Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz. III (rok 2010)

Elena, a może warto trenera zapytać dlaczego tak? Chociaż nie wiem czy będzie jakieś racjonalne uzasadnienie  🙄
A może jeszcze lepiej zmienić trenera ?
wątek zamknięty
Ahaa, czyli miałam napisać, że konik słit, cud miód i orzeszki, zamykając oczy na to jak zapięto wędziło. Okeeeej.
Uwielbiam absurdy volty.  😎

wątek zamknięty
Masz racje, ale nie uważam, że taka publiczna nagonka nie jest potrzebna 😉
Co do waszych uwag to skonsultuje to z kimś dużo bardziej kompetentnym niż ja  :kwiatek:
wątek zamknięty
Nie znieczulica Rewirku, tylko skoro ktoś z takim kiełznem jeździ to wychodzę z założenia, że ma ku temu powód - sama w tereny zakładam ostrzejsze kiełzno, bo czuję taką potrzebę i szczerze mówiąc, gdyby ktoś wystartował w taki sposób z komentarzami jak powyżej, to bez urazy... nie raz ta myśl powstrzymuje mnie przed wstawieniem na forum jakichkolwiek zdjęć, żeby później nie wysłuchiwać zbędnych komentarzy osób, które ani konia ani jeźdźca nie widziały na oczy, a będą nauczać jak jeździć konno przez internet. Może warto najpierw spokojnie zapytać dlaczego takie a nie inne wędzidło a nie od razu robić nagonkę...?

wiem, że to w dobrej wierze wszystko, ale czasem warto zapytać i na spokojnie posłuchać co druga strona ma do powiedzenia - łatwiej i przyjemniej po prostu...  😉
wątek zamknięty
Cobrinha, na litość boską, nie chodzi (przynajmniej mi) o to DLACZEGO Elena jeździ na palhamie (bo szczerze mówiąc zwisa i powiewa mi to, skoro właśnie jak piszesz nie znam ani jej ani konia) tylko dlaczego akurat W TAKI sposób go ma 'zainstalowanego' - Nie wiem jak Ciebie, ale mnie w ten sposób założony pelham po prostu razi i powoduje, że aż mnie szczęka boli.
wątek zamknięty
Cobrinha, są pewne normy których na ogół należy się trzymać np. taka, że do pelhamu używa się albo dwóch wodzy albo łącznika i jeżeli ktoś robi inaczej to ok, ale musi mieć ku temu solidne przesłanki [których pewnie i tak nie byłabym w stanie zrozumieć, a jedynie zaakceptować, no ale trudno, wtedy to już faktycznie nie moja sprawa]. Natomiast wytłumaczenie "trener kazał" wskazuje na kompletny brak fachowości i to jest przykre.
Lepsza nieuzasadniona nagonka niż brak reakcji w sytuacji jej wymagającej.
wątek zamknięty
Wiadomości o Oli przeniosłam do jej wątku. [*]

http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,32765.0.html
wątek zamknięty
ninevet dziekuję  :kwiatek:
wątek zamknięty
złośnik (:
ale nie dziwię mu się, w końcu koło nosa lata mu szczekający pies.

offtop ale przeżywam deja vu, jakbym już to zdjęcie tutaj ładowała, więc jeśli będzie dubel, to przepraszam  :kwiatek:
wątek zamknięty
Facella : jaki grubasek ! świetne  😍
wątek zamknięty
Facella-pięknie prezentuje się na tym żółtozielonym tle.

A tu szanowny pan Olimp(no może nie pan ,ale stara się tego nie okazywać :lol🙂
wątek zamknięty
planeta10- heh jak zobaczyłam Twego zwierza od razu pomyślałam o Malinie (Bajce) klaczy mojej znajomej jutro wstawię jej zdjęcie to zobaczysz jak jest podobna 😉
wątek zamknięty
To może ja pokażę swoje łaciate szczęście 🙂
Ale patrząc na te Wasze piękności po prostu szczęka opada!

Przepraszam za ilość zdjęć, ale tak to jest jak się nie wie które najlepiej wrzucić.

wątek zamknięty
merciful łaciate szczęście w każdej wersji, nie ma to jak wszechstronność, hihi  😜
wątek zamknięty
merciful łaciak piękny, tylko skąd u was tyle kretowin?  😁
wątek zamknięty
Kolorwiatru, od kretów zapewne  😁
wątek zamknięty
kolorwiatru na wiosne zawsze tyle jest... Jakos nie specjalnie z tym walczymy, bo trochę szkoda wyganiać czy zabijać. Z resztą taki sezon kretowisk u nas trwa około 2 miesiące. Potem wszystko ładnie znika 🙂
wątek zamknięty
moja 3 letnia dziewczynka
wątek zamknięty
planeta10, ale fajne konisko!
wątek zamknięty
merciful, piękny koń ale siodło przesuń do tyłu 😉
wątek zamknięty
slojma-dopiero teraz skojarzyłam sobie Bajkę(Malinę) o której wspomniałaś.Jakieś drobne podobieństwo jest,umaszczenie,choć Bajka ma mniej białych obszarów sierści na ciele.Różnica jest też we wzroście otóż Olimp to 15 letni hucułek (135 "w kapeluszu"😉,a z Bajeczki kawał konika z tego co widziałam na zdjęciach Fazy.
sznurka-dzięki :kwiatek:
wątek zamknięty
planeta10 jaki piękny srokacz! Urokliwy okrutnie!

Pozdrowionka od leniucha. :P

wątek zamknięty
k_cian ooo wreszcie mój ulubiony re-voltowy rudzielec się pokazał 😅 Jak zwykle cudownie. Widzę, że niezły brzuszek wyhodowaliście 😁
wątek zamknięty
To, co koń lubi najbardziej:

i to, co trochę mniej:

wątek zamknięty
izydorex jaki sliczny jesienny widoczek.

Toć mówiłam całkiem niedawno, kiedy o niego ktoś pytał, że z przyczyn losowych ma niemal całe wakacje leniuchowe 😉 i cóż.. w takich warunkach brzusio brzusiem, mięśnie tak go nie podciągają. 😉

wątek zamknięty
k_cian cudna wiewiórka! jeszcze, jeszcze prosimy 😉
wątek zamknięty
O, źrebny Debros! 😀

Jemu to nic nie zaszkodzi, chyba zawsze będzie śliczny 😉 Mój nic nie robi od prawie 9 miesięcy i też już bebzol wisi :/
wątek zamknięty
maleństwo, kiedyś się oźrebi na bank  😁

dzięki babeczki :kwiatek:

a jeszcze jakiś czas temu całkiem juz miał go praaaawie podciągniętego 😉

wątek zamknięty
planeta10 - idealny hucuł! 😍

merciful
- super krowa, ma papier? 😀

zabeczka17 - kawał panny już. 🙂

k_cian - no nareszcie, skąpisz tych zdjęć jak nie wiem co. 😎

izydorex - przepiękna okolica. 😀
wątek zamknięty
k_cian, śliczny ten Twój Rudzielec 🙂 Zresztą, Ty wiesz, że ja Go uwielbiam od zawsze 😀
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.