Forum konie »

Kącik Rekreanta cz. III (rok 2010)

ciecior co to za wstawianie mojego konia na forum bez pytania?!  🤬

_kate ja to ci zazdroszczę, że możesz jeździć. Ja może w marcu zacznę, jak hala odmarznie  🤔 Nie daj się!

O mamo, jak ja nienawidzę kupować siodła! Teraz to w ogóle jakaś posucha, niczego ciekawego nie mogę znaleźć. Do tego kupiłam derkę i jestem znów bankrutem. Ech, im mniej jeżdżę do konia tym więcej mu kupuję. Chcę już się przeprowadzić i mieć do niego bliżej 🙁🙁 Smutno mi.
wątek zamknięty
Dzionka, spokojnie. Skads to znam. Ja najwiecej kupuje jak kon jest kontuzjowany. 😉
wątek zamknięty
Dzionka, wow, szybka jesteś 🙂
a tak w ogóle to skąd miałam wiedzieć czyj on, przechodziłam, a on stał na padoku  🏇
wątek zamknięty
Klami to przybij piątkę  🙂 Całe szczęście, że mam dołek finansowy, przynajmniej nie wydam za dużo 🙂

cieciorka dobra dobra ;P Ty nas lepiej odwiedź, a nie cykasz z ukrycia ;P
wątek zamknięty
jak z ukrycia? miałam być ciotką, to jestem. przyszłam, pomiziałam, derę poprawiłam z narażeniem życia :P
przyjde chętnie, ale czasu teraz brak, i jak już pisałam- głupio mi już ciebie i kujke molestować, ale skoro nie masz nic przeciwko, no to why not?
wątek zamknięty
No ja zapraszam, ale w te mrozy to może niebardzo 🙂
wątek zamknięty
Jak dla mnie to hm... Alkazar? :>
wątek zamknięty
_kate taaak  😀 za dużo fantazjują  🤣  oboje  😉
przejdzie mu, tylko się nie poddaj się
wątek zamknięty
osz nie! alkazar to mu pod pache sięga!

(dla wtajemniczonych- nie spałam i dalej nic nie umiem)
wątek zamknięty
Kate-Współczuję, też mi kiedyś koń (nie mój), dębując wargę rozwalił.
Nie spodziewałabym się po szaraku 😉
Cieciorka, Alice- O rzesz Wy, powiem wszystko Alkazarowi! 😉
Niedawno wstałam i miałam straszny sen, że wyżej wymieniony kurdupel jakimś cudem trafił w ręce handlarza.
Strasznie się bałam, że go nie odzyskam. Doprawdy koszmar.
Pojadę do stajni i zabiorę koniczka w bajkowy teren 🙂
Cieciorka- Zgaduję, że to Nemorian :P
wątek zamknięty
Jakoś tak mi go z gowy przypominal na tym żyrafiastym zdjęciu :P
wątek zamknięty
_kate oferuję się na weekend 🙂 Przyjdę pogadam z Barkim i może będzie grzeczny, w końcu jestem jego dobra Ciotka. Ja rozważam czy jechać dziś pojeździć czy tylko dać witaminki i pomiziać konia bo teraz jest -14  😵
wątek zamknięty
Tristia, niet 😉
wątek zamknięty
Strucelka -  :kwiatek: się nie wyjaśniło, bo doktor miał wezwanie do kolki i do nas nie dojechał - będzie dzisiaj... Brałam go na lonżę przed wcierką - nie kulawy, skracał minimalnie prawym przodem, od łopatki (sic - tylko w czasie lonżowania na lewo, gdzie teoretycznie lewa noga bardziej obciążona...). Po wtarciu absorbiną barków i obu łopatek - czyściutki, luźniutki, aż mu się na bryki zbierało. I bądź tu człowieku mądry 🙁 mam nadzieję, że to tylko naciągnięcie/przewianie... no dzisiaj się okaże...

Cieciorka - tak, to sp 🙂 a z Siwą się nic nie wyjaśniło, owszem, widziałam się ostatnio z szefem, ale nie poruszyłam tematu, zdygałam... Jestem u niej w weekendy i w ogóle - wiadomo. Ale wciąż nie wiem na czym stoję. Jedno jest pewne - Korab zostaje w obecnej stajni, na pewno nie wraca do mojego 'rodzimego klubu', tak to nazwijmy. Mogę stracić wszystko, układy i w ogóle, mogą mnie wywalić za trzymanie konia w innej stajni, mogą się sfochać i zabrać mi wszystko - ale Korab zostaje tu, gdzie jest. Bo nie odbiorę mu padoków. Nie ma mowy. A nikt inny nie zapewni mi takiego klimatu, takich warunków, takiej opieki i niemalże całodziennego padokowania ogiera.
Jak szef wróci z wyjazdu, zbiorę się na rozmowę o Siwej... taką wstępną. Bo ta poważniejsza czeka mnie po maturze...

buncik 😉

Wyszedł tu wybitnie kucykowo 😉
wątek zamknięty
darolga jestesmy z toba 😅 Pan Czekoladowy jest przeuroczy 😍
wątek zamknięty
darolga, piekny on jest !!
wątek zamknięty
incognito, nie lekceważymy, ale weta nie wzywamy. Pamir dostaje syrop Flegaminę dwa razy dziennie od dzisiaj i zobaczymy za kilka dni.

Strucelka, pewnie od tego ostrego powietrza, nie mam pojęcia  😵

miałam dziwny sen  😁 re-voltowy 🙂  😁
wątek zamknięty
darolga Uwielbiam te twoje koniska!!!

Kochany kąciku...prośzę kutro trzyma dla mnie kciuki!!!! Jeżeli się uda to się z wami podzielę wspaniałą nowiną niedługo !!! 🙂
wątek zamknięty
darolga-chlopak jest obledny 😜, a ten waniliowy komplecik jest dla niego idealny 😉                    
wątek zamknięty
Spóźnieni trochę, ale w końcu zawitaliśmy w nowej edycji Kącika  🏇

edit.
darolga, aaa  😜 no istny kucyk na ostatnim zdjęciu  😁

Proszę wrócić do regulaminu i przeczytać ze szczególną uwagą punkty dotyczące rozmiaru zdjęć.
wątek zamknięty
darolgarzeczywiscie Korabski na małego wyszedł na tych fotach a ma 162cm?
W takiej sytuacji sie nie dziwie tym,ze mojego miśka dziewczyny oceniły na 140 chociaz
wyglada pode mna jak Twoj pod Toba 😀 chociaz wzrostu to my chyba jestesmy podobnego?
asdsja trzymam kciuki :kwiatek:
blondynaciekawa perspektywa i bardzo ciepla ta fota 😀
wątek zamknięty
incognito,  dzięki - trzeba w końcu w te mrozy trochę lata wprowadzić 🙂
wątek zamknięty
[center]Już nigdy nic nie będzie takie samo...

og. Rywal od Rewelacji po Farniku - 1991-2010

[/center]

[center]
[/center]

(*)
wątek zamknięty
Martva jak to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wątek zamknięty
martva, co sie stalo ??
:przytul:
wątek zamknięty
martva

Jezus MAria...Co się stało??!?! 😲
wątek zamknięty
Dziś w nocy mi się snił, zastanawiałm się dlaczego... Wczoraj wieczorem odszedl na wiecznie zielone pastwiska... Nie moge dodzwonic sie do wlasciciela stajni w ktorej stal, wiec co dokladnie sie stalo nie wiem... Boze nie myslalam,ze to az tak bedzie bolec....
Za 3 miesiace, zaraz po maturze mialam do niego jechac, moelismy byc razem, mialo byc juz dobrze...
wątek zamknięty
martva, nawet nie wiesz jak mi przykro
nie wiem co powiedziec...
wątek zamknięty
Martva, bardzo mi przykro  😕 :przytul:
wątek zamknięty
O Boże...martva  Tak mi przykro...Nie wiem co napisac, bo zdaje sobie sprawę ze nie ulży ci to w bólu, ale trzymaj się dziewczyno!!!

Z grubym żegnamy kolegę z "jajami"  😕 😕 😕
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.