Bo liczyłam na osoby kompetentne. Znajdę kogoś kto mi pomoże. Najpierw musi mieć szczepienie. A za miesiąc kastracja, musi być odstęp od szczepienia. Mam miesiąc znajdę kogoś. Dam rade.
Ze sobą, ze sobą. Jakieś rozdwojenie jaźni.... Czy panna Adrianna mogłaby z łaski swojej odpowiedzieć na kilka moich pytań, w tym prawdziwym wątku o młodych koniach, które mogłyby się zawrzeć w jednym-> PO CO Ci koń?
Dajcie już spokój, co? Nic pozytywnego tak się nie osiągnie. No chyba, że chcecie sobie po kims pohulać... To może po mnie sobie poskaczcie, co? Ja naturals zbitek, łatwo można wklepać.
Dziewczyny ale ONA JUŻ MA TEGO KONIA, i fajnie że pyta co zrobić zamiast go zapiąć na wypinaczach, lonży i oganiać na 2m kole, a wiele takich obrazków widać w necie- więc może odrobina!! cierpliwości i zrozumienia, tak trudno jest wytłumaczyć?
Dziewczyny ale ONA JUŻ MA TEGO KONIA, i fajnie że pyta co zrobić zamiast go zapiąć na wypinaczach, lonży i oganiać na 2m kole, a wiele takich obrazków widać w necie- więc może odrobina!! cierpliwości i zrozumienia, tak trudno jest wytłumaczyć?
Dokładnie... a później przez takie ataki człek boi się zapytać o coś, żeby wszyscy na niego nie naskoczyli...
Burza, ona pyta od jakiegoś czasu, ale..... zachowuje się jakby w ogóle nie widziała odpowiedzi, nie dochodzi to do niej. Po co pytać, jeśli zrobi się i tak po swojemu? Skoro ma tego konia.... to wypadałoby się zastanowić po co? dlaczego? a co to jest w ogóle koń?