Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz. III (rok 2010)

prawdopodobnie okolo 16
wątek zamknięty
Koniczka rzeczywiście to chyba wasze najlepsze zdjęcia, cudownie wyglądacie, a Grom wreszcie odzyskał linię  😍
wątek zamknięty
Manta, ale ja dalej czekam aż się ustosunkujesz, do tej pory ruda wyglądała ślicznie- co się dzieje?
wątek zamknięty
Burza, no ale dziewczyny nie bylo dlugo w stajni - wiec chyba nie wie co sie dzieje. z tego co napisala, wynika ze probuje sie dowiedziec. moze odpisze Ci, jak sie dowie. ja tez jestem ciekawa bo i mnie zaniepokoil marny stan kobyly :/
wątek zamknięty
siwek, który czuję miętę do gniadego... czyli Kaszek molestowany przez Niko 😉

a na Kaszu - abre 😀

wątek zamknięty
Manta ona jest taka powycierana bo wygląda jakby miała lipcówkę....Trzeba sie nia koniecznie zajać...
wątek zamknięty
Koniczka rzeczywiście piękne te zdjęcia, a Grom świetnie na nich wygląda, ja go zawsze pamiętam jako pączka takiego 🙂

A tu Beksiak z października, jeszcze w ładnej sierści 🙂

Ogłowie było zdejmowane i ubierane parokrotnie na roundpenie, w ramach ćwiczenia nie wiercenia się przy jego ubieraniu, dlatego jest na kantar (tak jest to trochę lenistwo :cool🙂.
wątek zamknięty
Ale fajne fotencje! Abre na Kaszu- rewelacja 💃 💃 To teraz chyba czas na abre na Skarym 😜 Caroline- robiłaś za fotografa? 😀 Super dziewczyny!

gwash, jakie ma pochodzenie konisko? Bardzo mi się szyja podoba 😀 Masz schizę tłumaczenia się na forum zanim wpadną obrońcy estetyki? :kwiatek: Ja czasem też się łapię na tym, że pisząc coś na forum czasami dodaję tłumaczenie, które w sumie jest zbędne dla normalnych ludzi, a mimo wszystko je dziergam 🤔wirek: 😵 😉
wątek zamknięty
O, a to nasza abre, nie zajarzyłam 😉
Caroline - Fajne, zadowolone zdjęcia 🙂

Zen - mała kobyłka jest po Dresku xo i mamusi rasy mały koń. Podobna raczej mocno do ojca, bo mama to jest taki turbo-arabokuc 🙂
Fakt, jak na konia który jeszcze nic nie robi (chodzi troszkę w karuzeli) ma fajną szyję i nieźle umięśniony zadek. I brzuuuch.
Chyba mam schizę 😉 Jakoś tak mam pewność że te komentarze by padły, więc tłumaczyłam się od razu  😂
wątek zamknięty
Abre: wyjście z mroku 😀
Tak, to ja 🙂 Zdjęcia zadowolone bo dzień był wesoły.
wątek zamknięty
Abre po drugiej stronie lustra 🙂

gwash, i jak idą nauki spokoju?
wątek zamknięty
Siodłać ją można w każdych okolicznościach przyrody i stoi luzem jak słup. Z kiełznaniem idzie trochę gorzej, bo czasem zadziera głowę, ale pracujemy nad tym 🙂
wątek zamknięty
Dzięki laski! Właśnie w końcu udało mi się nadać mu bardziej sportową linię 😉
wątek zamknięty
Koniczka Grom totalnie odmieniony! Super! Zupełnie jakby nie ten sam koń 😜 Gratulacje  😍
wątek zamknięty
Moje dzieciatko jeszcze z ostatniej sesji 🙂

wątek zamknięty
No to teraz my. Szału nie ma, bo aparat zepsuty, ale pozdrawiamy trochę brudni, ogoleni na irokeza i z futrem jak mamuty  😁

wątek zamknięty
Presja ladnie wygladacie 😉
my po przerwie znow sie pokazemy. szkoda ze fotki z pazdziernika.
wątek zamknięty
domiwa - dziękować  :kwiatek:

Śliczny ten Twój koń, pasuje mu grzywa tak obcięta.
wątek zamknięty
Koniczka, zdjęcia na prawdę super!  😍
a mój koń niedawno, z nudów chyba, kiedy czyściłam ochraniacze, stałam sobie w drzwiach boksu, poprostu się położył  👀
normalnie nie dowierzałam sytuacji, wiem, że w nocy leży, widać po usyfionym brzuchu i nogach, ale przy mnie mu się jeszcze nigdy nie zdarzyło  😁
więc szybko poprosiłam koleżankę, żeby uwieczniła ten niecodzienny moment, co prawda pod ręką była tylko komórka, a w stajni ciemno, ale wstawiam bo nadal temu nie dowierzam  🤣
wątek zamknięty
Domiwa
wyjdzie zaraz że mamy kącik adoracji, ale ja nie pamiętałam że wy tacy ładni jesteście!  😍
wątek zamknięty
Manta - dobrze Was widzieć znowu razem! mam nadzieję, że pod Twoją opieką kobyłka dojdzie do formy!

ponieważ w sobotę dowieźliśmy resztę naszego stadka, a w niedzielę, przy pięknej pogodzie wypuściliśmy całe na pastwisko i ponieważ z tej okazji zrobiłam jakieś 700 zdjęć to teraz będę Was zasypywać przez tydzień!🙂 (spokojnie - z tych 700 wybrałam z 30;P)

na początek Banderas (bo nadal jest najważniejszy😉 )

Lorrie

nowo przywieziona Luzy:

nowo przywieziony Romain Badger;

i na koniec całej stadko w komplecie😀 na czele - Luzy i Badger, za nimi - Elektor i Banderas, na tyłach - Rewir i Lorrie🙂
wątek zamknięty
_kate heh a niech bedzie kacik adoracji 😉 wstawiaj Zlotka 🏇
wątek zamknięty
Bardzo udana sesja Koniczka - pewnie godzinami oglądasz  😀
wątek zamknięty
Breva, o matulu ale Ci sie stado rozroslo! a moge zapytac... po co? jakie macie plany zwiazane z tymi wszystkimi potworami?
gniady jest przesliczniasty!
wątek zamknięty
Breva, ten Romain Badger to od klaczy AQH? Swoją drogą genialne imię, ja bym go zaraz spolszyła na Borsuk Romek 😉
wątek zamknięty
ja przerobiła na romantyczny borsuk 😉

piekny jest Borsuczek 😍 😜
wątek zamknięty
kujka, Rewir (największy Rudy) to koń siostry - do rekreacyjnej jazdy. Czarny Elektor to koń przyjaciółki - głównie do jazdy w teren. Banderas to mój kochany rekreancik, który z racji choroby przeszedł na wcześniejszą emeryturę (łąką, ewentualnie lekkie spacerki, lekka jazda), no i którego na pewno się nie pozbędę neva eva. Badger to nowo zakupiony koń taty - tereny, rekreacja itp. A dwie rude dziewczynki - trochę na źrebole, trochę dla mnie do jazdy, żeby mnie nie bolało że na Bandicie wiele nie pojeżdże, no a trochę dla mnie na zawody - dopiero zaczynam przygode z westem, ale jak dobrze pójdzie to może za parę lat tak sama dla siebie pojadę jakiś pleasure, a może nawet reining?🙂 plany się zrobiły dość ambitne, zobaczymy jak to wyjdzie😉

quantanamera, po ogierze AQH, od klaczy małopolskiej🙂 heh, w poprzedniej stajni wołali na niego Romek, ale mój tata łapie bulwersa jak go spolszczam, więc u nas został ochrzczony po prostu Badger🙂

Zairka, dzięki!🙂

to jeszcze trochę 2,5 letniego Borsuka:

Rewir z Lorrie:

Banderas z siostrzyczkami - Lorrie i Luzy:

"kasztanowata" część stada (z Elkiem na dokładkę)

i całe stadko🙂
wątek zamknięty
Breva, ale urocze zdjęcie Rewira z Lorrie!
wątek zamknięty
więcej Elka się domagam - skaczecie coś na nim? on tak fajnie kicał  💘
wątek zamknięty
cieciorka, dzięki🙂 między tymi rudzielcami jest taki romans że głowa mała😀 mimo że on wycięty, a ona gówniara:P

polonez, teraz dość rzadko, raczej głównie w tereny jeździ i tam sobie coś ewentualnie skacze😉 ale tak żeby na ujeżdżalni, na przeszkodach to już nie.

a Elka to może jeszcze takie (tylko trochę komicznie wygląda, bo zarósł w tym roku jak niedźwiedź😀):

i wytarzany, rozpędzony i (podejrzewam) przeszczęśliwy🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.