Nie kracze, tylko mój chłop przejął Lulewiczki, bo Lechu wyprowadza się do Wrocławia. Nikt nie wie kiedy, on sam pewnie też nie, ale teren powoli zostawia.
To czuję, zę czeka mnie jutro poważna rozmowa z moim "lekarzem weterynarii pierwszego kontaktu" 😉
[quote author=zielona_stajnia link=topic=14602.msg2220575#msg2220575 date=1415744861] crazy sorki, ale po moich doświadczeniach określenie "nagła potrzeba" i dr. Adam nijak mają się do siebie 😉 [/quote]
seczuanowa, jesli to ta, dzie jedzie się przez las alb przez pole - takimi gruntowymi drogami, mają hodowle psów też - trzymaj się z daleka...z bardzo daleka
nie wiem, czy w okolicy jest więcej stajni. więc jeśli enklawa, to nie ta w której byłam i efekty (tragiczne) w niej koni hotelowania widziałam i słuszalam jak to się odbywało i co z nimi wyprawiali, nie bede robić anty-reklamy enklawie
Kamionka, Lublin, Poland - to chyba jednak nie ta stajnia.
Pytam, bo dowiedziałam się o istnieniu tej stajni dzisiaj i już zdołałam otrzymać dwie skrajne opinie - niezłą i tragiczną. Chyba trzeba będzie się przejechać.
zapytaj, cyz mieli gniadego konia Runner i takiego bardzo wielkiego (imienia nie pamietam), czy odeszla niedawno klacz, kasztanka (dziś 😉 ), albo zapytaj czy psy (jack chyba) hodują... jak to ci - ale kojarze, ze wlasnie kamionka, to opowiem ci więcej ;]
Mam problem, orientujecie się może który kowal jest w miarę potrzeb dostępny na cito na telefon? Zima zaskoczyła nie tylko drogowców ale i kopyta niektórych koni, szczególnie tych podkutych bez wkładek 👀