Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz. III (rok 2010)

Wiecie co,..jak pierwszy raz tam wyjechałam to prawie z konia spadłam z wrazenia,ale jezdzi sie koszmarnie,tzn generalnie tylko stępuje bo szkoda konia męczyc na tym piachu.Sa jednak miejsca gdzie jeszcze czasem przejezdza wielka kopara z gąsiennica i super ten piasek ubija,wiec kon wcale sie nie zapada i mozna pogalopowac.Niestety w innych miejscach nie ma takiej możliwosci.No oczywiscie jesli chodzi o widoki to są powalajce.Zdjecie nie ukazuje jednak ogromu tej przestrzeni,ktora wrecz przytłacza..Zimą niesamowicie tam wieje,latem też +idac piechota człowiek czuje sie jak na prawdziwej pustyni,bo to wyrobisko ciagnie sie przez okolo 12 km,moze dłuzej i jest takie miejsce gdzie idzie sie jakby w wąwozie,dookoła góry piachu,a nad głowa niebieskie niebo...Odlot
wątek zamknięty
atinob, powalające widoki!
gdzie takie są? powiedz, że dolnośląskie, chętnie bym tam wpadła z aparatem... <:
wątek zamknięty
atinob, łałałiła, ja też chcę takie tereny! 😅 Piękne fotki.
wątek zamknięty
Facella ślaskie,a dokładnie okolice sławkowa,bukowna🙂
wątek zamknięty
Tak nieśmiało się pokażemy z dzisiaj

wątek zamknięty
Jak miło was widzieć ... to ja poproszę więcej zdjęć  🙂
wątek zamknięty
atinob, no to trochę daleko mam... szkoda, ale jakbym kiedyś miała zamiar być w okolicy, to możesz liczyć na mnie i mojego Nikodema 😀
wątek zamknięty
Facella ależ bedzie nam bardzo miło🙂Wiesz u nas tyle terenów do jazdy,ze w tydzien bys tego nie zjezdziła
wątek zamknięty
ojoj nawet mi nie mów! żałuję, że nie mieszkam bliżej, no cóż...
wątek zamknięty
Atinob-Rewelacja!  😜
A my się dziś terenowaliśmy rozmaicie 😉

Więcej w wątku terenowym 😉
wątek zamknięty
Z racji faktu,ze sie powstrzymać nie moge,to zarzuce Was kobitki piaskowymi fotami🙂 niach niach niach:P

powinno byc piach piach piach :P

swietne fotki 😉
zazdraszczam piachu i kladacego sie konia 🙂
wątek zamknięty
Tristia- fajne te wodne🙂
wątek zamknięty
Karolciaequilano-Dzięki 🙂 Niestety tych zdjęć akurat jakość najgorsza  🙄
Pokaż jakieś nowe foty Equilano i Kamela.
wątek zamknięty
Tristia - wow, piękne zdjęcia  🙂
wątek zamknięty
Tristia-jak tylko dopadnę jakiegoś fotografa to na pewno zdjęcia pokarzę 🙂 
wątek zamknięty
Tristia rewelacyjne wodne ujęcia !  😀 też bym takie miejsca chciała gdzieś u siebie!  😉
wątek zamknięty
Tristia genialna woda!  😜
wątek zamknięty
wątek zamknięty
no to gratuluje

a tak  offtopowo to ja dzisiaj świętuje rok od kupna latino  😁 😁  😍

wątek zamknięty
tym razem koń mały

wątek zamknięty
Kasia Kluba przesłała mi więcej zdjęć z zeszłego tygodnia. To są chyba najpiękniejsze zdjęcia jakie nam zrobiono!

wątek zamknięty
Śliczny, śliczny Gromeiro!!! Uwielbiam go.
wątek zamknięty
Troszeczke Basiowej ;-)

Nasza druga jazda po przerwie:

I troche nie-jazdowych

razem:

takie prawie urocze

i badanie laski zootechnicznej - ktora nie jest straszna sama w sobie - bo moge nia machac, moge miec ja w rece, moze mi wypasc z rak pod konia lub wywrocic sie bedac oparta - i to konia nie rusza, ale jak tylko dotyka klebu to jest panika jak tralala: zmierzenie jej troche mi zajelo 🙂 ale na szczescie sie udalo

wątek zamknięty
na tym pierwszym to trzeba zgadywac, ze to Wy, ciemnosc, widze ciemnosc  😁

i ona faktycznie jest taka malutka jak zawsze pisalas! dopiero na tych zdjeciach to zobaczylam. ale za to pewnie jest wielka sercem  😉
wątek zamknięty
tu swietnie widac, ze jest malutka 🙂 wydaje sie na tym zdjeciu jeszcze mniejsza niz jest (w ogole jakos koszmarnie wyglada)

144cm mojego szczęścia 🙂
wątek zamknięty
Manta, ona wygląda bardzo źle, ma cały zad i guzy biodrowe na wierzchu, jest za chuda i ma bardzo wytarty ogon, coś z nią jest nie tak, nie widzisz tego?
wątek zamknięty
no właśnie to jest to, na co chyba już wcześniej zwrówiłam uwagę...
wątek zamknięty
Koniczka po co się jeździ w tej siatce?
Super są te zdjęcia  😀
wątek zamknięty
Burza - ogon ma wytarty, juz przestala wycierac, widze, ze jest chuda - ale nie bylo wlasciciela jak bylam, zebym mogla z nim porozmawiac. Musze sie postarac jakos go zlapac, zeby z nim o tym pogadac - a poki co mam - jakkolwiek to zabrzmi - wieksze problemy na glowie - i dopiero w przyszlym tygodniu lub moze w niedziele uda mi sie pojechac zagadac. Narazie robie wywiad srodowiskowy wsrod dziewczyn ktore tez jezdza i co jakis czas probuje do wlasciciela sie dodzwonic, ale z marnym skutkiem.
wątek zamknięty
a ile ona ma lat?

A ja weekend spędziłam na łące bo aż mnie coś chciało trafić na ujeżdżalni 😵 Dobra dusza która naprawia mi siwego rozchorowała się no i ja coś musiałam porobić (chociaż jak się okazało dzisiaj u lekarza mam zapalenie krtani). Ale jeden teren zaliczony na poprawę humoru. Podziwiam Was dziewczyny za tą prace na ujeżdżalni i że Wam się tak chce i że tak fajnie się na to patrzy.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.