Anka ja juz dawno odkryłam ze Ty poprostu siedzisz w jakims konszachcie ze strzygą-Mistrzem fotoshopa 😂 kiedys pisała że nawet fioletowego konia moze zrobic 😁 a tak serio to zazdroszcze 😵 👍
Anka, bardzo fajny koń, ale mogę Cię o coś zapytać? Po zdjęciach, na niemalże każdej focie, sprawiasz wrażenie, jakbyś miała baaardzo dużo na ręku. To takie złudzenie zdjęciowe?
Anka, bardzo fajny koń, ale mogę Cię o coś zapytać? Po zdjęciach, na niemalże każdej focie, sprawiasz wrażenie, jakbyś miała baaardzo dużo na ręku. To takie złudzenie zdjęciowe?
Oczywiscie nie kazdy kon jest lekki w pysku, ale zadko mam az tak duzo na reku. Ten mlody np jest do jazdy jak piorko. Ja mam po pierwsze rece jak budowlaniec, ze jak tylko piesc zrobie ( co mam robic podczas jazdy - zamknieta i postawiona piesc) to mi zyly wychodza jak przy ogromnym wysilku, po za tym jestem uczona jazdy na stalym kontakcie przy krotkiej wodzy, co razem wziete na zdjeciach daje prawdodobnie uczucie wryjania sie w reke.
no bo on taki jest - uwierz, że gdyby na co dzień nie był idealnie spokojnym miśkiem, to właścicielka stajni nie robiłaby mi zdjęcia i nie przysyłała go pilnie w czasie pracy 😉
Bee. – dziękujemy! Sznurka – dzięki! :kwiatek: nooo było świetnie, cieszę się, że mamy pewny staw na padoku 🙂 zdjęcie w locie udało się uchwycić dopiero za trzecią próbą 🤣 Koniczyna – hi hi, dziękujemy! 😀 my się często razem uśmiechamy! 😀 Wisienka – dziękujemy! 🙂 rany, ale masz fajnego zwierza! Slojma – hi hi, czego się nie robi dla zdjęć 😉 ale koń się spisał bojowo, dosłownie 🙂 dawno Was nie widziałam, wrzucaj więcej! Ami_071 – dziękujemy! A na pławienie zapraszamy do nas! 😀 super wyglądacie 🙂 Condina – dziękujemy! Condi jest prześliczna 🙂 wrzucaj więcej, uwielbiam wszystkich Twoich modeli! Atamanka – ale kusicielka, śliczny portret! Anka - :kwiatek: Ciebie zazdrość? Ja śnię po nocach o dosiadzie takim jak Twój… 🙂 Marcepana – super fotorelacja! Epk – Dębylan 😀iabeł: cicha woda brzegi rwie :P