ktoś mi wytłumaczy jak to działa, że ile razy próbuje rzucić jeździectwo w cholerę to ono samo do mnie wraca?
Przedwczoraj oświadczyłam wszem i wobec, że dosyć, że koniec, że żegnam. Wczoraj zadzwoniła do mnie znajoma, że ktoś tam szuka kogoś do jazdy na młodym koniu, bo właścicielka sie boi/nie ma czasu. Dzisiaj dzwoni koleżanka, że w ciąże zaszła i czy nie chce rok jej konia jeździć.. 🤔
No i znów się chłop będzie ze mnie śmiał "a nie mówiłem".. no mówił. potrwam w mojej decyzji jeszcze tydzień to sama Anky będzie do mnie dzwonić, że szuka kogoś do Salinero 🤔
nie wiem jeszcze co będzie robił, ale wierzę że z pomocą Caroline ruszymy mu te plecy 😁 Cieciorka sama wiesz co dwie babochy to nie jedna 🏇 😁 Jak nie będzie chciał uwypuklić pleców to ja będę go po brzuchu smyrać paralizatorem, wtedy chce czy nie chce- podniesie grzbiet do góry 😀iabeł:
cieciorka, dostalam, dzieki 🙂 u Gilka nic, leni sie bo ja choruje :/ probuje sie dodzwonic do Kogos Z Dolu ale kiedy bym nie zadzwonila, nigdy nie moge doczekac sie podniesienia sluchawki. i tak juz tydzien...
yga-trzymam kciuki za Kodeslawa 😉 okwiat-fajnie pracujecie 🙂 hate me!-Twoja mloda robi super wrazenie 😀 Kiedys widzialam filmiki i rusza sie tez bardzo fajnie 😉 deborah-masz wersje MAXI! ,,mojego" kucyka 😁 😜 Karla-co do kucysia to nie wiem na razie jaki ma papier, ale ponoc bardzo dobry, pochodzenie holenderskie.Jak dostane w lapki paszport to napisze wiecej szczegolow.
Z kazdym dniem zakochuje sie w nim co raz bardziej 😍