Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz. III (rok 2010)

moja dupeczka z dziś.
Stanąłem na Ajudahu skale
[img]http://i1041.photobucket.com/albums/b413/_kateb/DSCN4305.jpg?t=1292685977[/img]
i rozmarzyłem się  🙂
Wiem doskonale, że za Tobą jest wyjście
[img][[a]]http://i1041.photobucket.com/albums/b413/_kateb/cowolwiek%2022222222222/DSCN4309.jpg?t=1292687869[[a]][/img]

jak nie z Tobą, to może obok Ciebie
[img][[a]]http://i1041.photobucket.com/albums/b413/_kateb/cowolwiek%2022222222222/DSCN4311.jpg?t=1292687765[[a]][/img]
😍
wątek zamknięty
maxowa   z katalogu to może nie, bo tło niezbyt fajne ;P ale dziękujemy  :kwiatek:

Slesh dziękujemy też myślę, że jej pasuje  :kwiatek:  😉
wątek zamknięty
maxowa, kiedy Ty taką pogodę upolowałaś?😉
wątek zamknięty
maxowa - śliczny rudzielec  😍

_kate - ale złotko przyciemniało, zmienia te kolory jak kameleon  😁

moje rude  💘
ciężko pracujące w głębokim śniegu  😁

wątek zamknięty
dorobiłam się fotek zimowych nawet będąc w Wielkiej Brytanii, Siwy uwielbia śnieg!!!
wątek zamknięty
_kate, jaaaaki piękny naczóóółek!! 😀 😀 😀 no teraz to jest szał!

wątek zamknięty

Uwaga uwaga...
Nadchodzi żółta kupa 🙂  🏇
wątek zamknięty
Polonez, niestety. Brzydzieje niesamowicie na zimę, ale charakterek zostaje niezmienny  😉
Burza- i nawet nachrapnik nie przeszkadza?  😀
wątek zamknięty
khaja, jakie fajne siwe! 🙂

_kate, nie bo tworzy śliczną całość- naprawdę mi się podoba! 😀
wątek zamknięty
rtk z hali ze słoneczkiem to dzisiaj o 10 rano bo inne fotki to jesień 🙂
wątek zamknięty
maxowa - wstawiasz zdjecia z młodości Maksia, ale on przecież nadal taki duży dzieciak 🙂 hehe.. wyrósł na pewno, ale mentalnie to on chyba zawsze zostanie takim szczylem, który patrzy tylko, co tu spsocić  👀
kate Złotka bym w życiu nie poznała w tej zimowej aurze gdyby nie... ryjek. Takie oczka i minę niewiniątka to tylko Barki może mieć 😉

ja wrzucam zdjęcie, które w sumie nadawałoby się do samokrytyki 😡 Otóż mamy z Lilką chyba jakieś korzenie cygańskie... czyli wszystkie kolory tęczy i zwisający glut z pyska 😂
wątek zamknięty
😜 😜 💘 💘
wątek zamknięty
Hipnotyze, jaki fajny Twój rudy 🙂

Taggi - mało zdjęć, poproszę o więcej ... 🤬

Ja mam jedno zdjęcie z wczoraj, bo fotograf odmówił robienia zdjęć w naszych warunkach (ciemnica i zimno) - coś mi się wydaje, że aż do wiosny  😤
wątek zamknięty
epk, ale Ty jestes, skapisz tego rudego i skapisz!!
wątek zamknięty
epk rudy świetny szkoda, że tak mało fot 🙁
wątek zamknięty
[quote author=Koniki5 link=topic=14621.msg809519#msg809519 date=1292416765]
[quote author=Condina link=topic=14621.msg809149#msg809149 date=1292366804]
... buu... FF od dwoch tygodni prawie  w domu

Jak mu poszlo?
[/quote]

no w sumie tak srednio, mial taki se dzien na wolne skoki - potrafi lepiej, ale ocenilil na 8,5 wiec niezle. Slabo ocenili step - bo faktycznie - jak u wiekszosci holsztynow - jest pieta achillesowa. No i klus i galop ocenili na 7,4 - co dla mnie jest ocena duzo, duzo duzo za nisko.... Ludzie przychodzili i gratulowali super klusa i galopu i dziwili sie ze For Pleasure potrafi tak klusowacc, a oni mi to slabo occenili.... Ale widocznie zaplacilismy frycowe, bo poraz piewszy tam i z Polski i bez znajomosci... Ale ogolnie jest ok - mimo ze bez rewelacji.
[/quote]

Condina zawsze jest trudno nowicjuszowi na körungu, czy na wiekszych zawodach w DE. Tu niestety panuje wielka moc nazwiska Kon fajny. Na prawde dobry klus i galop. Sprzedalas go juz do Birkhof?
My tez mamy konie na wschodnioniemieckim licencjacie. Jestem bardzo ciekawa, jak tym razem pojdzie.

Ktos sie pytal, co to jest za zwiazek, tu link do strony:

http://www.sueddeutsche-pferdezuchtverbaende.com/

wątek zamknięty
FF stoi u nas 🙂 na razie ma przerwe. Chetnie bym wydzierzwila go na sezon do krycia, ale juz nie koniecznie do Finlandii (za daleko).

Do Caspra poszedl Cassini I - Landgraf. Koniec styczna Koerung ....

z oficjalnej strony - kandydaci na koerung 🙂

Anka a wy co macie?
wątek zamknięty
pozdrawiamy  😂

wątek zamknięty
Anka a wy co macie?

Nr. Katalogu  05, 13, 21, 33 i 72. Niestety nie ma zdjec ani filmow, bo to jednak kawal drogi jest, aby jechac na sesje.
wątek zamknięty
galopada_ Świetna Derka 😀
wątek zamknięty
galopada 😍
normalnie moi idol na rv 😀
wątek zamknięty
Moje słoneczko kochane.
wątek zamknięty
Bronze ale grzywaaaa, fajne zdjęcie!  😉
wątek zamknięty
epk - zajebisty kosztan, fotograf powinien lanie dostać że tak mało  😁

galopada - kucyk jest boski i jaki dumy tak jakby wiedział co ma na derce napisane  😜

Bronze - świetne masz te fotki terenowe, właśnie przed chwilą w kąciku terenowym podziwiałam  💘
wątek zamknięty
akaamaa dziekuje  😀

Karla🙂 dzieki  😁 po maturze bede wiecej na nim jezdzila i skakala i moze zasluzy wtedy na noszenie tej derki  😁

polonez mamy jeszcze owijki do kompletu  😜 wystroje go jeszcze i bedzie sesja pod siodłem  😁
wątek zamknięty
galopada_ ja żałuję, że te derki były takie małe, bo mojego bym ubrała w taką  😂
wątek zamknięty
polonez - fotograf odpada po prostu przy tych mrozach w naszej namiotowej hali - w sumie nie bardzo mu się dziwię 😉 - w sumie to sama nie mam sumienia ciągać go za mną ...  ale obiecał mi zdjęcia na śniegu któregoś razu więc chyba słowa dotrzyma  😀iabeł:
wątek zamknięty
Hypnotize sceneria jak z bajki! 🙂
wątek zamknięty
Ja wam się fotki podobają to zarzucę zdjęciami, wszystkie made by KAKA, której serdecznie dziękuje.
Arabiszon grzywiasty - bo to taki "prawie" Andaluz.
Warunki niestety ciężkie dla koni, południe Polski pod śniegiem.
wątek zamknięty

moje rude z wczoraj  😍 śniegowo- świątecznie 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.