 😀 łapki usmarowane, ze miesiac tego nie domyje ale cotam 😉 dzis rano nawet z nog syf domyc probowalam, nie wiem jak sie tak usyfilam 😂
a fot to zazdraszczam, mi nie ma kto zrobic 🙄 moze jakbym na hajpo zjechala to bym sie dorobila fot a tak to LIPA..
Jedyna kobieta w tym towarzystwie, pewnie, że fajna 🙂
ninevet, super fotki, Parnas najlepszy!!
Sasuś ma już 19 lat i jest najgorszym modelem z możliwych, przez 2 h jak tam byłam z Natchniuzą nie ruszył z miejsca wiec wszystkie zdjęcia ma takie same 🙂
aha, czyli nie chcesz zapeszać 😉 no to super, że jednak widoki są optymistyczne! a jak on sie tam czuje i co mu robią, jesli mozesz napisac- ja się kompletnie na tym nie znam.
Klami, wiesz co? ja mysle, ze jeszcze na dobre Wam wyjdzie to opoznienie w rozpoczeciu duzych skokow. I wierze, ze z potencjalem Tenka, bedziecie nastepcami Querido (pamietam jak cala volta sledzila jego kariere, jak razem ze swoja wlascicielka przechodzili "z klasy do klasy".. ehh), a nawet ze go przebijecie (z Twoja determinacja i wola walki? na bank!) Bedziecie spowrotem w 3miescie jeszcze w tym roku akademickim? Jesli tak, to chetnie Was kiedys odwiedze. Nawet jesli bedziecie sie telepali dopiero stepo-klusem 😉
Averis – :kwiatek: haha, jaki tekst, padłam xD mam nadzieję, że współpraca będzie nam szła dobrze 🙂 ooo tak, to zdecydowanie nasze miejsce 🙂 LOVELY – :kwiatek: dziękujemy 🙂 piękne foty, a dralonik – jeszcze piękniejszy! Gdzie stoicie, tak btw? incognito – dzisiaj zapomniałam zrobić, ale jutro na pewno zrobię! 🙂 móóóowię Wam, jest suuuuuper 🙂 rozmowa z Siwą – hm. Wiele nie wskórałam, ale tylko zaczęłam delikatnie temat... Zdrowia dla Naparka! Hypnotize – leniwa dziewucha, nie ma co z taką zaczynać współpracy... 🤔 U nas to samo się dzieje, oferowałam super warunki, a dziewczyna, która miała mi pomagać, obraziła się na mnie, bo...bo nie będę jej wozić do stajni... 🙄 Bo jak to tak? Ona ma sama jeździć? Śmiech na sali... Ona myślała, że ją zawiozę, ona wylonżuje, kasę zgarnie, ja grzecznie poczekam i odwiozę ją do domu... śmiech na sali... 😂 Ale ta „Twoja” też dobra, czuje presje 😂 haha xD Anaa – ślicznie dziękujemy! :kwiatek: :kwiatek: Dzionka – Dzionesław-przedszkolanka super xD fin – super wyglądacie! Jak robota idzie? 🙂 ninevet – suuuuuuper zdjęcia! A kare...mniam! 😍 szafirowa – jak slodkooo 🙂 i macie podobne minki! 💘 kujka – ale ekstra! „Pług śnieżny” xD Blądek – gratuluję rocznicy! Super z Was para! 😅 Sierra – świetne foty! 🙂 druga przeurocza!