Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz. III (rok 2010)

To ja dodam coś starego 😀

leniwce moje  😉
wątek zamknięty
lunqa to tak na poprawę humoru, bo zimowo za oknem?  😂
wątek zamknięty
mtl
a jak żeby inaczej  😀

w tych warunkach nie da sie jeździć  🙁
wątek zamknięty
Burza- jak Piorek uroczo wygląda w tej derce 😍
Jeszcze Draska z niedzieli
wątek zamknięty
Szatański pomiot 😍
wątek zamknięty
Szatański pomiot 😍

nie mów o niej tak brzydko!!!!!!!!!!!!! chcesz się zamienić?  😁
wątek zamknięty
wiesz przeciez ze ja kocham siwki 😍 a pozatym wole pracować zfacetami wiec nie podpuszczaj 🍴

z tym że do Ciebie to troche za daleko 😁
wątek zamknięty
wiesz przeciez ze ja kocham siwki 😍 a pozatym wole pracować zfacetami wiec nie podpuszczaj 🍴

z tym że do Ciebie to troche za daleko 😁

nooo tak faceci przynajmniej maja w miarę jednakowy humor i chęć do współpracy  😂
wątek zamknięty
akurat, mój to rozwydrzony bachor humorzasty raz mu sie nie chce a raz nie idzie go zatrzymać w galopie  🤣
i tak go kocham  💘
wątek zamknięty
zapraszam na 1 jazde na Grocie odrazu docenisz swojego wałacha gwarantuje 😂
wątek zamknięty
co jak co ale na zdjęciach wygląda całkiem sympatycznie  😜
wątek zamknięty
doceniam go już teraz  😀

miałam kiedyś do czynienia z bardzo humorzastą klaczą ... co to sie działo czasami  😜
dzierżawiłam ją, już po paru tygodniach chciałam zrezygnować ale wytrwałam  🤣
obecnie już sie nią nie zajmuje
myśle że właścicielka nie była by zła że wstawiam zdjęcie

prawie każde czyszczenie wyglądało tak
(w ten sam dzień zerwała sie z uwiązu łamiąc przy tym karabińczyk i w drodze ucieczki mnie zdeptała)
ale fajna z niej dziewucha:
wątek zamknięty
co jak co ale na zdjęciach wygląda całkiem sympatycznie  😜

wspomnienie zeszłej zimy 😂

dalej tak uważasz 😁???

lunqua Grota w obejściu jest aniołem, porownując to jak zaczynałyśmy to w jeździe juz też bryknie od czasu do czasu, wspinać sie już nawet nie probuje ale humory ma dalej i zawsze wymyśli coś co skutecznie utrudni mi trening 👍
wątek zamknięty
Lunqa co to za siwus?
wątek zamknięty
A takie tam zimowe z piątku, mój koń na chorobowym 🙂

wątek zamknięty
Cejloniara ojjj a  co sie stało - śliczny jest  😜
wątek zamknięty
Ah no nic takiego 🙂 trzeszczka, werkujemy sie od czerwca i odpukac kulawizny nie ma ale jeszcze sporo roboty. A teraz na padoku do jazdy takie zaspy, że hej więc obijamy się oboje. Tylko, jak dam radę to biorę go na spacerowanie po wsi odśnieżoną drogą. I tak spaceruje sobie tam i sam, z jednego końca wioski na drugi, łapę z uwiązem w kieszeń, koń za mną gęsiego w zadumie wielkiej maszeruje. Ja się zastanawiam, co sobie Ci ludzi myślą, jak im tam z 5 razy przed oknem mignę w jedną i drugą stronę hmm 🙂
wątek zamknięty
w takim razie życzę powrotu do zdrowia i do pełnej kondycji 🙂 konik śliczny  :kwiatek:
wątek zamknięty
Jak byłem młodszy i zdrowszy i sobie w miare regularnie pracowałem, to byłem ładniejszy 🙂

2005 r.

...szkoda, że ja taka "w dresach"...
wątek zamknięty
Cejloniara, Również życzę powrotu do zdrowia 🙂 Ludzie we wsi pewnie myślą, że to to jak spacer z psem.... tylko gdzie ten pies? 😉

Zairka, Aż trudno uwierzyć, że ona na obecnych zdjęciach taka grzeczna wygląda.🙂 Choć, co by nie było, zeszła zima została zapamiętana jako bardzo efektowna🙂

magda, ale do niej pasują kolorki tej derki!

Raven, Dziękować - masz rację, to on najbardziej umie: pokazywać się i pozować 😀

Burza, jakie serduszka! 😍

mtl, Jak to...po polu golfowym?:P

wątek zamknięty
Zairak ale co Ty chcesz! Przecież po ostatnim zdjęciu ewidentnie widać, że konik chciał się tylko przytulić  😁
wątek zamknięty
Zairak ale co Ty chcesz! Przecież po ostatnim zdjęciu ewidentnie widać, że konik chciał się tylko przytulić  😁

hahaha no tak masz racje 😁
wątek zamknięty
Sankaritarina, dziękujemy bardzo 🙂 Wbrew pozorom takie zyczenia i trzymanie kciuków przez "dobre dusze" wbrew pozorom bardzo pomaga zachowac optymizm i jakoś tam uzbroić się w cierpliwość 🙂
wątek zamknięty
Masz coś dla mnie?

Nie? To spadam.

Zdjęcia Eli Drozdowicz.
wątek zamknięty
Na ostatni zdjęciu wygląda jakby był z aksamitu... 🙂 przepluszę 🙂
wątek zamknięty
Tak, jest bardzo puchaty i mięciutki 🙂 Jak siebie pomyślę, co się z tym będzie działo na wiosnę... 
wątek zamknięty
Zairka ale brykacz  😁
wątek zamknięty
Nie wklejałam jeszcze nic-to moja ulubiona najmniejsza 😀 wraz z zyczeniami przy okazji...

wątek zamknięty
Zairka
daje czadu  😀 🏇

JARA
ogierek Bonus, ma rok i siedem miesięcy

zależy o co konkretnie pytasz 🙂

wątek zamknięty
Pochodzenie 🙂

edit:
Na 3 fotce (z postu u góry strony) nie wygląda na takiego młodziaka 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.