Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz. III (rok 2010)

armara gratulacje ; )

Tu jeszcze jedno z zawodów i rundy honorowej gdzie wyszło tak, że na oklep jechałam ; )

wątek zamknięty
Maniek Ładne konisko, co to ? Napisz coś więcej o nim.
wątek zamknięty
To jest Moneta, ale mówię na nią Maniek ; ) ma 8 lat matka to NN jak się nie mylę, a ojciec traken.
to jest koń rekreacyjny, ale nie całe 4 lata chodzi tylko pode mną i śmigamy sobie na zawody ; )

miło, że się podoba
wątek zamknięty
rekreacyjny, to znaczy należy do jakiejś stajni, czyli nie jest Twoja ?
wątek zamknięty
tak, ale czuję jakby troszkę moja w końcu prawie 4 lata tylko ja na niej śmigam
wątek zamknięty
Sierra - ja się tak nie bawię - no zabieram zabawki i idę z piaskownicy.. - nie dość, że Twój rudy piękny to jeszcze w tym granacie wygląda cuuudnie. Zacznę zbierać chyba kasę to będziemy się mogli próbować porównywać z Wami...

Qanta
- ty tu robisz za żywą reklamę ośrodka ciotki Lostak 😉, a na serio to kurcze - z tygodnia na tydzień coraz lepsze zdjęcia wstawiacie. Przyznaj, że po prostu PS się douczasz??   😁

My ostatnio mamy niezłą radochę z jazdy i mam nadzieję, że tak pozostanie. Konisko jest przekochane, a ja mam fun z tego co robimy, choć to na razie małe kroczki są... Nawet udało mi się nadwornego fotografa zmusić do porobienia kilku zdjęć 😉

wątek zamknięty
epk, Dylek czadowy  😍 , to nowe siodło ?
wątek zamknięty
epk profi pełną parą! ale kolorek padzika mi się nie podoba, na moim by wyglądał lepiej ;D
wątek zamknięty
Ruda_h - tak, nowe. W trakcie rozjeżdżania 😉 - kurcze, już wiem, dlaczego wszyscy marudzą na całkiem nowe siodła 😉

Wergeel, do profi to mamy drogę jak stąd na księżyc i z powrotem, ale staramy się 🙂
wątek zamknięty
epk, tak się właśnie przyglądałam co z tą tybinką ale nie byłam pewna czy to jest to nowe 🙂 wygląda fajnie, sama chętnie porozjeżdżałabym takie  😉

i koniecznie Anka granat  😍 sama chyba w końcu przejdę na złą stronę mocy i kupie Ankę
wątek zamknięty
epk- Dylek pięęęękny!  💘
widzę, że siodełko pasuje idealnie 🙂
wątek zamknięty
z ostatniej jazdy  😉
wątek zamknięty
epk Dylan mi się teraz meega podoba  😎
btw dziś widziałam Marsa na zawodach  😉
wątek zamknięty
epk, świetny kasztan 😀 ile ma w kłębie? wygląda na wysokiego. 😉
neśka, piękne zdjęcie 😜 siwek też niczego sobie 😁
wątek zamknięty
No M. się chwaliła, że fajnie im poszło 🙂. Jak Marsiu się prezentował? On cudnie u niej wygląda, więc pewnie super...

Mirabelka - jakieś 172, ale pewności nie ma 🤣
wątek zamknięty
epk, dawaj więcjej fot!  😜 co to za bryczesy?
wątek zamknięty
Maniek, wydaje mi się, że wystarczająco wyraźnie pisałam, że można sobie zdjęcia brać ale nie życzę sobie ich edycji i manipulacji przy nich.Co innego gdybym tego jasno nie zaznaczyła a jednak w jakimś celu to zrobiłam.
wątek zamknięty
Mirabelka dziękuję  :kwiatek: 😉
wątek zamknięty
Blow no jesli dajesz zdjęcia do neta to każdy robi z nimi co chce ; ) po za tym jacka musiałam zamazać przykro mi.
Gdybym miała jego zgodę to okej .
wątek zamknięty
a tak wstawiam.. nic specjalnego, ale mi się podoba. Konik spończył w maju 3 latka i zwie się AS Abyss  😉
od roku mam to szczęście być jego właścicielką(no, dokładnie to tata)  😀
wątek zamknięty
neśka, jakie łaaaadne😉 co to?
wątek zamknięty
a ja dzisiaj aż dwie fotki wrzucę mojej młodej  🤣

troszkę pracujemy...

i taki niewyraźny troszkę portrecik  🙄

kocham tego mojego złośnika  🏇

edit: już zmniejszyłam, przepraszam  :kwiatek:
wątek zamknięty
Pursat, Maniek
dzięki wielkie  :kwiatek:

aniagree
zmniejsz zdjecia 😉

Jeszcze jedno zdjecie młodej z występów 🙂

wątek zamknięty
armara ale odpicowana dama  :kwiatek:

aniaagre fajna ta młodziutka było dać więcej fot  🤬
wątek zamknięty
Armara, fajna baba 🙂
wątek zamknięty
Maniek, jak tylko dorwę fotografa to dam więcej, ale obecny bidulek zmuszany do robienia zdjęć robi 100 z czego 1 nadaje się do publikacji...
Sama bym chciała więcej fotek mieć ładnych, a nie poucinanych i rozmazanych...
wątek zamknięty
Alice  :kwiatek: a to jest sześcioletni ogier arabski Guliwer  😀
wątek zamknięty
to znowu my  😉

rozluznianie sie w stepie idzie rudej coraz lepiej, ale galop nadal masakra... niestety, rekreacja ma obóz  🙄
wątek zamknięty
epk, jak dla mnie to on jest idealny więc bardzo mi się podobał  💘
wątek zamknięty
epk - fajne zdjęcia, ale o tym jak super razem wyglądacie to Ci mówiłam na żywo, jestem pod wielkim wrażeniem - NAPRAWDĘ babo 😀 trzymam kciuki za dalszą owocną współpracę z Dylkiem ( a chłopak na współpracującego wyglada, więc wiele radochy przed Tobą )
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.