Caroline, no i super! Gratuluję podejścia, życzę Wam jeszcze wiele radości z waszego jeździectwa 😀 A ile Kaszek ma lat i jak trafił w Twoje ręce (obudziła się we mnie dusza drążyciela tematu, jeśli już gdzieś opisywałaś waszą historię to pardon :kwiatek🙂
Oooo, zalała nas fala Casanovy 🙂 Świetnie wyglądacie! Galopy mega, kłus jakością od galopów nie odbiega, ale najlepsze są te zdjęcia z uśmiechem jeźdźca 😉 Uśmiech był spowodowany jazdą czy specjalnie dla fotografa? 🙂
darolga, Pierwsze Twoje z tej sesji jest bardzo fajne!
Condina Ojejku, ale śliczne malowane cudo.🙂 W ogóle, pierwszy raz widzę końskie bliźniaki 😡 na zdjęciu, jeszcze z pokazu 🙂
wendetta, historia jest krótka, nie pamiętam czy w jednym miejscu opisałam ją na forum, we fragmentach przewijała się na pewno. Kasz nie ma udokumentowanego pochodzenia, nie wiem ile ma dokładnie lat. Oceniając po zębach najprawdopodobniej ma nie mniej niż 15, ale nie więcej niż 20 lat. Biorąc pod uwagę jego historię, to pewnie bliżej mu do tej 20 niż 15 (obstawiam na jakieś 17-18 lat aktualnie). Trafił w moje ręce poprzez dzierżawę - ok. roku jeździłam na nim jako koniu szkółkowym, prawie równe 3 lata temu zaczęłam go dzierżawić. I tak sobie jeździmy razem te trzy lata w przerwach pomiędzy jego kulawiznami 🙂
Sankaritarina, jakoś nas wszystkich w hali tamtego dnia totalna głupawka ogarnęła (te fotki z wyścigów w hali i molestowania przez gówniarzerię też są z tamtego dnia 😉) a do tego - jak zauważyła abre - im bardziej ja się uśmiechałam tym lepiej Kasz chodził, a im on lepiej chodził tym bardziej mi było radośnie 🙂
caroline naprawdę wyglądacie świetnie, dawno nie widziałam takich zdjęć - nie dość że jakoś pierwsza klasa to i modele tacy, że tylko szczękę z podłogi zbierać. Super, naprawdę🙂
tuch, fajny konik wyszedł 🙂 usposobienie jak kp czy pomiędzy?
a ja mam całe 2 zdjęcia ... komórkowe albo robione przy okazji jedynie. Trzeba się zebrać i jakies przemyślane zdjęcia porobić. Ale tak to jest ze szewc zazwyczaj bez butów chodzi.
kpik Obżartuch z niego straszny, niczego się nie boi, wszędzie wlezie, pcha nochala w każdy zakamarek, do przodu mu się zbytnio nie spieszy ale ruch ma niczego sobie. Więc raczej ma więcej cech konika. Tylko że przerośnięty 😀
Kpik absolutnie, wręcz należy i trzeba - i koniecznie z Tobą w siodle! 😎 I napiszę po raz setny: zazdraszczam, zazdraszczam i jeszcze raz zazdraszczam stajni! 😜
kpik zgadzam się z Tobą, że szewc bez butów chodzi, ja każdemu mówię, dam dobry aparat w łapki tylko niech mi ktoś jakieś zdjęcie zrobi 😉 No i wczoraj wreszcie mi się udało znalazłam ochotnika, a polecenie wydałam tylko jedno: "rób tak żeby było widac całego konika" 🤣
Tak oto mam parę zdjęc: najpierw była jazda, a potem spacerek nad rzeczkę 😀
tuch jeździłam kiedys na podobnym. I to był jeden z fajniejszych koników jakie zyciu poznalam 🙂 Tez jakas mieszanka konika Polskiego z czyms wiekszym 🙂