Forum konie »

kącik żółtodziobów - czyli pytania o podstawy

A gdzie Lostak ze sterydami? Przecież na sterydach to i ze sto razy koń głowę dookoła zakręci! i jeszcze po ogonie się drapnie od niechcenia!
Burza no ba! podpatrzyłam w Centurionie co tam wyprawiają.
Klami, ew. jak odepniesz zwykłą wodzę i zostawisz samą munsztukową.. ale to ciężko ci będzie, a po co się przemęczać 😀

In.
o rany, no tak co mi po zebraniu jak sterydów nie mam!
Hmm.... dobra, poprawiam sie,  i co wy wiecie o czance Ha ha ! Patrzcie jaka mam ! A ile ciezarkow zawiesisz !! I kto mi teraz podkoczy !

Strzyga, no nie wiem... moze ze dwa metry jedynie... Nie wiem czy starczy.
Klami, no nie. przegrałam z Tobą z kretesem  😕 tutaj to i tonę przywiesisz, koń tak się zbierze, że będzie piach jadł galopując
Klami, to można by było napompować i doszyć kawałek
ogór najlepszy- wiem na pewno, tylko musi być surowy, długi i szczupły, nie kiszony

level 5- precel, tak umiecie?
Edytka, ale on ma żreć ten piach spod tylnich nóg!
Edytka, no ba !! A jak jeszcze czarna do ogona przywiazesz to bedzie profi !!

Strzyga, doszyc?? Po co doszyc, kropelka go !

Burza, no toz mowie, ze czarna miedzy nogami i do ogona !! Ha !
cieciorka, ale tylko ekologiczny, pamiętaj, że ma być naturalnie.

Kalmi- właśnie nie kropelka, bo nie będzie naturalnie.
Naturalnie to tylko rzemieniem!
Ciotka !! Zabraniam czytac mi w myslach !!
Klami,

Takim się poklepuje żeby się zbierał 😁
Burza, z pejczykiem? To może ja zamówię sterydy u Cioci Lostak...
Strzyga, dla mnie też, ale wiesz, tak specjalnie dawkowane, dla czempionów.
Burza, a futerkowe kajdaneczki w tygryska masz ??
Burza no oczywiście, że tylne nogi miałam na myśli. piach spod przednich to nawet rekreant potrafi. pfff  😎

jak z pejczykiem to i ponyboots będą potrzebne
Klami, ale, że w sensie jako pęta?  :emota2006092:
Edytka...... padlam ... pod stol....

Burza, no a jak inaczej?? Przod do tylu co by jeszcze podstawic... bo wiesz we wsi mowia, ze jeszcze, ze gdzies zad trzeba podstawic...
EDYTKA PADŁAM
Edytka, ale to kręgosłup będzie bolał...
Burza,  to się złożymy, może będzie rabat...
A ja jeżdżę tak:

innowacja - patent PYSKZZORAĆ!
Tylko frajerzy używają pessoa.
Strzyga, ja bym tak nie wiem.. z tira zamówiła, skoro to tak wspomaga zbieranie? 😁

Klami, rany jasne!

darolqa  🤣  🤣  🤣 od jutra też używam!! Aż sobie zapisałam  😵
Burza, ale zostaniemy tirówkami >___>
Ja chcę takie profi buty dla Sparty!
Eee, idę spać, bo się nie wyśpię i słabo walić będę jutro... Co z tego, że kuleje na 4 jak się zbiera, nie?! Fociszki na bloga będą, a co!
darolga... e tam... kilka poprawek. A gdzie peta ?? Czemu czanka taka krotka ?? Co Ty chcesz osiagnac ?? Slaaaaabo...

Burza, no bo wiesz... ja tam nie wiem o co chodzi .... ale tak mowili.
In., focioszki muszą być koniecznie, na zdjęciach nie widać, że kulawy, poza tym nieważne jak profi foto!

Klami czanka to tak chociaż 50cm nie?
darolga zrób produkcję masową, tylko ja zamiast munsztuka chce mikmara. nawet Anky takie kupi!

nie macie ponyboots?  👀 to w czym wy jeździcie, wiesniary, pfff
Burza, jakie 50 cm ?? Widzialas moja czanke ?? To jest czanka a nie taki pikus !
Metr to minimalne minimum, inaczej nie ma o czym gadac.
Burza - i ochraniacze się naucz zakładać! Trzeba tak, żeby się w koronkę wbijały. To wyżej podnosi!
I ta imponująca muskulatura mojego rumaka! Aaah.

Klami -  😕  nauczysz mnie?

a jak mam go jeździć, żeby w galopie też się zebrał? Bo jak tak go jeździłam, to zerwał mi wszystke paski ;/  to zamontowałam łańcuchy, ich nie zerwał, ale się głupek wywrócił i sobie nogę wygiął w drugą stronę. Ale wiecie jak super wtedy pracował? Umiał chodzić inochodem! Tylko taka jedna mi zazdrościła i powiedziała że kuleje, głupia. Dalej w galopie go tak wypinać?
A w ogóle to muszę wszystkim, którzy mają problemy z rżącymi ogierami polecić hakamore! Mój po paru jazdach przestał! A do tego zrobił mu się śliczny arabski łeb, a wcześniej nie miał takiego ładnego wklęsłego pyska 🙂

Edytka - tak jest  🏇 jeszcze coś? 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się