Od nich osobiscie. Ostatecznie wiozl mnie Pan Zbyszek Koguciuk, ale jak poprzednio go pytalam o taka mozliwosc (czerwiec) to powiedzial, ze nie wozi juz koni generalnie, chyba ze jakos okazjonalnie. Moze cos sie zmienilo, bo tak jak pisze wiozl mnie 3.10 do Brzozek 🙂
Dziewczyny, wiecie może czy w Płochocinie jest obecnie jakiś koniuch do dzierżawy? Koleżanka szuka. Słyszałam o Szejku (nie jestem pewna imienia), ale nie mam żadnych namiarów na właścicielkę.
Tu w ogole za wiele osob nie zaglada 😉 Za to moge sie pochwalic ze w naszej malutkiej stajence nad Płonią jest juz swiatlo przy stajniach i robi sie na glownym placu 😅
Czy ktoś jest w stanie zdementować/potwierdzić plotki o rzekomo zatajanych oficjalnie przypadkach zołz w Zieleniewie? Dostałam dzisiaj takie info pocztą szeptaną, ponoć pewne.
[quote author=Julie link=topic=14602.msg2444676#msg2444676 date=1446653761] Kochani, potrzebuję namiary na kogoś kto robi Shock Waves dla mojej klientki (tzn. jej klaczy) ze stajni w Koszalinie. Ktoś coś wie? :kwiatek: [/quote
Kasia dysponuje urządzeniem co jakiś czas trzeba dzwonić i pytać +48 602 696 598
Wiadomo ile stajni "opanowały" zołzy?? Jak jest z informacją- zatajanie czy informacje idą na bieżącą? W grudniu niby mają się odbyć mikołajkowe zawody w Niekłonicach- czy się odbędą pomimo wielu zachorowań w okolicznych stajniach?
Kowala na szczęście ma w domu, no a z wetem to wiadomo, różnie bywa. Czasem trzeba na cito. Oby nie. Ogólnie to my raczej hermetycznie, tak czy siak trzeba być ostrożnym. Zeszłoroczna zaraza chyba się po Szczecinie nie rozeszła jakoś dramatycznie. Oby to tym razem był fałszywy alarm.