Burza, całkiem ok, dziękuję🙂 ujeżdżalnia podsycha, życie się porządkuje, więc zaczniemy jeździć niedługo😀 tylko kaszle mi hołota okropnie i to w najdziwniejszych momentach:/ trzeba znowu po weta dzwonić:|
Koniczka, turbo-kuc kapitany!🙂
sznurka, wiosna przyszła, to na pewno będzie więcej🙂
Koniczka, trzecie foto latajacego (dosłownie i w przenośni :P) Kuca - moocarnee! 😲 👍
Tristia, konio Ci wreszcie zgubiło zimowe futro? Jakoś ciągle do tej pory, jak oglądałam Wasze foty wydawało mi się, że on taaaaki zarośnięty mamut jeszcze... ;-) I wieeelki szacun za fajną robotę.
quanta, jak widzisz po podpisie, żeby były zdjęcia musiała do nas przejechać faraa 🙂 a czemu tulipan ma nowe fotki a wy nie? 👀 🤬 fara albo Zairka..oczywiscie bez porownania 😉
szafirowa- żeby był przyzwoity a nie jest przecież jest cudny, normalnie takie ciacho z niego że chętnie go bym schrupała. Ogromny szacunek za to co z nim zrobiłaś 👍 rivik - jaki piękny ma kolor sierści normalnie cudowny taki miedziany 😉
Koniczka super foty zarówno z czworoboku jak ze skoków. A te dzikie galopy suuper! 😀 Quanta jak zobaczyłam to zdjęcie Elvisa po zdjęciach uczesanego twojego rumaka to padałam. Za poczucie humoru: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: Szafirowa ale ci się rozrósł i zmężniał ten koń. Prezentuje się super,gratulacje!
Ja dołoże coś do grona rudasków Don Pedro 😎 💃
Dzięki nieocenionej pomocy Burzy :kwiatek: :kwiatek: 💘 linki do większych zdjęc 💃
Moon- :kwiatek: Alkazar nadal jeszcze futrzak, ale już nie to co wcześniej. O wiele bardziej wolę "gładkie" konie. Długa sierść zniekształca optycznie proporcje. Vuko- :kwiatek: Galopować lubimy najbardziej, ale nie jest to jedyny chód, którym się poruszamy 😉
Tristia ależ on się zmienia! Z każdym razem jak wstawiasz zdjęcia widać zmianę!
Aaaa ja muszę się pochwalić! Dziś narodzony, ogromny chłopak jest 😲. Przylepa jakich mało, łasi się, spał nam na kolanach. Żeby nie urzec, okroopny jest 🏇
Slojma-Dzięki :kwiatek: Przyjedź 🙂 A Twoja Draska jak mucha wygląda w tej moskitierze 🤣 Kamil się boi, że nic nie widzi przez to 😂 Breakaway-Miło nam :kwiatek: Źrebak ma już imię? Ładny.
Moja propozycja to Korund i chyba tak zostanie 🙂. Właściciel jest za Konkord, ale mi zdecydowanie pasuje do niego Korund. Czekaliśmy na niego tydzień dłużej, nie chciał wyjść i się pokazać łobuz 😂.
breakawayy- śliczny malec, niech zdrowy rośnie 🙂 Tristia - będę za dwa tygodnie w bp więc postaram się do was wstąpić. Wytargaj za uszko Gąbiego i pozdrów Kamila
meggii, całe wieki was nie było, ale oczy zepsuje szukając konia na tych mini fotkach, dawaj większe! 🙂
No kurna próbowałam, jak zrobić większe zdjęcia na photobucket, biore ustawienia konta zaznaczam większy rozmiar i kupa...ciagle sie zapisują w małym 😵 😕