dokładnie quanta nie chciałam żeby to wyszło jakbym miala ponaglac cokolwiek, chciałam się tylko upewnić czy ten pomysł dalej aktualny i teraz mogę czekać tyle ile potrzeba a nawet jeszcze dłuzej :kwiatek:
sorki, moje lenistwo 🙄 wczesniej przeglądąłam watek i tak sie to ciągnęło i ciągnęło wiec postanowiłam wziąśc sprawe w swoje rece 😀 ale tu na szczescie ktoś mnie wyprzedził 🙂
Hejka, tworzy się, tworzy, zaraz po weekendzie będę wrzucać zdjęcia 🙂 Sorki, że to tyle zajęło, ale chciałam w jakiś sprytny sposob zrobić możliwość wyszukiwania kolorów w galerii razem ze szmatoholikami, albo osobna, według preferencji. Żeby tak prosto nie było, okazało się, że trzeba było mnóstwo przerobić, żeby strony o nieco różnych założeniach w nawigacji były kompatybilne.
Zdjęcia do galerii można już wstawiać w wątku. Piszcie [b] koniecznie, co jest na zdjęciu (firma, kolor, im więcej informacji, tym lepiej). Wytyczne identyczne jak w szmatoholikach - moje zalecenia są w pierwszym poście wątku szmatoholików.
nie wiem czy się będą nadawać ale... jak coś to quanta nie wrzucisz na stronkę Jarpol niestety nie wiem jaki to kolor i kolejny Jarpol kolor Leśna Jagoda nie wiem które lepsze
chciałabym zapytać czy będzie prowadzona selekcja tych zdjęć? niektóre jakościowo pozostawiają wiele do życzenia. miło by było gdyby jakością dopasować się do szmatoholików
chciałabym zapytać czy będzie prowadzona selekcja tych zdjęć? niektóre jakościowo pozostawiają wiele do życzenia. miło by było gdyby jakością dopasować się do szmatoholików
Popieram ;/ niektóre są naprawdę kiepskie, nie widać prawie czapraków 🤔