Klami, ew. jak odepniesz zwykłą wodzę i zostawisz samą munsztukową.. ale to ciężko ci będzie, a po co się przemęczać 😀 In. o rany, no tak co mi po zebraniu jak sterydów nie mam!
Ja chcę takie profi buty dla Sparty! Eee, idę spać, bo się nie wyśpię i słabo walić będę jutro... Co z tego, że kuleje na 4 jak się zbiera, nie?! Fociszki na bloga będą, a co!
Burza - i ochraniacze się naucz zakładać! Trzeba tak, żeby się w koronkę wbijały. To wyżej podnosi! I ta imponująca muskulatura mojego rumaka! Aaah.
Klami - 😕 nauczysz mnie?
a jak mam go jeździć, żeby w galopie też się zebrał? Bo jak tak go jeździłam, to zerwał mi wszystke paski ;/ to zamontowałam łańcuchy, ich nie zerwał, ale się głupek wywrócił i sobie nogę wygiął w drugą stronę. Ale wiecie jak super wtedy pracował? Umiał chodzić inochodem! Tylko taka jedna mi zazdrościła i powiedziała że kuleje, głupia. Dalej w galopie go tak wypinać? A w ogóle to muszę wszystkim, którzy mają problemy z rżącymi ogierami polecić hakamore! Mój po paru jazdach przestał! A do tego zrobił mu się śliczny arabski łeb, a wcześniej nie miał takiego ładnego wklęsłego pyska 🙂