[quote author=kare_szczescie link=topic=14622.msg449159#msg449159 date=1264006040]
szam, a czym Ty się przejmujesz 😀 też mam kluche od wozu, i usłyszałam już pytanie czy to jest rekreant czy prywatny bo wygląda jak rekreant (pomimo iż osoba dobrze wiedziała, że to koń prywatny). Obgadywanie za plecami? Codzienność. Ba! Słyszałam nawet, że z koniem od woza pcham się na treningi ujeżdżeniowe, że wstydu nie mam.
W sumie to mnie to nawet motywuje do większej roboty. A jak mam doła to zawsze oglądam wasze konie, albo wątek wpływ treningu i zyskuje nowe siły. Dodatkowo motywuje mnie zawsze moja trenerka, która wie o wadach w budowie mojego konia, ruchu, i obiektywnie ocenia moją i konia pracę i wiem czarno na białym do czego moge dojść i że mój koń mimo że raczej C wygrywać nie będzię, to może całkiem przyzwoicie kiedyś chodzić.
Chcesz mała motywacje?
Koń koleżanki, pół zimnokrewka, po kilku latach rekracji.

i myślisz, że jak jedzie na zawody np do Bolixu to nie słyszy chamskich komentarzy ? 😉
[/quote]
wg pewnego trenera moj kon sie nadaje tylko na spacerki stepem do lasu, bo do przodu to on nigdy chodzic nie bedzie. nie mowiac w ogole o skokach.wystarczyla zmiana treningu i praca,praca,praca i oto mam konia co go utrzymac nie moge

wiec nie przejmuj sie takimi tekstami tylko dalej pracuj 😉 to cie powinno tym bardziej motywowac, zeby pokazac ze tak nie jest jak ludzie mowia 😉
ze niby ile tej temperatury... ? 😲 a ja mam w sobote egzamin wstepny na kurs instr. chyba z lekka zamarzne...
pozdrawia chlop z mroznych 🤔 mazur w wydaniu letnim 😁 (co by sie cieplej na duchu zrobilo)