Forum konie »

Koniokrytyka :)

Jak już jesteśmy w temacie kosmitów, to z jeźdźcem też uprowadzają:

i może jeszcze koń-kosmita

jestemzlasu padłam. o mało rodziców nie obudziłam  🤣  drugie zdjęcie jest po prostu powalające, nie obrazisz się jak je sobie zapiszę?
lama lama duck  😜
Mina konia na drugim zdjęciu...  😂 Bezkonkurencyjne, klasyczne, absolutnie perfekcyjne: "WTF?!"
u nas kosmici porywają już nawet źrebaki  😁
ulcia_jg przyznaję się bez bicia - zdjęcie nie jest moje i niestety nie pamiętam czyje, więc nie powinnam nim rozporządzać. Ale skoro już opublikowałam, to czemu nie mogłabyś go zapisać.
To chyba jest mina uchwycona przy wstawaniu po tarzaniu się.
to i ja dorzuce dzisiejsze zabawy chłopaków. zdecydowanie mieli dobre humory 🙂 szczególnie Rude Dziecko - ma niecałe 3 lata, więc energia rozpiera  🏇

Jakieś moje zaległe 😉

wara na trzecim od dolu wymiata  😂
A Fryzy kosmici wciągają za grzywę 🤣
Nine...ale Ty robisz foty....
moje tez chcieli uprowadzić:p
ufo powraca 😀
edit: jak mogłam zapomnieć że Acobe też próbowali ustrzelić 😉...w trakcie zabawy z piłką haha
43788

To też zdaje mi się pasuje do uchwycić chwilę
Przerzucam z innego Wątku Panamkę, która tak pięknie wystroiła się przy paśniku 🍴.
Kłus z fazą zawieszenia  🙂
Nine...ale Ty robisz foty....

hehe, dzięki 🙂
palemka ahahahah Bomba! możecie narzucać styl fryzur w domu mody chanel
nine na temat Twoich zdjęć się już nie wypowiadam, bo to już nudno mówić w kółko to samo.  😜 😜
odkopuję 😉

nine - rewelacyjne zdjęcia

i dodaję:
SZOGI SIAD 😀  🤣

U nas kosmici bezczelnie chwytają za ogon i ciągną w stronę okropnego płotu pod napięciem...  😵

Koń bez uszu .. w dodatku zły na los, za te potępienie  🙄

i te jego błagalne oczka...
Daniella-strach u Was konie trzymać o.O
agata*-,,foooooch. Nie będzie jazdy.."
nine
Fryz wyszedł ekstra  😁

Młody ma nową "koleżankę", miny strzela bezbłędne  😂

wydaje mi się uderzająco podobny do

armara- hahaha, świetne!  😀 Drugie zdjęcie wymiata. Porównanie też niczego sobie. :P
Armara, porównanie z Sidem mistrzowskie  😁

Ja sobie przeglądałam stare zdjęcia i znalazłam takie cuś. mam nadzieję, że nie wstawiałam tego tutaj 😉

"Na prawo, na lewo..."  🤣
Dziękuję dziewczyny  :kwiatek:
Jasnowata - w pierwszej chwili chciałam krzyknąć, "a gdzie czwarta noga ?"  😁 Trochę się dziecko zaplątało  😁
No to my się z Kaś dołożymy 😉

Szara drugie zdjęcie  😂

"puszczaj mnie, ja tutaj biegam teraz!"
http://fotofotki.pl/pliki_img/k46b5qk53fizjb42q552_thumb.jpg  wchodze do stajni wolam konia a on podnosi sie z kupa siana na glowie, niestety na zdjeciu zostalo juz niewiele  😁
.
To ja wstawię:
Już nic  😀iabeł:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się