Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz. III (rok 2010)

W takim razie trzymamy kciuki , żęby wszystko było ok 🙂 Dziękuję za wyjaśnienie  😉

Dzięki :*
wątek zamknięty
Nowe zdjęcia Replaya  Najaktualniejsze.  🙂
fot. J. Szulc
wątek zamknięty
k.o.n.i.a.r.a., fajnie Replay wygląda  😀 , a jak Wam idzie współpraca?
wątek zamknięty
No proszę, i już to trochę inaczej wygląda 🙂 Powodzenia, koniara!
wątek zamknięty
breva,darolga, deborah, Mia
dzięki wielkie  :kwiatek:

arivle
no wiesz od razu, ze grubasek  😁

Pursat
Bardzo nam miło  😡 :kwiatek:
wątek zamknięty
k.o.n.i.a.r.a. no, no, no , piękna z was para  😉
wątek zamknięty
Idzie nam coraz lepiej.  😀
wątek zamknięty
k.o.n.i.a.r.a-bardzo fajnie razem wygladacie 🙂 Gratuluje zakupu 😉
wątek zamknięty
Jak wszyscy sie chwala to i ja sie pochwale moja nowa zdobycza ;P
No nie taka nowa, juz 1,5 msc jestesmy ze soba ^^
RUDA! ;*

wątek zamknięty
Przepraszam, ze wyciagam na wierzch stara historie Replaya, Amazonki i koniary, ale dopiero co zapuscilam sie w czarne czelusci tego watku:

mimo tego, ze mam zarabiam na zycie jezdzac konie na sprzedaz, tez przywiazuje sie do moich podopiecznych. Co prawda nie do wszystkich, ale posrod moich 15(wciaz zmieniajacych sie) na liscie zawsze znajda sie takie, ktore kocham. Mimo wszystko gdy zostana sprzedane, ciesze sie, ze znalazly wlasciciela, ze moja praca z nimi przyczynila sie do ich sprzedazy, ze pojda w dobre rece i ze nowi wlasciciele beda miec przyjemnosc z jazdy na nich. W dniu, w ktorym odchodza wygladaja jak wylizane i ja z usmiechem wreczam uwiaz nowym wlascicielom, na koniec jeszcze ich uscisne i obdarze szerokim usmiechem, nawet jesli w  sercu zal sciska.   😉  Rozumiem obie strony i zycze tylko tego, co dla konia najlepsze, a jego nowej wlascicielce wielu sukcesow.

Zeby nie bylo OT, znowu bawilam sie Photoshopem  😉

wątek zamknięty
Anka swiete slowa

A zabawa PSem bardzo udana 😉 Przyznaj sie ze sie tylko przeklejasz z jednego zdjecia na drugie. Bo na kazdym siedzisz tak samo iealnie  😵  😀 no dobra i kolory ciuszkow zmieniasz  😉
wątek zamknięty
Dziękuję
Cierp1enie, Romka1o1, Cler, Aroid, burbona, karolinaaa i siwulaaa
za miłe słowa o Emilce  :kwiatek:

wątek zamknięty
Anka podziwiam za podejście do sprawy  🙇
no i wreszcie się przyznałaś do PS  🤣
wątek zamknięty
Anka otóż to. ja miałam okazję jeździć kilka kucyków które potem poszły do szkółki, trochę mi było przykro bo przywiązałam się ale cieszę się jak widzę że dzieciaki mają radochę i ubierają je w różowe czapraczki (nie to żebym sama tak nie robiła 😁 )
apropo.. w tym miesiącu ma przyjechać z odchowania taka oto przystojna 3letnia panienka 😎 nie mogę się doczekać 😅
tu jako źrebak 🙂

wątek zamknięty
natt92 Śliczny rudzioch  😉

k.o.n.i.a.r.a. ŚLICZNIE !!!!! 😍

karolinaaa  💘
wątek zamknięty
k.o.n.i.a.r.a., tylko kontrowersji wzbudziły twoje poprzednie zdjęcia a tu proszę.... bardzo ładnie 😉
wątek zamknięty
Koniara ładnie się prezentujecie, jeździcie pod czyimś okiem?

Natt92 gratuluję, bardzo fajny rudzielec!

fruity_jelly jaki słodziak! Świetny ma ten pyszczek w łatki!

my z dziś, po treningu (i po pierwszej kontrolowanej lotnej zmianie nogi  :tanczacalinka🙂

wypompowany koń
wątek zamknięty
Pinesska
Śliczne macie pierwsze zdjęcie  😅
Pokazuj go częściej !
wątek zamknięty
fruity_jelly Bardzo oryginalny pysiu ma Twoja panienka ;p
More😀 Dziekuje!  😀
Pinesska Gratuluje postepow, oby tak dalej!  🏇
wątek zamknięty
Pinesska, zabij mnie ale ja Brzaska uuuuwielbiam! To mój ulubiony forumowy koń  😜 😡
wątek zamknięty
No, no, k.o.n.i.a.r.a, całkiem fajnie z Replay'em wyglądacie 🙂
Pinesska, prawdziwy westowy koń! 😉
fruity_jelly ta odmianka...  😍
wątek zamknięty
k.o.n.i.a.r.a., super, chłopak trafił w dobre ręce - powodzenia i koniecznie wstawiaj nam na forum fotki :kwiatek: 🙂 Ja Wam szczerze dopinguje 🙂

Anka, właśnie, nudne te Twoje fotki jak flaki z olejem 🤣 Dawaj jakieś mniej wypasione :P

fruity_jelly, niesamowicie oryginalna mała, ciekawe, jak teraz wygląda 🙂
wątek zamknięty
fruity_jelly jaki słodziaszny
wątek zamknięty
fruity_jelly mała ruda byłaby dobrą parą z rudym Agrosem Forty 😉 Odmiany mają w tym samym "stylu" 😉
wątek zamknięty
Pinesska- dawno już nie widziałam waszych zdjęć i powiem szczerze że się za nimi stęskniłam. Brzask wygląda pięknie. Bardzo miło czytać o Waszych postępach, pojawiaj się częściej i dawaj więcej zdjęć.
k.o.n.i.a.r.a.- zupełnie inaczej teraz się na Was patrzy, życzę owocnej pracy
wątek zamknięty
też mi się z Fortą kojarzy, taka wersja mini 🙂 wygląda jakby jej się mleko na twarzy rozlało 😁
to tak na smaka, jak tylko zaczniemy współpracę możecie się spodziewać jej tu więcej 😎
wątek zamknięty
fruity_jelly, a czyje to dziecko?
wątek zamknięty
Ten mały rudzielec wymiata -przepiękny  💘
k.o.n.i.a.r.a - piękny konik

A to moje dziewuchy
Dessa 4l. i Daga 5l
Zdięcja Pani Katarzyna Boryna
wątek zamknięty
anetakajper-bardzo fajne te Twoje dziewczyny 🙂 Mozesz o nich cos napisac?
wątek zamknięty
Moja panna wróciła do mnie po rocznym pobycie w dzierżawie i tak sobie pracujemy teraz troszkę...

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.