Sznurka Swietna ta ujezdzaniówka. Az mi sie taka sama zamarzyła 🙂 🙄 w ogole tylko Twoja Holde w rózu akceptuje , mojemu kupiłam przypadkiem kantar ( miał byc jagodowy- jest rózowy ) i nie moge na niego patrzec. Wyglada jak gejek 🙂 Polowa koni w stajni sie z niego smieje 😉
k_cian, dziękuje, sporo w trym prawdy, ja mam frajdę, koń ma frajdę wiec się bardzo cieszę że poszłam tą drogą! Burza, galopujemy od października zeszłego roku, ale dopiero od jakiegoś czasu mam wrażenie że jest fajnie, że nie ma zapieprzania i prób zapierania się, a siodło "niu", wymieniłam isabelkę na nowego barefoota i bardzo żem zadowolona, a zdjęcia właśnie z jazdy na nim pierwszy raz, a szmaty po lewej od początku było mniej. Muszę popracować nad siodłaniem hihi Hypnotize, fajna jest, ja o niej trzy lata marzyłam! Zajebistą minę ma twój koń taką "Ale co jest"?
dopiero zaczyna wyglądać jak koń bo po operacji strasznie schudł ;/ już nie widać żeberek oraz kręgosłupa 😁 😁 jeszcze nie pracuje pod siodłem ale stępuje po godzinie codziennie w karuzeli 😀
prima balerina
słodziak 💘
motylem jestem gdy by było z boku było by 100 razy lepsze ;pp
Milusia no wreszcie się doczekaliśmy zdjęć Tusi! Pięknie wygląda... szczególnie że znowu widać że ma piękną, gęstą grzywę-taką jaką ja lubię 🤣 Zgubiłaś nożyczki? A tak w ogóle jak patrzę na te zdjęcia to mi się stare, dobre czasy przypominają...
marcepana-Fajowe zdjęcia. Ładnego masz konia 🙂 Jako, że zdjęć z jazdy nie mam już od dłuższego czasu, Alkazar w wersji spoczynkowej 😉 Buzi: I sprzed kilku miesięcy (ale nie pokazywane): I specjalnie dla Fantazji- Fantazja z dzisiaj🙂:
Zawsze pragnęłam ,żeby ktoś z mojej rodziny pokochał tak bardzo konie jak Ja i udało się 😅 😅 😅 Po wielu ucieczkach mojej bratanicy Emilii za końmi ,postanowili w końcu ją zapisać do szkoły 😁 O to rezultaty
1 nie ważne gdzie się całuje konia 😁 ważne że się kocha konie od małego . 2 pierwsza jazda 3 najszczęśliwsze dziecko na świecie ,po powrocie do Polski jedziemy na zakupy sprzętu jeździeckiego 😅
sznurka oglądanie Waszych zdjęć to sama przyjemność 🙂 ja na swoją na sznurkach to chyba nigdy nie wsiądę i koniecznie musisz mi powiedzieć co to za super siodełko masz