Forum konie »

Kącik Rekreanta cz. III (rok 2010)

Omg, to już muszę zrobić porzadek na pace? :P
Całe szczęście, że w piątek mam wolne i i tak już to wstepnie zaplanowałam:P
wątek zamknięty
Alice - jeszcze pare godzin temu martwiłaś się, że nie będziesz miała co robić, siedząc na hipo od rana do wieczora 😁 a zaraz się okaże, że czasu Ci zabraknie 😉
wątek zamknięty
Alice, hehe. Nie bedziesz sie nudzic. 😉
Jak dzis otworzylam pake to do srodka "wszedl" jakis czaprak i siatka na siano.  :P
wątek zamknięty
Nic dziwnego, ja już sama straciłam kontrolę nad tymi rzeczami  😁 Zawsze mam problem jak coś wziąc żeby nie spadła cała reszta :P
Będe musiała zostawić sobie najpotrzebniejsze rzeczy... Tylko, ze mi sa wszystkie wielce potrzebne  👀
wątek zamknięty
milusia, tak, to niniwa 🙂 kobyla jechac nie musi, da sie wyslac nasionka :P

ja dzis mialam najpierw wspanialy humor, potem wizyte u koni a na koniec mi dowalili poprzedni wspollokatorzy i juz nie mam az tak dobrego humoru. ale sie nie poddaje i staram sie nie przejmowac debilami  😎
wątek zamknięty
Ludzie 2010 od 3 miesięcy i 107 stron postów?
NIEŹLE!
no, ja nie wiem o czym ten wątek, ale postaram się wtopić w tło, bo 456323466 godzin nie mam, żeby przeczytać 107 stron  😲 🙄 🤣

edit: to usuwam to o sprzedaży;p
wątek zamknięty
frodosław, od sprzedaży jest odpowiedni wątek.... a ten to taki duży off top w sumie  😁
wątek zamknięty
ha! już mniej więcej wiem o co chodzi w temacie 👀
🚫 :P

Darloga powodzenia z Siwensem!
wątek zamknięty
Forta-mam nadzieje, ze to przejsciowe, ale i tak strasznie mnie te kryzysy dobijaja 🙄
magda-to wyczochraj male rude skoczne arabiszcze, a za nasionka dziekuje-na razie w stajni brak miejsca na cokolwiek 😁 nie mowiac o zrebaku 😉
wątek zamknięty
male rude skoczne ma od paru dni tryb nie dotykac podziwiac, wiec wyczochram.. jak laskawie jej sie odwidzi ten foszek.. do tego sprowadzalam ja dzis z padoku to chciala tylko biegac i biegac i zachodzila mi droge - no jak nie ona.. ale utoczyla sie jak ona.. maseczki blotne to jest to..
wątek zamknięty
hmmm, magda to ty dzisiaj jakos po 17 prowadziłaś dwa konie w strone górnych stajni? (w tym jakieś drobne rude) 👀

ps - ja tez jade uj, ja tez :P
wątek zamknięty
Forta, a gdzie ty się jeszcze wybierasz, hęęęę??
wątek zamknięty
[quote author=Madźź link=topic=14622.msg515430#msg515430 date=1268243096]
Ktoś to kto jedzie i czym? 👀

Ale wysyp re-voltowiczów będzie w Sopocie  😁 ja też melduję, że będę od rana do wieczora pewnie 😉
[/quote]W. jedzie Victorią jakieś N 🙂 w sobotę...chyba ,że spadnie śnieg...to wtedy jedziemy GP w domu :P
wątek zamknięty
Gozya, odpowiem za magdę - tak to ona😉 Nasze kucyki sprowadzała;

A co jedziesz? 😉
wątek zamknięty
Ale N uj czy skokowe? Bo coś zawile piszesz 😀
wątek zamknięty
ujeżdżeniowe. My pozostajemy przy P2, za bardzo sztywnieje mi w kontrgalopach. A jechać, żeby jechać nie ma sensu.

Ktoś, on nawet na padoku nie zmienia nogi...w razie skuchy przechodzi do kłusa i się poprawia.
Ale wyraźnie uważa, że jak jest kontragalop, to coś jest nie tak i czeka aż poprawię.
Ale tak to luźny jest. Mam nadzieję, że ja się nie zepnę.
wątek zamknięty
A mój akurat fajnie robi kontrgalopy. Tylko ustępowania gorzej:[ No, ale szkoda, że tego P7 nie pojedzie.
wątek zamknięty
gozyja, ja - widzialas jak mi male rude rwalo do przodu i zachodzilo droge a siwe ciagnelo sie ledwo co z tylu?  😂
wątek zamknięty
a tam. co się odwlecze, to nie uciecze  😉
wątek zamknięty
Ale N uj czy skokowe? Bo coś zawile piszesz 😀
uj,uj...

jak by były skokowe,to ja bym się pchała...to,że jeździć nie umiem,nie znaczy,że nie mogę sobie poskakać na zawodach :P
wątek zamknięty
Gozya - a co jedziesz ? 🙂

ja tez bede w sobote na hipo  🏇
wątek zamknięty
A co jedziesz? 😉

nie wiem czy to do mnie, ale jeśli tak - jadę szalone L :P

gozyja, ja - widzialas jak mi male rude rwalo do przodu i zachodzilo droge a siwe ciagnelo sie ledwo co z tylu?  😂

tak tak, widziałam, niezły popis 😎
wątek zamknięty
ninevet, ale chłopaś fajny!

darolga, i oby tak dalej lala! 🙂

Kasija, oby tak dalej, siwa świetnie wygląda 🙂 buziaczki dla Kogi ogromne 🙂
wątek zamknięty
Do Ciebie było :P Oba dni jedziesz?
wątek zamknięty
si 🙂
wątek zamknięty
hmmm, magda to ty dzisiaj jakos po 17 prowadziłaś dwa konie w strone górnych stajni? (w tym jakieś drobne rude) 👀

Twoje obserwowanie ludzi z ukrycia i nieujawnianie się jest już słynne na całym forum 😂
wątek zamknięty
a o ktorej sie w sobote konkursy zaczynaja ?
wątek zamknięty
fin, czuje się PRO 🤣

Angeel, chyba o 10
wątek zamknięty
Deb , Ktoś , Burza dzięki  od nas obu 😉 ale teraz to wygląda lepiej bo jak miała futro jak miś polarny to wstyd pokazać było hehe

Ktosina no wiesz tata jakoś sie trzyma hehe.Dzisiaj stwierdził ,że te sprawy końskie to dostał w prezencie razem ze mną  😁

wątek zamknięty
a ja w piatek mam pierwszy trening od niepamietnych czasow!!! jestem przeszczesliwa nie moge sie doczekac, choc zrobie taka wioske ze nie wiem... dobrze ze bedzie rano, przynajmniej obciach bedzie tylko przy p. trener. (ahh jak uslyszalam przez telefon "ale ja krzycze!" to malo nie pisnelam z radosci!)

wiecie, ostatni prawdziwy trening mialam chyba w listopadzie... mam nadzieje ze wroca te piekne czasy, kiedy Gilunio wygladal tak:

oczywiscie fotka MsCarmen jak zawsze 😀
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.