Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz. III (rok 2010)

Fajnie, że jest już twój caroline 🙂 nowe miejsce wygląda bardzo sympatycznie.

i ten biały kucyk 😍
wątek zamknięty
ano, wczoraj, w Dzień Niepodległości, kupiłam sobie konia 🙂 i jak napisałam - od razu zapakowałam i wywiozłam w siną dal 🙂 spędziłam sporo czasu w samochodzie, potem z koniem poznając nowe okolice, więc nie było kiedy szumnie forum o owych zdarzeniach informować 😉 teraz jest na to czas, więc nadrabiam 😀
powody wysłania Kasza na emeryturę są takie jak w większości podobnych przypadków - wiek i zdrowie. lubię tego zwierzaka i po prostu zrobiłam to co uważam za najlepsze dla niego.
nie mam na oku ani w planach innego konia ani jeżdżenia na innym/innych koniach - Kaszuś jest moim oczkiem w głowie i to się nie zmienia 🙂 (tak jak i nie zmienia się to, ze jestem jeźdźcem jednego konia 😉)

Biały kucyk to ONA 🙂

to kolejne zdjęcie abre - z zapoznawania Kasza z okolicą 🙂 Siwka słuzyła mu za przewodnika i chyba nie tylko... 😉

wątek zamknięty
i ten biały kucyk
No, ładną mam kobyłę, prawda?  😀iabeł:

"Ja go tylko tak troszkę spróbuję, zobaczę czy jest dobrym kucykiem i czy może się ze mną kolegować"
Kucyk na dzień dobry wypłacił Kaszowi z dwóch tylnych. Niech se ten wielki nie myśli, że jak jest 3x większy i cięższy, to może się poruszać wokół jak czołg, nie patrząc pod nogi.
To będzie trudny związek...  😂

Zwłaszcza, że mamy hm, trójkąt... jakby 😉
wątek zamknięty
A to twoja kucka? Jak to jest, że ja nie wiem, że ty masz takie ładne zwierzątko 😀
wątek zamknięty
[quote author=galopada_ link=topic=14621.msg767689#msg767689 date=1289584335]
mój dzieciak z dzisiaj  💃

[/quote]

Pięknie wkomponowaliście się na tym zdjęciu w kolor stajni/budynku  😁
zdjęcie w linku, żeby nie kopiować grafiki
wątek zamknięty
A bo ona się rzadko w fotkach pojawia - zazwyczaj nie mam fotografa.
Dziękuję zatem Abre za takie świetne zdjęcia 🙂
wątek zamknięty
Kasz stoi na lubelszczyźnie?  😉 Jeśli tak to oficjalnie wpraszam się na odwiedziny. 😜
wątek zamknięty
nie mam na oku ani w planach innego konia ani jeżdżenia na innym/innych koniach - Kaszuś jest moim oczkiem w głowie i to się nie zmienia 🙂 (tak jak i nie zmienia się to, ze jestem jeźdźcem jednego konia 😉)

Zobaczysz, w końcu nie wytrzymasz i się poddasz  🏇 To będzie silnejsze od Ciebie  😂 A Kaszuś pozostanie Twoim oczkiem w głowie, czy będziesz jeździć na innym, czy nie 🙂
wątek zamknięty
Jeśli tak to oficjalnie wpraszam się na odwiedziny

Mówiłam, że tak będzie - Caro, bilety drukuj szybko  😀iabeł:
wątek zamknięty
aaaa to czyli dobrze kojarzyłam że Wiwiana z okolic Łęcznej? Czy Kijan? A za bilet mogę zapłacić w postaci jabłek bądź marchewek. 😁
wątek zamknięty
caroline, Ooożesz, a to nowina! Zaskakująca, mimo, że Kaszek 3 latkiem już nie jest, myślałam, że może jeszcze będzie jakiś tryumfalny comeback do pracy, ale jeśli emerytura, to zostaje tylko życzyć Kaszusiowi przyjemnego wolnego 🙂 [ z resztą, innym koniom można byłoby przy okazji życzyć emerytur z taką pańcią 😉 ]

Wiwiana, Bo kucyki są waleczne, dzielne i bardzo sprytne 😉 Pewnie jeszcze nie raz ta kucynka Kasza zaskoczy.🙂
wątek zamknięty
A za bilet mogę zapłacić w postaci jabłek bądź marchewek

To nie mnie, to jemu  😁

Sankaritarina, aż ZA bardzo sprytne 😉
wątek zamknięty
caroline, to już ????? Na kogo się teraz moja kobyła będzie złościć 🙁
wątek zamknięty
U nas w stajni jest dokładnie męska wersja takiego siwego kuca, normalnie toczka w toczkę 😉 Caroline  👍 za podejście i przywiązanie do Kasza 🙂
wątek zamknięty

wątek zamknięty
może teraz ja coś dam.  😀
wątek zamknięty
caroline - o jacie, to ile lat ma Kasz? bo na staruszka to on nie wygląda  😲

mój kochany rudy zwierz  😍

wątek zamknięty
Katharina śliczny, ciekawe kiedy mój będzie taki siwy 🙂
Polonez cudo kasztan, ładnie pracujecie ;]

Wstawiam dwa dzisiejsze. Przypomnę, że Eter ma 5,5 roku 🙂
wątek zamknięty
polonez, żeby moja Ruda była taka "ruda" jak Twój  🙂
tyskakonik, przystojny, nie powiem  😉 ale drobniutki jak na 5,5 latka, co to za rasa?

zaśmiecę wam tu jeszcze moimi starymi:

wątek zamknięty
olgen, on wiecznie drobniutki jest, grubszy nie będzie 🙂 Małoplak 🙂
Śliczne to Twoje! :O
wątek zamknięty
powody wysłania Kasza na emeryturę są takie jak w większości podobnych przypadków - wiek i zdrowie.

Wow, nigdy, przenigdy bym nie zgadła. Toż on wygląda tak kwitnąco, że aż uszy opadają z zazdrości  😀 BTW, gratulacje!
wątek zamknięty
Wstawiam dwa dzisiejsze. Przypomnę, że Eter ma 5,5 roku

a jak tam praca idzie?
wątek zamknięty
tyskakonik   :kwiatek:  pewnie się wkońcu doczekasz w sumie Siwa ma dopiero 7 lat 😉
wątek zamknięty
Dodam troszkę konin które jeżdżę 🙂

wątek zamknięty
gacek
czy mi sie wydaje czy z tego łaciatego jest bydlak ?  😜 😍
ile ma wzrostu ? 
wątek zamknięty
tyskakonik u nas wszystkie młp tyją z powietrza  😁
wątek zamknięty
tyskakonik, moja też małopolanka, 1,5 roku młodsza od Twojego. Wstawiaj coś więcej  😉
wątek zamknięty
Mogę się założyć, że tak siwego konia to dawno lub wcale nie widziałyście  😉

Indira w nowej stajni  😅

po spacerze w terenie w Hubertusa

z Polinezją  😍

i z zawodów "zza stodoły"  😉

za foty dziękuję dziewczynce i insanity  :kwiatek:
wątek zamknięty
Tagikoń vel Tadzik z dziś 😉

kocham mojego przerośniętego folgluta  😜

Caroline gratuluję zakupu  i decyzji  👍
wątek zamknięty
a też coś wstawię  😅
dostałam zdjęcia Pongula ostatnio. z jakiegoś spacerku. fajne są tam tereny 🙂 jak ja za nim tęsknie..  😕

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.