Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz. III (rok 2010)

No dooobra, to jeszcze ze dwa 😉
Zdj. Sara Szczot

I takie rozbrajające 😉 Uff i ta ówczesna okropna ciompa się załapała  🙄

Burza a Ty Piorka dawaj natychmiast 😀
wątek zamknięty
Szkoda, że ten stojak jest na pierwszym. A drugie przefajne. 😀
wątek zamknięty
Forkate, no.. serio powala mnie ta ilość zdjęć 😉 ależ z niego słodziak, a teraz dopieszczasz porządnymi zdjęciami 🙂
E stare już 😉
wątek zamknięty
Ok ostatnie dzisiaj i spadam spać 😉
A widzę Piorek inaczej ogolony, śliczny jest! I zazdroszczę tej dynamiki na zdjęciu, mój Dziadunio ostatnio coś nie bardzo skory do brykania, chociaż na jeździe mnie wozi :P
Btw. rozczula mnie jego wycieranie buzi po tarzanku 😉

wątek zamknięty
Oooo swędziało 😀
wątek zamknięty
To ja też jedno mojego gniadego po waszych:

wątek zamknięty
Gosic
fajny konik, i ten języczek  🤣

jeszcze troche zdjęć mojej puchatej kulki i malucha który powili dorasta :kwiatek:
chyba musimy wystopować bo coś ostatnio ze dużo nas tutaj 😉
wątek zamknięty
Kurczę, Forkate, ależ on dobrze wygląda! Wcale a wcale tej pełnoletności nie widać, a plecy ma dużo lepsze niż mój 12,5-latek :/
wątek zamknięty
Forkate, piękny koń, cudne zdjęcia. 🙂
wątek zamknięty
Dziękuję dziewczyny bardzo bardzo 🙂
maleństwo, przydałoby mu się troszkę tłuszczyku jednak, bo jak stoi luzem to widać, że tu i ówdzie nieco brakuje, ale to raczej mój wymysł, bo nikt inny tak nie twierdzi 😉 Co do plecków - faktycznie ma dość ładne, nic nie wystaje, jest nawet lekka "rynienka",  i to jest już dziwne, bo przez te kilka lat u mnie był w bardzo nieregularnej robocie (stał u mnie przy domu itp.), wręcz raczej się obijał na padoku z kumplem niż chodził, a plecki ładne (chociaż oczywiście i im brakuje, szczególnie w okolicy kłębu). Ja sobie to tłumaczę dobrymi genami, bo innego wytłumaczenia nie mam 😉
O tu już widać bardziej te plecki i jest już mniejszy "szał" jeśli chodzi o sylwetkę (pewnie gdyby mu się wtedy chciało biegać, to wyglądałby nieco inaczej hihi):

Ale tragedii ni ma 😉 Oczywiście jest on dla mnie najpiękniejszy itp., ale na szczęście w tym wszystkim widzę jego niedoskonałości, które będę się starać poprawić 🙂 A w ogóle ideałem konia jest dla mnie Casanova Caroline. Piękny, super odżywiony i zrobiony koń, a plecy - jak marzenie. I rozpieszczany jak dziadoski bicz tak przy okazji 😉
Caro dawaj jakiegoś nowego Kasza, bo mie się zatęskniło za tym widokiem 🍴
wątek zamknięty
Forkate, ja jestem niezorientowana 😡 - ile on ma latek?
wątek zamknięty
mój dzieciak z dzisiaj  💃

wątek zamknięty
Facella, 18 i 7 miesięcy 😉
galopada_, właśnie Twojego byka oglądałam w Młodych, ale on jest wielki!
wątek zamknięty
dzięki  :kwiatek: zupełnie nie wygląda, fantastyczny !
wątek zamknięty
Ale tragedii ni ma 😉 Oczywiście jest on dla mnie najpiękniejszy itp., ale na szczęście w tym wszystkim widzę jego niedoskonałości, które będę się starać poprawić 🙂 A w ogóle ideałem konia jest dla mnie Casanova Caroline. Piękny, super odżywiony i zrobiony koń, a plecy - jak marzenie. I rozpieszczany jak dziadoski bicz tak przy okazji 😉
Caro dawaj jakiegoś nowego Kasza, bo mie się zatęskniło za tym widokiem 🍴

o mój Boże... to żeś mi "pojechała" 😡 :kwiatek: czuję się tym co napisałaś wręcz onieśmielona... jest mi niezmiernie miło coś takiego przeczytać, bardzo Ci dziekuję :kwiatek:

a na Twoje zyczenie - nowy Kasz poniżej 🙂 juz z nowego - emeryckiego - domku, z nowym stadkiem i nową narzeczoną 🙂
wczoraj wreszcie go kupiłam i już godzinę później koń był w drodze do nowej stajni 🙂
a dzisiaj pierwszy raz wyszedł na padok z nowymi końmi i wyglada na to, ze się całkiem nieźle dogadują w stadku 😉

wątek zamknięty
caroline, pierwsze zdjęcie rewelacja heh
wątek zamknięty
Caroline gratulacje dla was!
wątek zamknięty
Cobrinha, nic dziwnego, skoro pierwsze zdjęcie zostało zrobione przez abre 😎
wątek zamknięty
caroline
wszystkie śliczne 🙂
wątek zamknięty
wczoraj wreszcie go kupiłam i już godzinę później koń był w drodze do nowej stajni 🙂

gratulacje!

Kasz przechodzi już na calkowitą emeryturę, czy będziecie jeszcze trenować lub jeździć na spacery?
wątek zamknięty
Kasz przechodzi już na calkowitą emeryturę, czy będziecie jeszcze trenować lub jeździć na spacery?

ja już niczego więcej od niego nie chcę - dla mnie może juz zawsze tylko bumelowac na pastwisku 🙂
ale jesli a stan jego ducha będzie tego wymagał, a stan jego zdrowia będzie na to pozwalał, to rozwazymy jakieś spacerki - w ręce albo pod siodłem. to nie jest przesądzone.
przesądzona jest natomiast sprawa treningów czy innej regularnej pracy - to mu juz nie grozi na pewno 😀
wątek zamknięty
caroline, nie wiem czy mi to umknęło jak pisałaś (jeśli tak to przepraszam), ale dlaczego wysyłasz go na emeryturkę i rezygnujecie z regularnej pracy?
wątek zamknięty
caroline, fajnie slyszec coś takiego  😉 niewiele osób kupi konia, żeby dla jego dobra przestać trenować a tylko spędzać z nim czas  🙂
wątek zamknięty
A mi się jakoś tak smutno zrobiło. Zdjęcia Caroline na Casanovie były jedynymi z bardziej cieszących oko na forum. A teraz już nie będzie tego wypasa pod siodłem? To liiipa.... 🙁
wątek zamknięty
Wczoraj go kupiłaś i nic się nie chwalisz? Kobieto niedobra!  🤬
Zdjęcie pierwsze przeurocze, szczególnie wzrok niewinnego Kasza mówiący: "Ja go tylko tak troszkę spróbuję, zobaczę czy jest dobrym kucykiem i czy może się ze mną kolegować"  😎
Drugie też świetne, na co panowie (?) czekali? A może tylko chronili się przed wiatrem?
No i droga Caroline, nie ma się co onieśmielać, wiesz sama co zrobiłaś temu koniowi i jakie są tego efekty 😉
wątek zamknięty
Caroline-Też jestem ciekawa jaki jest powód odstawienia Kasza od pracy.
Będziesz jeździć na innym koniu?
wątek zamknięty
caroline, super!!!! gratulacje!!! 😀
wątek zamknięty
Oj, jak widać że Kaszowi będzie tam dobrze - widać kiełkującą miłośc na linii Kasz-biały kucyk. Daleko ta stajnia jest?

wątek zamknięty
Caroline nie strasz, że z Kaszątkiem jest tak źle, że spacerki w ręku sa do rozważania !! 🙂🙂 zdrówka życzymy 🙂 do głowy mi nigdy nie przyszło, że Kasz był nie Twój, tak o niego dbałaś 🙂
wątek zamknięty
Caroline- gratulacje !  🙂 Ale czemu aż emerytura? Chyba coś przeoczyłam.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.