Przepraszam, ze wyciagam na wierzch stara historie Replaya, Amazonki i koniary, ale dopiero co zapuscilam sie w czarne czelusci tego watku:
mimo tego, ze mam zarabiam na zycie jezdzac konie na sprzedaz, tez przywiazuje sie do moich podopiecznych. Co prawda nie do wszystkich, ale posrod moich 15(wciaz zmieniajacych sie) na liscie zawsze znajda sie takie, ktore kocham. Mimo wszystko gdy zostana sprzedane, ciesze sie, ze znalazly wlasciciela, ze moja praca z nimi przyczynila sie do ich sprzedazy, ze pojda w dobre rece i ze nowi wlasciciele beda miec przyjemnosc z jazdy na nich. W dniu, w ktorym odchodza wygladaja jak wylizane i ja z usmiechem wreczam uwiaz nowym wlascicielom, na koniec jeszcze ich uscisne i obdarze szerokim usmiechem, nawet jesli w sercu zal sciska. 😉 Rozumiem obie strony i zycze tylko tego, co dla konia najlepsze, a jego nowej wlascicielce wielu sukcesow.
A zabawa PSem bardzo udana 😉 Przyznaj sie ze sie tylko przeklejasz z jednego zdjecia na drugie. Bo na kazdym siedzisz tak samo iealnie 😵 😀 no dobra i kolory ciuszkow zmieniasz 😉
Anka otóż to. ja miałam okazję jeździć kilka kucyków które potem poszły do szkółki, trochę mi było przykro bo przywiązałam się ale cieszę się jak widzę że dzieciaki mają radochę i ubierają je w różowe czapraczki (nie to żebym sama tak nie robiła 😁 ) apropo.. w tym miesiącu ma przyjechać z odchowania taka oto przystojna 3letnia panienka 😎 nie mogę się doczekać 😅 tu jako źrebak 🙂
Pinesska- dawno już nie widziałam waszych zdjęć i powiem szczerze że się za nimi stęskniłam. Brzask wygląda pięknie. Bardzo miło czytać o Waszych postępach, pojawiaj się częściej i dawaj więcej zdjęć. k.o.n.i.a.r.a.- zupełnie inaczej teraz się na Was patrzy, życzę owocnej pracy
też mi się z Fortą kojarzy, taka wersja mini 🙂 wygląda jakby jej się mleko na twarzy rozlało 😁 to tak na smaka, jak tylko zaczniemy współpracę możecie się spodziewać jej tu więcej 😎