edit: Na 3 fotce (z postu u góry strony) nie wygląda na takiego młodziaka 🙂
szczerze Ci powiem że nie wiem 😡 to mój podopieczny, wiem tylko że matka zmarła przy jego porodzie i wcale nie było wiadomo że jest w ciąży więc ojciec jest nie znany (na pewno nie żaden koń z naszej stajni)
on czasem wygląda jak mały bachor a czasem jak dorosły ogier 😉
Zairka Masz więcej zdjęć karej w tej derce chilli? Zastanawiam się nad taką dla mojej i chciała bym zobaczyć jak kolorystycznie to wygląda, a zapowiada się fajnie :kwiatek:
no pewnie, bo to było napewno dla potrzeby zdjęć!!! 😂
mtl, Jak to...po polu golfowym?:P
bawiąc się z innymi koniem (tym kasztanem ze zdjęć) szturchnęły bramkę od ujeżdżalni która nie była zamknięta i po kilku sekundach zastanowienia wyszły, na szczęście (w nieszczęściu) poszły w prawo (w lewo poszłyby do drugiej stajni albo co gorsze na drogę). ucieszona tym faktem że zagonię je w kąt bo wszystko ogrodzone, spostrzegłam że bramka od pola golfowego jest otwarta! i co zrobiły konie? poszły do środka, a jak tam wbiegły to nic tylko zdjęcia można było robić, żałuję że nie miałam aparatu, ogromna przestrzeń, w tle góry, śniegu po kolana... no właśnie więc biegałam za nim w tym śniegu... kasztan był bez kantara, mój koń średnio daje sie łapać na padoku a z tym kasztanem to już w ogóle zapomnij, uratowało nas tylko to że były lekko zagubione bo nie wiedziały gdzie są... a ja się cieszę że jest śnieg, bo jeszcze bym płacić za zniszczenie trawy musiała 😂
na dokładkę grzeczny dzieciak w śniegu na tej feralnej ujeżdżalni
Raven, Łe tam, mój ma kształtniejszą! 😂 Choć.... niestety, kopytkiem i raciczką nie mogą się stuknąć, bo ten raciczkowy ma same mięśnie, a mojemu trochu ich brakuje. 😁
mtl, A takie buty! Kurczę, że też w takich sytuacjach nigdy człowiek nie ma pod ręką aparatu foto! Siwy wygląda prze-śli-cznie 😍 [chociaż tak dziwnie mu z tą jasną sierścią, tam gdzie jest ogolony. Zdążyłam się przyzwyczaić do niego jako ciemnego siwka 🙂 ]
mtl, A takie buty! Kurczę, że też w takich sytuacjach nigdy człowiek nie ma pod ręką aparatu foto! Siwy wygląda prze-śli-cznie 😍 [chociaż tak dziwnie mu z tą jasną sierścią, tam gdzie jest ogolony. Zdążyłam się przyzwyczaić do niego jako ciemnego siwka 🙂 ]
aparat w sumie był, ale jednak wolałam łapać konia, bo myślałam że go nigdy nie złapę... a co do sierści, też mi się nie podoba - po ogoleniu chodziłam po stajni rozpaczając że mam MYSZ a nie konia 😂 no ale cóż mam siwka, więc co roku inna maść... (masz dwa foto dla porównania)
koenicke, a trzebaż by trzeba faktycznie :> fixxxer12, a któż Ci to któż takie urocze rodzinne zdjęcie zrobił :P Pomyślał by kto jeszcze, że te małe słodkie i urocze 😉 mtl, fajne siwe, cudownie równoległe cięcie do desek w płocie 😀
Sankaritarina Maluszek to on juz nie jest bo juz swoje prawie 8 lat ma:P ale ma tylko 165cm wiec gigant to z niego nie jest...chociaz przy moim 155 to i tak DUUUUUUUZY koń:P
po raz kolejny uprzedzam ze nie wypuszczam! konia w kantarze sznurkowym na pastwisko:P