Nie ma problemu 🙂 Ja chetnie podyskutuje, bo to ciekawy temat 🙂 Dla porownania wstawiam dwa zdjecia. Pierwszy to ten mlody, na prawde lekki w reku. Drugi to 5-latek, ten nie byl lekki, wrecz przeciwnie.
No tak w tym zestawieniu już wyraźnie widać to, o czym piszesz. Pytam bo jestem strasznie ciekawa tego w jaki sposób pracujesz, jak się jeździ taką ilość koni ujeżdżeniowych w ciągu dnia, jak to wygląda od kuchni.. No i zazdroszczę, że masz możliwość pracy z takim materiałem.
Wiecie co, powiem szczerze. Duzo sie nauczylam przez te trzy lata. Nigdy wczesniej nie snilam nawet o mozliwosci jezdzenia po czesci takich super koni (bo jezdze rowniez te "normalne" i "normalniejsze" ;: ) , w takiej stajni. Wiem, ze jeszcze duzo musze sie nauczyc, a zeby pojsc dalej i moc nadal jezdzic takie konie, nie moge stac w miejscu - rozwoj jest najwazniejszy! To wiaze sie z duzym naciskiem (ktory sama sobie robie najbardziej chyba 😵 ) no i duza odpowiedzialnoscia, bo im lepsze konie, tym wiecej mozna zchrzanic... Wiec to ladnie wyglada na zdjeciach, jest jednak ciezka praca.
Dziekuje jeszcze raz wszystkim za mile slowa, ale prosze mnie nie wynosic na piedestal, bo sa lepsi ode mnie 🙂
[quote author=vill_18 link=topic=14621.msg694711#msg694711 date=1283357859] epka I Ty chcesz mnie na tego spokojnego konia posadzić? 😂 [/quote]
słońce, po tym zdjęciu pojechałam go dziś wybiegać na sznurku(zgodnie z zasadą że strzeżonego itd... wsiadanie postanowiłam odłożyć do jutra 😉) i nie mogłam zmusić go do galopu jakiegoś dłuższego... także moim zdaniem wsiadać możesz :P
Burza - Śliczne zdjęcie! Brawo dla strzygi galopada- lubię na was patrzeć, super ten twój konik polski 🙂 Anka- Jak zawsze skromna ! Marcepana - Złośnik i wulkan z tego Twojego konia 😎
sznurka-fajne te Twoje fiefiurki 🙂 Ale mala to ma w oczach diabołki 😀iabeł: Marcepana-super zdjecia 😉 Anka-Twoje fotki jak zawsze jak z innej rzeczywistosci 😀 Piekne obrazki Koniczyna-jak tam zdrowko Pomidora? 🙂
przedstawię Wam konika, którym się opiekuję. Lotos, ma 16 lat i ma ok.180cm w kłębie. znamy się od lutego i jest fajowo. ma konik charakterek, ale dajemy radę :P
Marcepana , to jest niesprawiedliwe.. Wy macie taką pogodę z Carmelówką ( :P ), a u mnie lało i do Lota jechac nie mogłam..