od wczoraj jak mam włączony tlen, to internet mi świruje. włącza się i wyłącza bez końca... jak tlen jest offline, to pięknie śmiga... czy to kwestia zmiany internetu (z normalnej tpsy przeszlismy na jakies cudo liveboxowe) czy to cos sie z tlenem dzieje...??
Czy ktoś mógłby pomóc ze skypem..? Wczoraj było wszystko ok, kamerka działała, a dziś nie działa. Pojawia się komunikat "Nie można rozpocząc wideo. Spróbuj zamknąc inne programy które mogą korzystać z kamerki internetowej. " Oczywiście wszystko pozamykane, skype i komputer uruchomione ponownie, dalej nic. Od wczoraj, kiedy śmigało nic nie zmieniałam z kamerką, ani w ustawieniach. Skype mam raptem pare dni, nie korzystałam wcześniej, może go jeszcze nie ogarnęłam, dlatego pytam. Może ktoś miał podobną sytuację ?
Potrzebuję pomocy. Mam Windows 8 i chcę zainstalować Skype'a. Gdy naciskam ,,Zainstaluj" wyskakuje mi ,,Załóż konto Microsoft". Trzeba je koniecznie zakładać? Nie da się jakoś uniknąć zakładania konta w Microsoft?
Pytanie o Skype'a. Orientuje sie ktos z Was, czy data, jaka pojawia sie nad otrzymana wiadomoscia, to data wyslania tej wiadomosci, czy data jej odebrania przeze mnie? Nie logowalam sie na Skype'a bardzo dlugo i wyskoczyla mi wiadomosc od osoby z listy kontaktow. Wiadomosc wyglada jak kontynuacja jakiejs starej rozmowy, ale ostatnio rozmawialam z ta osoba w czerwcu, wiec dziwne by bylo dostac odpowiedz po kilku miesiacach 🤣